Červenec 13, 200916 r Autor Tak tohle do nás dostal Roman za uspořádání srazu... Upraveno Červenec 13, 200916 r od Marek
Červenec 13, 200916 r NO dádo ona byl fakt divná.....ale úplně divná...jako z jiný dimenze... jakože takto nebo takto ............................... :smich:
Červenec 13, 200916 r Autor Prostě mimoň..a to hrát nemohla..páč to by se snad zahrát ani nedalo...ale ošklivá nebyla...
Červenec 13, 200916 r Jen upresneni, jak mate fotecku na ty plechovce , roman bude místo téé paníí dole Doufám že si nezapomene vzít otočenýho suspenzora Ať má instruktor radost.
Červenec 13, 200916 r Super akce , s Marou sme si padli do noty, nasel se i nekdo na sikanu takze spokojenost. Ohledne fotbalu - nevim proc mi byl zatajen fakt ze proti nam hrajou profesionalni fotbalisti ( priste se na to tak akorat vyseru - nemuzu uz 2 dny chodit ) prej 2 dny chodit :smich: :smich:
Červenec 13, 200916 r jinak jak sem dojel tak sem si pustil kameru Hehe to neslo dokoukat, nektery veci clovek 2x za zivot nezvladne
Červenec 13, 200916 r sobota se hralo , dneska je pondeli a chodim jak namrdanej kačer.. jj jak kdyby tě znásilnila parta negrů co :smich: :smich:
Červenec 13, 200916 r Spine: ne jako dalo by se říct, že fakt byla zvláštní ostatně jako všecko dycky okolo BObika MAro: hele ale já si s ní jako aji lehce pokecal, že jo, než sme se totál odvařili.. ale ten dort bobajzovi nezapomenu a nachystám si na něho něco lepšího
Červenec 13, 200916 r Autor jinak jak sem dojel tak sem si pustil kameru Hehe to neslo dokoukat, nektery veci clovek 2x za zivot nezvladne Chudák Dáda..bude se muset vykoupit
Červenec 13, 200916 r Autor Spine: ne jako dalo by se říct, že fakt byla zvláštní ostatně jako všecko dycky okolo BObika MAro: hele ale já si s ní jako aji lehce pokecal, že jo, než sme se totál odvařili.. ale ten dort bobajzovi nezapomenu a nachystám si na něho něco lepšího posereš jeho nebo jeho auto?
Červenec 13, 200916 r cca 5800,-Kč..je to instruktáž seskok..video a fotky....ze seskoku tak to není tak hrozný,sem čekal cenu okolo 10litrů
Červenec 13, 200916 r posereš jeho nebo jeho auto? Hele tak jako naposled a už si to ujasněme a zapamatuj si to prosím, tyhle praktiky mě opravdu neberou
Červenec 13, 200916 r :smich: jj chtíč je sviňa Fyzických kontaktů s můžským pohlavím mi není známo..
Červenec 13, 200916 r Spine: ne jako dalo by se říct, že fakt byla zvláštní ostatně jako všecko dycky okolo BObika MAro: hele ale já si s ní jako aji lehce pokecal, že jo, než sme se totál odvařili.. ale ten dort bobajzovi nezapomenu a nachystám si na něho něco lepšího hmmm třeba byla jen střízlivá a vy ostatní vylití,proto se vám zdála divná lol
Červenec 13, 200916 r Hele ja spal zamcenej v aute, dada sel delat kruhy do kukurice nekdy okolo 10. Z hodne veci bych ho usvedcil , ale v tomhle je alkoholik cistej
Červenec 13, 200916 r Fyzických kontaktů s můžským pohlavím mi není známo.. tak tak,i pro mě je to půda neoraná a taky tak zůstane :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.