Červenec 13, 200916 r MArku já žil v dojmu, žes to měl kousek že bydlíš tam někde za Prahou.. a ne dole u hranic..
Červenec 13, 200916 r Ty hele dádo, ty pytle jsi si nevzal co..no aby taky jo ... Hele ee, já si pár kousků odmotal a pak jsem je vrátil zase tam kder byly a něco málo Roman zužitkoval
Červenec 13, 200916 r Autor MArku já žil v dojmu, žes to měl kousek že bydlíš tam někde za Prahou.. a ne dole u hranic.. Woe...já Ti tam říkal asi 10x že bydlím u Karlových Varů...západní čechy..
Červenec 13, 200916 r Autor Hele ee, já si pár kousků odmotal a pak jsem je vrátil zase tam kder byly a něco málo Roman zužitkoval Tak to jo...já mysle že jsi je nevzal..co mamka...když jsi přijel
Červenec 13, 200916 r Jo a Maro je jasný, že si můj "xicht" pamatuješ, páč to každej a možná vo tom to je ne..? Vás neučili nikdy na žádným školení, že musíš bejt profláklej jak sviňa.. a nezapomeň, že tichá voda břehy mele, přecejenom..
Červenec 13, 200916 r Woe...já Ti tam říkal asi 10x že bydlím u Karlových Varů...západní čechy.. o ničem nevím, nic nic nic nic
Červenec 13, 200916 r Tak to jo...já mysle že jsi je nevzal..co mamka...když jsi přijel Mami není doma, ale včera mě telefonicky terorizovala
Červenec 13, 200916 r Autor Tak jsi mě asi dádo neposlouchal...páč jsi byl furt ponořenej v půllitru s pivem
Červenec 13, 200916 r Tak jsi mě asi dádo neposlouchal...páč jsi byl furt ponořenej v půllitru s pivem To je možné, viď
Červenec 13, 200916 r Tak koukám že podle foteček to byla asi vydařená akcička Luxusně.. moc luxusně..
Červenec 13, 200916 r já se taky v sobotu pěkně napapal a vylil večer na myslivecké zábavě....neskutečně vynikající kančí guláš,k tomu nějaké vínko a spoustu prdelek ...prostě prima večer
Červenec 13, 200916 r Jojo my museli přežít bez prdelek.. až na tu bobajzu "krávu" páč mi nepřiznala kdo, že přesně je a říkala, ať ji říkám krávo
Červenec 13, 200916 r Jojo my museli přežít bez prdelek.. až na tu bobajzu "krávu" páč mi nepřiznala kdo, že přesně je a říkala, ať ji říkám krávo si jí říkal krávo??
Červenec 13, 200916 r Spine: víš, že nevím.. tak různě všeliak, ale ono to v "naší" konverzaci bylo stejně docela nepodstatný páč jako komunikovat s ní bylo zajímavý.. a potom i později semnou
Červenec 13, 200916 r Máro dik za info ( sms ) uz sem bohuzel spal tak nic... Super akce , s Marou sme si padli do noty, nasel se i nekdo na sikanu takze spokojenost. Ohledne fotbalu - nevim proc mi byl zatajen fakt ze proti nam hrajou profesionalni fotbalisti ( priste se na to tak akorat vyseru - nemuzu uz 2 dny chodit ) No a po fotbalku nejaky to pivo a pak uz jenom politickej meating naseho komunalniho polityka . Obcas se i povedlo a zbavil nas ho nekdo aspon na chvilku. Děkujeme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.