dadacek Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 zapomněl jsi mladí a chytří a nikdy bychom kamaráda nepomluvili Mluv za sebe šefiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 ale ty nejsi kamarád..ty jsi dáda-poslanec ato je rozdíl...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Ajooooo já zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 zapomněl jsi mladí a chytří a nikdy bychom kamaráda nepomluvili jj přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 zatím mizím na oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Tak kde jste kdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 že by obědy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Dneska se to úplně tváří, že by se daly nalepit samolepky skodahome na kapotu, ale nevím kam a hlavně taky nevím co všechno se bude lakovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 já tu jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 čau všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 a hele Standa co včera nechtěl ukázat svoje přirození..nebo co to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 já ho ukázal , teď je řada na tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Víš já jsem stydlivka........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 prosím tě, to není možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Je opravdu....ale beru léky a je to stále lepší a lepší.....ale nesmím vynechat...což už se právě dneska stalo..takže se to zase zhoršilo ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Tak já valím domů na obídek......měj te se ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 tak to necháme na zítra, aby jsi se dostal do formy??? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 hoj Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 pánové já měl dnes na menu luxusní špenát s výpečkama a knedlou,ale jako fakt :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 čau, hlavně, že ti chutnalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 jj fakt vynikající,skoro jako doma jen těch výpečků bych měl doma víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 marodim ale tak vam to sem aspon nafrkam temelin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 já si říkal chlape že sem nějak nechodíš...už sem myslel že máš dovču někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 ty vole,jako ty vole hustý :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 nevím, jak to děláš Jirko, ale žadnej obrázek se neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.