Červenec 21, 200916 r od kolika je senior....nad 50? mě bylo mojím bráchou řečeno že ženský nad 30let jsou už ve výslužbě aaaaaaaaaa za pár dnů že mě zavře do archívu
Červenec 21, 200916 r Náhodou,favík byl miláček,jela jsem si pro něj na Sicílii prostě láska no... Metro je sice 5min ale postav tam auto u metra a máš tak 50% že ho najdeš,Brooklin se té oblasti neříká jen tak :-) a milionářská část tu sice je ale až směr Průhonice,tady jsme ještě takový ty chudý lidi No tech 5 minut sem myslel 165 na Opatov .)
Červenec 21, 200916 r jak na Lubiší?? Nakupujete ve špatným obchodě Mi porad kam mám jezdit nakupovat :-)
Červenec 21, 200916 r Autor hele Prážácí..nechte toho a chlastejte...jo a já mizím...mám doma: KNEDLO-BŮČKO-ZELO
Červenec 21, 200916 r No tech 5 minut sem myslel 165 na Opatov .) já busem nejezdím ze zásady vím co jsem s ním vyváděla,z bezpečnostních důvodů mám autí
Červenec 21, 200916 r hele hele ... tohle je nekomerční fórum a v hospodě se nekšeftuje chcete aby nám ten pajzl Olin zavřel ?
Červenec 21, 200916 r Autor já busem nejezdím ze zásady vím co jsem s ním vyváděla,z bezpečnostních důvodů mám autí busem jezděj socky .....
Červenec 21, 200916 r hele Prážácí..nechte toho a chlastejte...jo a já mizím...mám doma: KNEDLO-BŮČKO-ZELO Jo chlastat budůůů ale až večír :-) to bude zase ráno ....
Červenec 21, 200916 r Autor Jo chlastat budůůů ale až večír :-) to bude zase ráno .... a hele pijanka...no hezkýýýýýýýýýýý
Červenec 21, 200916 r nekšeftujem, nic jsem neřekla A pražáci už moc nejsme, že jo Zuzko D ty už si taky okraj
Červenec 21, 200916 r a hele pijanka...no hezkýýýýýýýýýýý nééé máme babskou slezinu,jednou za půl roku se někde sletíme a kecáme a druhý den nadáváme :-)
Červenec 21, 200916 r Autor nééé máme babskou slezinu,jednou za půl roku se někde sletíme a kecáme a druhý den nadáváme :-) sabat čarodějnic..jo...a jéje..to zase bude něco na NOVĚ
Červenec 21, 200916 r nekšeftujem, nic jsem neřekla A pražáci už moc nejsme, že jo Zuzko D ty už si taky okraj jj nevím jaká okraj jsi ty ale nás si popotahovala Praha západ,pak Praha východ a nakonec spadáme pod Prahu 4 :-( aaale naštěstí to tu ještě trochu smrdí venkovem :-)
Červenec 21, 200916 r jj nevím jaká okraj jsi ty ale nás si popotahovala Praha západ,pak Praha východ a nakonec spadáme pod Prahu 4 :-( aaale naštěstí to tu ještě trochu smrdí venkovem :-) zuzi pockal bych az udelaj jižní obchvat To už to tam dosmrdí
Červenec 21, 200916 r sabat čarodějnic..jo...a jéje..to zase bude něco na NOVĚ Tak o něčem musí ta nova točit a plátky typu Blesk a Aha psát
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.