Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Fakt za trest .... dement doktorskej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 co u tebe novyho maro ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 No koukám, prostě miláček to je ten hafling ve fotkách? Zrovna haflinga jsem vždy chtěla.... ale do bytu ho prostě nedám jezdila jsem hlavně na tažnejch, bohužel ty časy už jsou pryč No právě, svazek.... já pořád doufala, ze bysme měli štěstí a bylo to slabou baterií, to nám taky nějaký servisák radil. Nebo čidlem... Až se to rozsvítí, tak holt půjde do servisu, jenže sehnat někoho šikovnýho a levnýho.... zatím sme měli vždy smůlu... jo to je přesně on na těch fotkách :-) a pod sedlem to jde,on si hraje na šefa jen když na něm nesedíš,ví že má převahu ale je to o cviku :-) není problém se domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 co u tebe novyho maro ?? ále nic moc..furt makám a hlídám malou..herečka chcodí na pár služeb do práce..přividělat k mateřský..ale prcek je v pohodě .....hele KIBI nastínil nějakj srázek....prej to sem hodí co kdo a jak a s kým....nevíš o tom něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 mel sem tu lidi.... covece o tom kibim vubec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Tak nás asi chce překvapit..kluk jeden ušatá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 No ja ho nevidel ani nepamatuju ¨.) prekvapeni by bylo kdyby se social objevil ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no on nepřijede k tobě ale ty k nám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 (editace) a vo co de ??? neco ve Varech ?? - to neni problem mam to k vam necelych 100km Editováno: 21. Červenec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 dneska nějak nestíhám,valím na oběd,snad to bude po o lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 a vo co de ??? neco ve Varech ?? - to neni problem mam to k vam necelych 100km fakt nevím..on se ozve.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Nech si chrochtat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Já dneska obědvám asi u kamošky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 sem zvedav ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Já dneska obědvám asi u kamošky copak v poslanecký sněmovně nic nezbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Dádo mě bylo jasný že bys to sám nezvladnul .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Tak zvládl ale ona potřebuje něco na komplu (odstranit vir, tak když už tam budu..) Pro rejpavé: vařím si jinak sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 copak v poslanecký sněmovně nic nezbylo Zvedli ceny parchanti !!! A napůl jo, sem dojel "pozdě" a kolegové to všecko vyžrali - šmejdi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no nekecej ... co budete delat s tema vasema platama ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Tak jsem taky po obědě, dnes to šlo, vepřo knedlo zelo.... U auta nic nového, zatím volant nesvítí, je to divný ale ani motor ne, možná už nám s toho praskly diodky Zuzka: tak uvidime, třeba se někde na sraze poznáme a něco podnikneme, děkuji Koukám že jsi ze Šeberova, já jsem jeden čas chodila do Horních Jirčan ke koním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no nekecej ... co budete delat s tema vasema platama ?? Dneska nic, páč mizím Mějte se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Tak jsem taky po obědě, dnes to šlo, vepřo knedlo zelo.... U auta nic nového, zatím volant nesvítí, je to divný ale ani motor ne, možná už nám s toho praskly diodky Zuzka: tak uvidime, třeba se někde na sraze poznáme a něco podnikneme, děkuji Koukám že jsi ze Šeberova, já jsem jeden čas chodila do Horních Jirčan ke koním Konkrétně jsem z Hrnčíř ale pochybuji že by to někomu něco řeklo :-) No na sraze... koukala jsem že je nějaký 1.8 což je bomba den,mé narozky,jenže stěhujeme pobočku a tak budu v práci :-( chjo... A s koněm nejní vůbec problém,ustájený je v Hodkovicích za Jesenicí a jestli umíš jezdit,tak ti ho frknu alespon si odpočinu :-)) no,didoky by měli něco vydržet :-) ale asi auto vyhlásilo pauzu a až na vánoce si bude hrát na vánoční stromeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Zuzko , na hrnčířskej rybník jsme chodili bruslit )) Já bydlel 21let v Modřanech/okras s libuší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 tak to je škoda, 1.8. je Turnov a tam se mi líbilo, většina jsou fakt super lidi. Dneska tu nikdo nepracuje, nebo co? kde jste všichni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 JÁ SEM TU A FLÁKÁM SE......A MÁM HLAD ŽE BYCH POJEDL I KONĚ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.