Červenec 15, 200916 r no tady je ted s logem bazaru a ten se mi nepáčí :-) navíc je dost popraskaný,chtěla bych nějaký jiný,s logem škodovky,nebo nějakým nápisem fabia.. Když jsme měli doma Xsantii tak tam jsme měli rámečky s logem stránek Xsantia klubu,což tady asi není že? Bylo to super že člověk poznal lidi z klubu i podle rámečků :-) Ty, vím, že jsou rámečky a pod tím je www.skodahome.cz nebo www.octaviaclub.cz ale nevím jestli je ještě někdo má Jinak na každý benzince koupíš, viď nebo požádej v servisu, kam jezdíš Já si "schoval" SPZ i s rámečkem na památku a v servise, kde mi to pak opravovali mi dali jejich přední vepředu mám jednu, vzadu jinou a nevadí mi to
Červenec 15, 200916 r Není zač a když požádáš slušně a navíc jses ženská tak urco dostaneš a nebo pak se to dá udělat, že máš tu SPZku přímo na autě, ale to nevím jak se dělá možná časem bych do toho šel.. Maj to všechny okolní státy jenom my jezdíme s podložkama a "reklamou"
Červenec 15, 200916 r Autor RZ můžeš nalepit obostrannou páskou nebo je tak přišroubovat bez rámečku...
Červenec 15, 200916 r Spine: není pravidlem se musím podívat, jestli mi ju v Bayerovi nenaúčtovali no myslím že když si o ni řekne pěkná ženská tak ji dostane
Červenec 15, 200916 r Tak ta z Tvýho avataru by ji dostala určitě zadarmo no já myslím Máro že ta by dostala i spoustu jinejch věcí na různá místa
Červenec 15, 200916 r proč chudák?myslím že jsme dobře a slušně poradili ...ty prasárničky má od nás k dobru
Červenec 15, 200916 r Autor Tady je dusno lepkavo...ráno chcalo a byly bleska a bouřka Upraveno Červenec 15, 200916 r od Marek
Červenec 15, 200916 r V pohodě klucííí :-) vzhledem k tomu že jsem 9 let jezdila jako řidič busu u CK a holek za volantem toliko není,jsem na tyhle řečičky navyklá
Červenec 15, 200916 r Zuzy ale bacha, tady občas bývá ostřejc no když budeš pravidelnou návštěvnicí, poznáš sama, co jsou zač
Červenec 15, 200916 r Autor V pohodě klucííí :-) vzhledem k tomu že jsem 9 let jezdila jako řidič busu u CK a holek za volantem toliko není,jsem na tyhle řečičky navyklá hezkýýýýýýýýýýýýýýý autobusačka.....to je bomba
Červenec 15, 200916 r Už rok a něco jsem "jen" kancelářská krysa Když jsme to sečetli jednou jen z hruba podle tachografů a faktur,tak tam bylo kolem 500tis km,jojo,super časy :-) ale pro holku to není moc reálné jako celoživotní zaměstnáni.. Tak mám alespon koníčka který se tomu lehce podobá :-) viz třeba letos jsme spolupořádali toto http://www.velkacenamohelnice.cz/ :-) ale většina závodů je těchto http://www.4x4nazory.cz/phpBB2/viewforum.p...735ca2ec32620c9
Červenec 15, 200916 r V pohodě klucííí :-) vzhledem k tomu že jsem 9 let jezdila jako řidič busu u CK a holek za volantem toliko není,jsem na tyhle řečičky navyklá no výborně to jsme rádi a určo nás oceníš jak jsme vtipní,krásní atd
Červenec 15, 200916 r Ten velký závod je zde,já měla na starost Třídu S4 http://www.velkacenamohelnice.cz/?page=zavod-2009 , jen aby jste si nemysleli že si vymýšlím :-) jsem tam i napsaná jako sportovní komisař :-)
Červenec 15, 200916 r Autor no výborně to jsme rádi a určo nás oceníš jak jsme vtipní,krásní atd zapomněl jsi mladí a chytří a nikdy bychom kamaráda nepomluvili
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.