Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Chlapče, tam se to projevilo jako největší hardcorek ale dá se to přežít a v klídku ustát jsem toho příkladem To si se šereďně upsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Spine: možná, že Rob naštětí nesehnal sklo, jinak by to bylo asi horší, ale zase ze skla bych to nejel, to bych poznal, že . Co já vím, tak právě kombinace chlast a zelíčko ze skla je omračující.. Ale znám lidi co to ustojijou (hovádka). asi joo,ta vodnice to možná krásně pročistila Párkrát jsem tu kombinaci taky zažil a asi 2x se mi to moc nevyplatilo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 asi joo,ta vodnice mě krásně pročistila :smich: že by sme si ublinkuli ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Mááro : už si koukal k Woodymu do vlákna jsou tam fota jak to prcek zřídíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Jdu na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Nejlepší takhle před obědem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Já se pomale loučím.. ukážu se zase večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 že by sme si ublinkuli ?? jj vidím že víš o čem mluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 to je škoda že tu nebudeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 to je škoda že tu nebudeš... Náramnáááá :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 A co mas tak dulezityho ?? nejaky mecheche s kukama ze snemovny ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 jj vidím že víš o čem mluvím no fuuuj čuně poblitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 A co mas tak dulezityho ?? nejaky mecheche s kukama ze snemovny ?? jde se nechat vyfotit na poslaneckej průkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Mááro : už si koukal k Woodymu do vlákna jsou tam fota jak to prcek zřídíl tak se koukl na ty fotečky taky jsme to zažili ale ne takto hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 no fuuuj čuně poblitý no to víš Máro,někdy to kopne a pak to už jen lítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Mel by ses predtim trochu nalejt at mas zdravou barvicku, nebudes tam prece jedinej vybledlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 A co mas tak dulezityho ?? nejaky mecheche s kukama ze snemovny ?? Nene, jedu s kamarádkou na golf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 V tom pripade at ti to klapne a ukecas ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Mara + Evers: kua chlapi, sem vám pak vysvětlil jak to je ne evidentně neznáte ústavu ČR, kde je definováno kdy, jak, za jakých podmínek mohu kandidovat do PSPČR a senátu. Bohužel zatím nesplňuju ani jednu podmínku a kdybych se objevil na kandidátce, tak je to automatická diskvalifikace strany což bych nedovolil. Takže asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 V tom pripade at ti to klapne a ukecas ji Není potřeba co.. jenom jsem zvědavej, co si na sebe nakonec vzala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 jde se nechat vyfotit na poslaneckej průkaz Hele new foto by se hodilo pár kamošek po mě tedka chtělo nějakou moji novou fotku (tak naposled mám asi přes rok starou, že..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Hele new foto by se hodilo pár kamošek po mě tedka chtělo nějakou moji novou fotku (tak naposled mám asi přes rok starou, že..) a co tahle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 sakra co to je za fešáka .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 a nebo hvězda s mikrofonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Pan poslanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.