Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 twole se tu zase sešla sebranka .... Nešijte do mě porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 od kolika je senior....nad 50? mě bylo mojím bráchou řečeno že ženský nad 30let jsou už ve výslužbě aaaaaaaaaa za pár dnů že mě zavře do archívu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Náhodou,favík byl miláček,jela jsem si pro něj na Sicílii prostě láska no... Metro je sice 5min ale postav tam auto u metra a máš tak 50% že ho najdeš,Brooklin se té oblasti neříká jen tak :-) a milionářská část tu sice je ale až směr Průhonice,tady jsme ještě takový ty chudý lidi No tech 5 minut sem myslel 165 na Opatov .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 jak na Lubiší?? Nakupujete ve špatným obchodě Mi porad kam mám jezdit nakupovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 hele Prážácí..nechte toho a chlastejte...jo a já mizím...mám doma: KNEDLO-BŮČKO-ZELO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 No tech 5 minut sem myslel 165 na Opatov .) já busem nejezdím ze zásady vím co jsem s ním vyváděla,z bezpečnostních důvodů mám autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 hele hele ... tohle je nekomerční fórum a v hospodě se nekšeftuje chcete aby nám ten pajzl Olin zavřel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no nebudu dělat reklamu, ale prostě jinam pro díly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 já busem nejezdím ze zásady vím co jsem s ním vyváděla,z bezpečnostních důvodů mám autí busem jezděj socky ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 hele Prážácí..nechte toho a chlastejte...jo a já mizím...mám doma: KNEDLO-BŮČKO-ZELO Jo chlastat budůůů ale až večír :-) to bude zase ráno .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 busem jezděj socky ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Jo chlastat budůůů ale až večír :-) to bude zase ráno .... a hele pijanka...no hezkýýýýýýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 nekšeftujem, nic jsem neřekla A pražáci už moc nejsme, že jo Zuzko D ty už si taky okraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 a hele pijanka...no hezkýýýýýýýýýýý Mááro já myslel že si abstinent .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 a hele pijanka...no hezkýýýýýýýýýýý nééé máme babskou slezinu,jednou za půl roku se někde sletíme a kecáme a druhý den nadáváme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 správně skoro nepiju...to jsi poznal v HK...ale ty leješ jako konev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 tak doma to mam zakazany tak se musim vybourit venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 nééé máme babskou slezinu,jednou za půl roku se někde sletíme a kecáme a druhý den nadáváme :-) sabat čarodějnic..jo...a jéje..to zase bude něco na NOVĚ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 nekšeftujem, nic jsem neřekla A pražáci už moc nejsme, že jo Zuzko D ty už si taky okraj jj nevím jaká okraj jsi ty ale nás si popotahovala Praha západ,pak Praha východ a nakonec spadáme pod Prahu 4 :-( aaale naštěstí to tu ještě trochu smrdí venkovem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 tak doma to mam zakazany tak se musim vybourit venku jako sex co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 jj nevím jaká okraj jsi ty ale nás si popotahovala Praha západ,pak Praha východ a nakonec spadáme pod Prahu 4 :-( aaale naštěstí to tu ještě trochu smrdí venkovem :-) zuzi pockal bych az udelaj jižní obchvat To už to tam dosmrdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 sabat čarodějnic..jo...a jéje..to zase bude něco na NOVĚ Tak o něčem musí ta nova točit a plátky typu Blesk a Aha psát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 jako sex co Máro tohle je u nás doma tabu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Já už jsem hrdě 14 dní Praha - východ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 padám domůůůů čus....jdu sežrat prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.