spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Tak počasí se nám trošku umoudřilo,co?nebo někde ještě chčije? Hlavně aby přes víkend bylo hezky,mám nějaký akcičky naplánovaný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Neni to uplne laaabuz ... ale atak az budu venku chlemtat pivaky aspon mi to nebude palit do sisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 já mám zítra oslavu narozenin mojí malé princezny+budem grilovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 už aby byl večer ... dneska opět po dlouhy době si jdu zahrat hokejíček to zas budu nadávat jakej sem k...t starej že se nato nevyseru :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 už aby byl večer ... dneska opět po dlouhy době si jdu zahrat hokejíček to zas budu nadávat jakej sem k...t starej že se nato nevyseru :-)))))) jj krásně z tebe bude chcát pot a zítrta vše bolet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 já už to cejtim ted jak mě všechno bolí .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Já jdu zítra večer na mysliveckou zábavu,teda řeknu vám že to žrádýlko tam bude ,pánové takovej kančí guláš,řízečky atd....už teď se mi sbíhají sliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 hmmm tak prasatkový hody bych taky bral .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 hlavně ten gulášek ten je fakt luxusní vám řeknu,opravdu ve zvěřině je síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 kua mam hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 no kupodivu já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 tak jdu,asi si dám půl prasete jakej mám hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 To by byla dneska konecna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 tak jsem už po o,nakonec jsem si dal smažáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 hmmm , covece taky bych neco sezral .ú) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Tak já jej mám za 5500,-,ale pro tebe bych jej za 5000,- nechal pokud bys chtěl to je zajímavá cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 to je zajímavá cena ale ta je jen pro vás kluci tady,pro ostatní 5500,- tak pššššššššššššttt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 ale ta je jen pro vás kluci tady,pro ostatní 5500,- tak pššššššššššššttt Si mel rict nez sem si koupil auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Si mel rict nez sem si koupil auto si tam neměl volant? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 si tam neměl volant? :smich: Nedali nooo potááhnu domm čus v pondělííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 oki a čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 tak se taky loučím kucííí......čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Zdařte.. Plácnu do tmy.. su nasranej a taky utahanej no.. Sem si dal celý odpoledko golf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 tak to sme dva já ted dorazil z hokeje a sem taky pěkně zmohlej...zejtra se asi nehnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.