Červenec 13, 200916 r Hele ja spal zamcenej v aute, ale prej přiletělo ufo nebo co udělalo krhy v obilí a tak.. Z hodne veci bych ho usvedcil (dádu), ale v tomhle je cistej tou dobou seděl pěkně u masíčka, páč měl hlad a nerušeně si povídal u pivečka s lidma v přístřešku. Pak se nerušeně přesunul o pár metrů dál a tam si dával fajfku míru se ŽofkouFattyovou, Bobikem a tou jeho. Takže asi tak. Díky, seš fakt kamoš
Červenec 13, 200916 r Takhle dlouhej prizpevek bych nikdy nenapsal ... ses prolhanej politik a povim to svetu !!
Červenec 13, 200916 r Spine: hele to vůbec něco vypila a pak sme dali dýmku míru.. a pak to začlo jako hulení??zelí??
Červenec 13, 200916 r Spine: no .. hele a to mi došlo asi po 20min, co ona se smála čemukoliv a já to v sobě taky dýl jak půlminuty envydržel a smál se všemu.. Pak mi to došlo
Červenec 13, 200916 r ... ses prolhanej Tys asi včera nedával pozor a nečetl dostatečně, viď.. Není nutno lhát, stačí neříkat pravdu. To snad netřeba komentáře ne
Červenec 13, 200916 r Spine: no .. hele a to mi došlo asi po 20min, co ona se smála čemukoliv a já to v sobě taky dýl jak půlminuty envydržel a smál se všemu.. Pak mi to došlo no tak to se nedivím že se vám zdála divná....
Červenec 13, 200916 r no tak to se nedivím že se vám zdála divná.... Hele to bylo i před tím a zaručím se za to, že si MArek nic nedal !!! To až potom se to malinko zvrtlo
Červenec 13, 200916 r Taky bych si s váma dal,už sem nehulil ani nepamatuju Hele já si dal po 4tý v životě.. ale musím říct, že přes to hydro (vodárnu) je to celkem zajímavý a možná proto mě to tak nerozbilo
Červenec 13, 200916 r Hele to bylo i před tím a zaručím se za to, že si MArek nic nedal !!!To až potom se to malinko zvrtlo Nevim jestli zrovna tvoje ruceni bude mit nejakou vahu, rekl bych ze si 99% nepamatujes a to 1% si pamatovat nechces
Červenec 13, 200916 r možná proto mě to tak nerozbilo kluku ty ses snad jeste ted v tranzu , meles kraviny
Červenec 13, 200916 r Víc v tranzu byla snad jen ta baba na benzince, tu sem zmát dokonale. A když dokonale, tak fakt
Červenec 13, 200916 r Nevim jestli zrovna tvoje ruceni bude mit nejakou vahu, rekl bych ze si 99% nepamatujes a to 1% si pamatovat nechces :smich:
Červenec 13, 200916 r Hele já si dal po 4tý v životě.. ale musím říct, že přes to hydro (vodárnu) je to celkem zajímavý a možná proto mě to tak nerozbilo no já nevím chlast a hulení to není moc ideální kombo
Červenec 13, 200916 r no já nevím chlast a hulení to není moc ideální kombo Chlapče, tam se to projevilo jako největší hardcorek ale dá se to přežít a v klídku ustát jsem toho příkladem
Červenec 13, 200916 r Spine: možná, že Rob naštětí nesehnal sklo, jinak by to bylo asi horší, ale zase ze skla bych to nejel, to bych poznal, že . Co já vím, tak právě kombinace chlast a zelíčko ze skla je omračující.. Ale znám lidi co to ustojijou (hovádka).
Červenec 13, 200916 r no já nevím chlast a hulení to není moc ideální kombo AAaa evidentne tomu rozumis ) No ne jenom ze to nehulim.. ale z duvodu dost silneho poziti sem tuto nabidku take musel odmitnout...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.