Romariooo Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 no jo, je to z 99% ve stravě + nějakym tom pohybu - ale je to těžký když člověku chutná tak držim palce a přeju pevnou vůly já jdu pomalu ale jistě na kutě...tááákže dobrou noc tobě a všem co ještě nechrní ahoj Dobrou noc a doufám že se brzy uvidime! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Ha, internet poskytovatele to asi nějak neustál.. ale už to valí, mezitím jsem si udělal tu "véču" tak pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Asi hodím nějakej filmík co mám nahranej na DVDdku a du spát.. Takže se mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Dobré..hnusné děštivé a bouřící blesky prozářené ráno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 krasne pracovní ráno!..dneska sem se rozhod po te včerejší neskutečně šíleny směně že si dam v práci volno a dneska makat nehodlam což sem zdělil i svymu nadřízenymu že mu pro dnešek na nějaky píčo..y zjeho strany seru :-)))))) tak uvidime jak si to vezme k srdci,ale dle jeho usměvu to vidim zas na nějakou vymyšlenoui kokoti.u aby sme se nenudili :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 co třeba návštěva osobního oddělení ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 proč?..nerozumim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 No jako že jsi mu sdělil že nebudeš dělat a on tě odmění návštěvou osobního oddělení=důtka=výpověď.....chápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 aha no tak u nas mame přátelsky vztahy takže tohle nehrozi.. ..... navíc co by si u nás počnuli bez tak šikovnyho pracovnika jako sem já.. :-)))..... jak sem řikal u nás je pohodová firma kde se dutky atd nedávají nejsou potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 tak to máte dobrý...ale až vykopnou vedoucího a přijdu já...bude vše jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 u nás berou jen ty co uměj na linkach víc než já + uměj anglicky tak nevim nevim..... jestli ti něco říka cnc kod,twin cat,plc,fanuc atd atd :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 na anglinu chodím...cnc znám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 no tak zaklady by byly... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 I já přeji všem pěkné ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 A hele nová duše, vítej....koukal jsem do profilu....jezdíš na koni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 A hele nová duše, vítej....koukal jsem do profilu....jezdíš na koni? ahoj,jezdím i vlastním.. :-) 7letého hřebce Haflinga :-) ale ted je trochu problém,páč nám vykradli stáj a vše vzali,sedlo,uzdu,čištění.. snad kdyby nebyl zamčený box,ukradnou i koně :-( No takže se řeší ted v první řadě toto koupit a pak až nové kolečka na Perlu.. ach jo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Tak koukám, že máš teďka poslední dobou dost pech...vykradená stáj...poškrábaný auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Tak koukám, že máš teďka poslední dobou dost pech...vykradená stáj...poškrábaný auto.... No,to je pech ale tak už se to snad ustálilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Hele Zuzko a necituj poslední příspěvky..používekj tlačítko...: RYCHLÁ ODPOVĚĎ nebo ODPOVĚDĚT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Dobré ránko kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Dobré..hnusné děštivé a bouřící blesky prozářené ráno.... To my tu měli včera takovej večer,jsem dohrál ve 20,45 hod. dal sprchu a tak tak dojel domů na pak přišel takovej slejvák s blesky a hromy až šel z toho strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 I já přeji všem pěkné ránko no ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 no ahoj Ha dík :-) na druhém foru je to tak nějak jinak uzpůsobené a lehce se ztrácím,ale to se za chvíli naučím Jinak u své fábky jsem dávala podnět jestli někdo nemáte typ na rámečky pod SPZ tak se zeptám i tady :-) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Ahojte všem Zuzko a co bys na tom rámečku ráda? Já mám klasický "reklamní" s logem a adresou prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Ahojte všem Zuzko a co bys na tom rámečku ráda? Já mám klasický "reklamní" s logem a adresou prodejce no tady je ted s logem bazaru a ten se mi nepáčí :-) navíc je dost popraskaný,chtěla bych nějaký jiný,s logem škodovky,nebo nějakým nápisem fabia.. Když jsme měli doma Xsantii tak tam jsme měli rámečky s logem stránek Xsantia klubu,což tady asi není že? Bylo to super že člověk poznal lidi z klubu i podle rámečků :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.