Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 nazdar opilče.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 MArku já žil v dojmu, žes to měl kousek že bydlíš tam někde za Prahou.. a ne dole u hranic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Ty hele dádo, ty pytle jsi si nevzal co..no aby taky jo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 nazdar opilče.... k tomu mám ještě daleko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Ty hele dádo, ty pytle jsi si nevzal co..no aby taky jo ... Hele ee, já si pár kousků odmotal a pak jsem je vrátil zase tam kder byly a něco málo Roman zužitkoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 MArku já žil v dojmu, žes to měl kousek že bydlíš tam někde za Prahou.. a ne dole u hranic.. Woe...já Ti tam říkal asi 10x že bydlím u Karlových Varů...západní čechy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Hele ee, já si pár kousků odmotal a pak jsem je vrátil zase tam kder byly a něco málo Roman zužitkoval Tak to jo...já mysle že jsi je nevzal..co mamka...když jsi přijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Jo a Maro je jasný, že si můj "xicht" pamatuješ, páč to každej a možná vo tom to je ne..? Vás neučili nikdy na žádným školení, že musíš bejt profláklej jak sviňa.. a nezapomeň, že tichá voda břehy mele, přecejenom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Woe...já Ti tam říkal asi 10x že bydlím u Karlových Varů...západní čechy.. o ničem nevím, nic nic nic nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Tak to jo...já mysle že jsi je nevzal..co mamka...když jsi přijel Mami není doma, ale včera mě telefonicky terorizovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Tak jsi mě asi dádo neposlouchal...páč jsi byl furt ponořenej v půllitru s pivem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Tak jsi mě asi dádo neposlouchal...páč jsi byl furt ponořenej v půllitru s pivem To je možné, viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Chudák Tvoja mama ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 V klídku Mary.. já bych to nehrotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Tak koukám že podle foteček to byla asi vydařená akcička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 a jééé už zase volááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Tak koukám že podle foteček to byla asi vydařená akcička Luxusně.. moc luxusně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 jj to věřím a toho jídla a chlastu...pěkně klucíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 já se taky v sobotu pěkně napapal a vylil večer na myslivecké zábavě....neskutečně vynikající kančí guláš,k tomu nějaké vínko a spoustu prdelek ...prostě prima večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Jojo my museli přežít bez prdelek.. až na tu bobajzu "krávu" páč mi nepřiznala kdo, že přesně je a říkala, ať ji říkám krávo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Jojo my museli přežít bez prdelek.. až na tu bobajzu "krávu" páč mi nepřiznala kdo, že přesně je a říkala, ať ji říkám krávo si jí říkal krávo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Spine: víš, že nevím.. tak různě všeliak, ale ono to v "naší" konverzaci bylo stejně docela nepodstatný páč jako komunikovat s ní bylo zajímavý.. a potom i později semnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 NO dádo ona byl fakt divná.....ale úplně divná...jako z jiný dimenze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 tě pic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Máro dik za info ( sms ) uz sem bohuzel spal tak nic... Super akce , s Marou sme si padli do noty, nasel se i nekdo na sikanu takze spokojenost. Ohledne fotbalu - nevim proc mi byl zatajen fakt ze proti nam hrajou profesionalni fotbalisti ( priste se na to tak akorat vyseru - nemuzu uz 2 dny chodit ) No a po fotbalku nejaky to pivo a pak uz jenom politickej meating naseho komunalniho polityka . Obcas se i povedlo a zbavil nas ho nekdo aspon na chvilku. Děkujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.