dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Hele ja spal zamcenej v aute, ale prej přiletělo ufo nebo co udělalo krhy v obilí a tak.. Z hodne veci bych ho usvedcil (dádu), ale v tomhle je cistej tou dobou seděl pěkně u masíčka, páč měl hlad a nerušeně si povídal u pivečka s lidma v přístřešku. Pak se nerušeně přesunul o pár metrů dál a tam si dával fajfku míru se ŽofkouFattyovou, Bobikem a tou jeho. Takže asi tak. Díky, seš fakt kamoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Takhle dlouhej prizpevek bych nikdy nenapsal ... ses prolhanej politik a povim to svetu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 ... ses prolhanej politik a povim to svetu !! věcná, věcná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Spine: hele to vůbec něco vypila a pak sme dali dýmku míru.. a pak to začlo jako hulení??zelí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Spine: no .. hele a to mi došlo asi po 20min, co ona se smála čemukoliv a já to v sobě taky dýl jak půlminuty envydržel a smál se všemu.. Pak mi to došlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 ... ses prolhanej Tys asi včera nedával pozor a nečetl dostatečně, viď.. Není nutno lhát, stačí neříkat pravdu. To snad netřeba komentáře ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 To snad netřeba komentáře ne ne neni treba komentare , mam to i se zvukem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Hele audio se falšuje mnohem lehčej jak video, takže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Spine: no .. hele a to mi došlo asi po 20min, co ona se smála čemukoliv a já to v sobě taky dýl jak půlminuty envydržel a smál se všemu.. Pak mi to došlo no tak to se nedivím že se vám zdála divná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Taky bych si s váma dal,už sem nehulil ani nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 no tak to se nedivím že se vám zdála divná.... Hele to bylo i před tím a zaručím se za to, že si MArek nic nedal !!! To až potom se to malinko zvrtlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Taky bych si s váma dal,už sem nehulil ani nepamatuju Hele já si dal po 4tý v životě.. ale musím říct, že přes to hydro (vodárnu) je to celkem zajímavý a možná proto mě to tak nerozbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Hele to bylo i před tím a zaručím se za to, že si MArek nic nedal !!!To až potom se to malinko zvrtlo Nevim jestli zrovna tvoje ruceni bude mit nejakou vahu, rekl bych ze si 99% nepamatujes a to 1% si pamatovat nechces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 možná proto mě to tak nerozbilo kluku ty ses snad jeste ted v tranzu , meles kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Evers: hele to nemyslíš vážně už jako ne? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Víc v tranzu byla snad jen ta baba na benzince, tu sem zmát dokonale. A když dokonale, tak fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 si budu muset vzit 14 dni dovolenou abych ty materialy sestrihnul ' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Dado to si stihnul jeste jinej vejlet pred tim do KUKU ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Nevim jestli zrovna tvoje ruceni bude mit nejakou vahu, rekl bych ze si 99% nepamatujes a to 1% si pamatovat nechces :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Hele já si dal po 4tý v životě.. ale musím říct, že přes to hydro (vodárnu) je to celkem zajímavý a možná proto mě to tak nerozbilo no já nevím chlast a hulení to není moc ideální kombo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 no já nevím chlast a hulení to není moc ideální kombo Chlapče, tam se to projevilo jako největší hardcorek ale dá se to přežít a v klídku ustát jsem toho příkladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 KUKU ? Kam že? To neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Spine: možná, že Rob naštětí nesehnal sklo, jinak by to bylo asi horší, ale zase ze skla bych to nejel, to bych poznal, že . Co já vím, tak právě kombinace chlast a zelíčko ze skla je omračující.. Ale znám lidi co to ustojijou (hovádka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 A jéééé, zrádceeeeee, schovejte všechny materiály (sám to nestihnu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 no já nevím chlast a hulení to není moc ideální kombo AAaa evidentne tomu rozumis ) No ne jenom ze to nehulim.. ale z duvodu dost silneho poziti sem tuto nabidku take musel odmitnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.