Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no někde jsem takovej rámeček viděl zkusím se ti mrknout ;)

no tady je ted s logem bazaru a ten se mi nepáčí :-) navíc je dost popraskaný,chtěla bych nějaký jiný,s logem škodovky,nebo nějakým nápisem fabia.. Když jsme měli doma Xsantii tak tam jsme měli rámečky s logem stránek Xsantia klubu,což tady asi není že? Bylo to super že člověk poznal lidi z klubu i podle rámečků :-)

Ty, vím, že jsou rámečky a pod tím je www.skodahome.cz nebo www.octaviaclub.cz ale nevím jestli je ještě někdo má :(

Jinak na každý benzince koupíš, viď :smich: nebo požádej v servisu, kam jezdíš :)

Já si "schoval" SPZ i s rámečkem na památku a v servise, kde mi to pak opravovali mi dali jejich přední :) vepředu mám jednu, vzadu jinou a nevadí mi to :)

ještě mě napadl jakkýkoli prodejce škoda,ten ti jej možná i daruje ;)

Spine: není pravidlem :feve: se musím podívat, jestli mi ju v Bayerovi nenaúčtovali :smich:

no zkusím to auto Breno kam pojedu na Garančku,to není špatný typ dík :palec2:

Není zač :) a když požádáš slušně a navíc jses ženská andílek tak urco dostaneš :) a nebo pak se to dá udělat, že máš tu SPZku přímo na autě, ale to nevím jak se dělá :feve: možná časem bych do toho šel.. Maj to všechny okolní státy jenom my jezdíme s podložkama a "reklamou"

• Autor

RZ můžeš nalepit obostrannou páskou nebo je tak přišroubovat bez rámečku...

a nebo přibodovat CO-čkem :-)))

• Autor

To nápad......kluku z Tebe jednou něco bude.......

Spine: není pravidlem :feve: se musím podívat, jestli mi ju v Bayerovi nenaúčtovali :smich:

no myslím že když si o ni řekne pěkná ženská tak ji dostane ;)

• Autor

Tak ta z Tvýho avataru by ji dostala určitě zadarmo :)

a nebo přibodovat CO-čkem :-)))

nebo heftnout hřebikem lol

Tak ta z Tvýho avataru by ji dostala určitě zadarmo :)

no já myslím Máro že ta by dostala i spoustu jinejch věcí na různá místa :smich:

• Autor

Pánové to jsou rady tedy...:(chudák Zuzka..co si o nás pomyslí :)

proč chudák?myslím že jsme dobře a slušně poradili :palec2: ...ty prasárničky má od nás k dobru :smich:

jináč tady je pařák jak prase ;)

• Autor

Tady je dusno lepkavo...ráno chcalo a byly bleska a bouřka

Upraveno od Marek

V pohodě klucííí :-) vzhledem k tomu že jsem 9 let jezdila jako řidič busu u CK a holek za volantem toliko není,jsem na tyhle řečičky navyklá ;):p

Zuzy ale bacha, tady občas bývá ostřejc :smich: no když budeš pravidelnou návštěvnicí, poznáš sama, co jsou zač :smich:

Zuzy kdyžs byla profi bus driverka, to máš asi hodně naježděno, co?

• Autor
V pohodě klucííí :-) vzhledem k tomu že jsem 9 let jezdila jako řidič busu u CK a holek za volantem toliko není,jsem na tyhle řečičky navyklá ;):p

hezkýýýýýýýýýýýýýýý autobusačka.....to je bomba :palec2:

Už rok a něco jsem "jen" kancelářská krysa lol

Když jsme to sečetli jednou jen z hruba podle tachografů a faktur,tak tam bylo kolem 500tis km,jojo,super časy :-) ale pro holku to není moc reálné jako celoživotní zaměstnáni..

Tak mám alespon koníčka který se tomu lehce podobá :-)

viz třeba letos jsme spolupořádali toto

http://www.velkacenamohelnice.cz/

:-) ale většina závodů je těchto

http://www.4x4nazory.cz/phpBB2/viewforum.p...735ca2ec32620c9

no výborně :palec2: to jsme rádi a určo nás oceníš jak jsme vtipní,krásní atd :smich:

• Autor
no výborně :palec2: to jsme rádi a určo nás oceníš jak jsme vtipní,krásní atd :smich:

zapomněl jsi mladí :smich: a chytří :smich: a nikdy bychom kamaráda nepomluvili :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.