dadacek Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Spine: nevím proč, ale preferuju Čechy.. pak Vídeň, Berlin.. ale nepohrdl bych ani nějakým tím typickým rakousko/bavorským ubytováním ve stylu BigBena (toho seriálu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 No já spíš řeším jestli Černou Horu,Chorvatsko,Řecko atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Řecko..je tam teď můj šéf a prej super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Která část,protože je Řecko velký?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 popř.s jakou cestovkou tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 hele to nevím..ale přijede příští týden...ale to je asi pro tebe pozdě co......ale on je pracháč...takže někde v nějakým luxusu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 hele asi tak,úplná socka nejsem ale dovča za 80 litru pro 2,5 člověka asi u mě nehrozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 co se týče termínu tak to vidím od 15.srpna a později asi,v tomto nemám zatím jasno kdy si vezmu volno.Takže až dojede tak zkus se zeptat co a jak,aspoň pro info.Dík Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 jasně..zjistím co se dá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 jdu na obídek ,tak dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Tak to vypadá že všichni jsou asi na dovolenjch už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 já nejsem na dovolené :-( ale brala bych ji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 a kam máš v plánu Zuzi jet na dovču? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 a kam máš v plánu Zuzi jet na dovču? Letos asi v létě nikam :-( Dala jsem v téhle práci výpověd a k poslednímu srpnu končím a dovolenou už tím pádem nemám,protože se vypočítává jen z těch 8 měsíců :-( no a já měla marod koně,tím jsem pár dnů vyplácala a něco na závody.. Takže letos se dovolenkuji jen o letních výkendech :-) No stejně by se mi samotné asi ani odjet nechtělo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Zuzko ahojda, ještě nepadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Zuzko ahojda, ještě nepadla? Ahojda už padla :-) jsem už stihla dojet obstarat koníka a lenoším na chvíli doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Zuzy: hele ale zase když seš sama na dovolené, to by ses divila jakej je to luxus a co neplacený volno, nedaj..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Ahojda už padla :-) jsem už stihla dojet obstarat koníka a lenoším na chvíli doma Toho je nějak moc Já stihl akorát doktorku co má dovolenou a na velkou rychlovku si na zítra domluvit brigádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Já jsem stádový tvor,samotná se děěěsně nudím a pak jsem protivná sama sobě no,neplacené nedají,páč se stěhuje pobočka a potřebují každého člověka,některá oddělení dokonce musela dovolené rušit... No,prostě super jednání,co mají dělat ty co maj malý děcka je nezajímá.. No,jsem chodila s hasičákem kolem auta a pořád nevím kam ho přidělat A to jsem prošla tady různá vlákna na toto téma a moudrá z toho nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Zuzy ty máš krátkou Fabulu, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 letím na tenis,mějte se bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 J8 zase na Zámeček čiao. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 J8 zase na Zámeček čiao. nene,mám kombika :-) tak ahojky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 hoah:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Jsem tu bando.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.