Červenec 15, 200916 r všem to jede?? akorat standovi ne?? Nic du si lehnout .... urizli mi pulku palce kurvy
Červenec 15, 200916 r všem to jede?? akorat standovi ne?? Nic du si lehnout .... urizli mi kulku kurvy hmm tak to je teda hnus to bych teda nechtěl....
Červenec 15, 200916 r jinak bych dádu přejmenoval na Mr.vole ,tolikrát vole v jedný větě sem dlouho neslyšel
Červenec 15, 200916 r já jsem v práci a je tady starej počítač, takže jsem rád, že aspoň šlape net a jedeš v IE??
Červenec 15, 200916 r Tak se teda vyser na celej IE a instaluj Operu,nejen že budeš mít rychlejí stránkování,ale i PC pošlape rychlejc
Červenec 15, 200916 r tak já s IE nemám problém, jsem na něj zvyklej a spokojenej, jen tady na tom starým sráči, to všechno trvá malinko dýl
Červenec 15, 200916 r tak já s IE nemám problém, jsem na něj zvyklej a spokojenej, jen tady na tom starým sráči, to všechno trvá malinko dýl no a právě když dáš Operu nebo FF tak vše povalí mnohem rychleji,to mi věř.
Červenec 15, 200916 r vyzkoušej a věř,že budeš překvapenej že jsi to neinstaloval dřív ,jjá už IE skoro vůbec nepoužívám
Červenec 15, 200916 r Tak po celodením teple se nám sem žene docela asi pěkná bouřka ještě že nám dlouho nepršelo,že?
Červenec 15, 200916 r Autor všem to jede?? akorat standovi ne?? Nic du si lehnout .... urizli mi pulku palce kurvy copak copak...snad to nemáš z toho fotbálku......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.