Červenec 13, 200916 r Jinak Máro našel jsem první duvěrnou fotografii pana "M"inistra Obrázek odstraněn administrátorem na žádost osoby na fotografii
Červenec 13, 200916 r Jinak Máro našel jsem první duvěrnou fotografii pana "M"inistra Obrázek odstraněn administrátorem na žádost osoby na fotografii ty woe,no ať mě dáda něco říká o tom že na to není,prej že půda neoraná :smich: :smich:
Červenec 13, 200916 r Proc myslis ze se v 10 vytratil do pole ?? Sel si trochu zaspasovat s tim traktoristou od vedle Upraveno Červenec 13, 200916 r od Evers
Červenec 13, 200916 r Autor do prdele co jste tam vyvaděli??? brrrr my nic..to byla Dádova soukromá gay-iniciativa
Červenec 13, 200916 r copak bylo dobrého?... no chtěl jsem si dát čočku na kyselo s klobásou a chlebem,jenže to už nebylo a tak jsem se rozhodoval mezi řízkem s bramborem a hermelínem a hranolkama....no nakonec vyhrál ten hermelín,ale byla to porce jak prase,jsem trošku musel nechat jak jsem byl plnej.
Červenec 13, 200916 r my nic..to byla Dádova soukromá gay-iniciativa kurna to muselo bejt promilí v krvi .-))))
Červenec 13, 200916 r do prdele co jste tam vyvaděli??? brrrr no opatrně s tímto slovem,přeci jenom když se podíváš na tu fotku tak to trošku zavání........ :smich:
Červenec 13, 200916 r twole .. neni ted druhej z ty fotky ten maser co tam prisel delat tlaky kvuli vohnostroji ??
Červenec 13, 200916 r hele chlapi,čím víc se dívám na tu fotku,tím víc začínám pochybovat o dádovi lol ta vášeň ,to zaujetí :smich:
Červenec 13, 200916 r docela se bojim až dáda zase přijede do loun aby mě taky nechtěl dát pusu na uvítanou .-)
Červenec 13, 200916 r Tak co ja vim tak dada mel vsechno , ... nejaky alkohol ( par piv .. ) , potom zacal snupat ( to byl romanuv suspenzor - ve kterem odehral cely fotbal ) - to uz mel docela nalozeno no pak to schtel vyplachnout nejakym pivakem, pak deprese, pac romanuf suspenzor mel celkem vocas .) a kdyz mu to dojizdelo tak se vydal na romanek v mesicnim svetle. Nelenil a pri tom vsem jeste zelenil Upraveno Červenec 13, 200916 r od Evers
Červenec 13, 200916 r docela se bojim až dáda zase přijede do loun aby mě taky nechtěl dát pusu na uvítanou .-) hele tak pusu bys snad snesl,ale nevím jestli by nebyla s jazykem lol
Červenec 13, 200916 r hele chlapi,čím víc se dívám na tu fotku,tím víc začínám pochybovat o dádovi lol ta vášeň ,to zaujetí :smich: :smich:
Červenec 13, 200916 r a já myslel že k nam jezdí za slečnou a ono to možná tak nebude :-) jj asi tak jestli i z té pošťačky nekonec nebude pošťák :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.