spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 tak jsem po o a jsem tak pžežranej že nemám chu'ť ani na kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 copak bylo dobrého?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Jinak Máro našel jsem první duvěrnou fotografii pana "M"inistra Obrázek odstraněn administrátorem na žádost osoby na fotografii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Ministr za gay stranu.....bože... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Jinak Máro našel jsem první duvěrnou fotografii pana "M"inistra Obrázek odstraněn administrátorem na žádost osoby na fotografii ty woe,no ať mě dáda něco říká o tom že na to není,prej že půda neoraná :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 do prdele co jste tam vyvaděli??? brrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 (editace) Proc myslis ze se v 10 vytratil do pole ?? Sel si trochu zaspasovat s tim traktoristou od vedle Editováno: 13. Červenec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 do prdele co jste tam vyvaděli??? brrrr my nic..to byla Dádova soukromá gay-iniciativa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 copak bylo dobrého?... no chtěl jsem si dát čočku na kyselo s klobásou a chlebem,jenže to už nebylo a tak jsem se rozhodoval mezi řízkem s bramborem a hermelínem a hranolkama....no nakonec vyhrál ten hermelín,ale byla to porce jak prase,jsem trošku musel nechat jak jsem byl plnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 my nic..to byla Dádova soukromá gay-iniciativa kurna to muselo bejt promilí v krvi .-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 do prdele co jste tam vyvaděli??? brrrr no opatrně s tímto slovem,přeci jenom když se podíváš na tu fotku tak to trošku zavání........ :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 twole .. neni ted druhej z ty fotky ten maser co tam prisel delat tlaky kvuli vohnostroji ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 kurna to muselo bejt promilí v krvi .-)))) nebo to hulení a pak make love Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 teda ja nevim ale vypada to na jazyk na mandlích .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 hele chlapi,čím víc se dívám na tu fotku,tím víc začínám pochybovat o dádovi lol ta vášeň ,to zaujetí :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 docela se bojim až dáda zase přijede do loun aby mě taky nechtěl dát pusu na uvítanou .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 No myslím že nám dáda má hodně co vysvětlovat :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 (editace) Tak co ja vim tak dada mel vsechno , ... nejaky alkohol ( par piv .. ) , potom zacal snupat ( to byl romanuv suspenzor - ve kterem odehral cely fotbal ) - to uz mel docela nalozeno no pak to schtel vyplachnout nejakym pivakem, pak deprese, pac romanuf suspenzor mel celkem vocas .) a kdyz mu to dojizdelo tak se vydal na romanek v mesicnim svetle. Nelenil a pri tom vsem jeste zelenil Editováno: 13. Červenec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 docela se bojim až dáda zase přijede do loun aby mě taky nechtěl dát pusu na uvítanou .-) hele tak pusu bys snad snesl,ale nevím jestli by nebyla s jazykem lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 a já myslel že k nam jezdí za slečnou a ono to možná tak nebude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 hele chlapi,čím víc se dívám na tu fotku,tím víc začínám pochybovat o dádovi lol ta vášeň ,to zaujetí :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 a já myslel že k nam jezdí za slečnou a ono to možná tak nebude :-) jj asi tak jestli i z té pošťačky nekonec nebude pošťák :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 čau. co je zde nvého?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 no co zustalo pri starym na kratsi dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 ahoj,celkem nic,ale bacha na prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.