Červenec 13, 200916 r Autor začínam mít pocit že sem přišel o dobrou srandu :-) Jo to jo....bylo to super a já jen tak něco nepochválím
Červenec 13, 200916 r Joooj no s panem posrancem daliborem byli na stejne hladine tak si prej slusne pokecali
Červenec 13, 200916 r Autor A pánové Dáda bude za 4 roky kandidovat do poslanecké sněmovny..tak doufám, že mu dáte hlas...JÁ TEDA NE!!!
Červenec 13, 200916 r Akorat se porad nevi za koho ... pac v prubehu vecera ( zacal v levo ) se dostal az k ultra pravici
Červenec 13, 200916 r Jako nevim no Pivo bylo dobre, Action taky ... ale chemicka reakce tohodle comba .... nevim nevim .... proto byl rano takovej vyplasenej
Červenec 13, 200916 r Autor Jako nevim no Pivo bylo dobre, Action taky ... ale chemicka reakce tohodle comba .... nevim nevim .... proto byl rano takovej vyplasenej no ráno byl jedlej..koukal jako malej kluk co vidí poprvé p.ču ...možná to i byla pravda
Červenec 13, 200916 r remcal neco o nejaky slepici ... tak nevim .) / vis co von toho napovida tak nevim cemu se da verit
Červenec 13, 200916 r Autor je to takovej mluvka...no do politiky jako dělanej..aby nás Dáda ještě nepřekvapil
Červenec 13, 200916 r Já myslim že o něm ještě uslyšíme, ať už v politice... nebo něco podnikne na vlasní pěst .) tn.cz to jistíí .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.