Evers Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 stando nevim nooo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 všem to jede?? akorat standovi ne?? Nic du si lehnout .... urizli mi pulku palce kurvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 to bude možná tím, že mám W2000 a ne XP či podobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 a jakej máš prohlížeč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 všem to jede?? akorat standovi ne?? Nic du si lehnout .... urizli mi kulku kurvy hmm tak to je teda hnus to bych teda nechtěl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 já jsem v práci a je tady starej počítač, takže jsem rád, že aspoň šlape net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 jinak bych dádu přejmenoval na Mr.vole ,tolikrát vole v jedný větě sem dlouho neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 já jsem v práci a je tady starej počítač, takže jsem rád, že aspoň šlape net a jedeš v IE?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 jo jako IE?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Tak se teda vyser na celej IE a instaluj Operu,nejen že budeš mít rychlejí stránkování,ale i PC pošlape rychlejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 tady máš link Opery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 kouknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Používám doma i v práci a spokojenost max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 ja firefox a taky klidex ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 tak já s IE nemám problém, jsem na něj zvyklej a spokojenej, jen tady na tom starým sráči, to všechno trvá malinko dýl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 ja firefox a taky klidex ) jj ten je taky v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 tak já s IE nemám problém, jsem na něj zvyklej a spokojenej, jen tady na tom starým sráči, to všechno trvá malinko dýl no a právě když dáš Operu nebo FF tak vše povalí mnohem rychleji,to mi věř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 vyzkouším doma, než to začnu prát do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 vyzkoušej a věř,že budeš překvapenej že jsi to neinstaloval dřív ,jjá už IE skoro vůbec nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 přesně operu můžu taky 100% doporučit!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Tak po celodením teple se nám sem žene docela asi pěkná bouřka ještě že nám dlouho nepršelo,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Tak letím dnes domů,mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 jsem zde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 všem to jede?? akorat standovi ne?? Nic du si lehnout .... urizli mi pulku palce kurvy copak copak...snad to nemáš z toho fotbálku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.