Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 zuzi pockal bych az udelaj jižní obchvat To už to tam dosmrdí Hm to tu bude rachot ... To se moc v této oblasti nevychytalo,ale asi to jinudy vest nemohlo,já už ted s koněm lezu přes ty staveniště a nic moc,vůbec nevím kudy budu jezdit až to dostaví,uklidnuji se že musi udělat nějaké spojnice pro zemědělce a po těch budu přejíždět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Pozdravuj rodinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 No snad vam to tam dopadne nejak rozumně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Já už jsem hrdě 14 dní Praha - východ fakt :-) ?? tak to nebudeš až tak daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Jsem docela daleko:( směr Kostelec nad Labem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 janino proc ja mel za to ze delas v melniku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Uz sem sezral vsechny bombony... jdu si pro jidlo nebo umru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 No tak to opravdu nevim, v Mělníku jsem byla asi jednou na školním výletě Dělám v Praze ve Vysočanech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Jsem docela daleko:( směr Kostelec nad Labem Tak to je fous od Bradýsa a tam jsem poměrně často u strejdy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 No tak to opravdu nevim, v Mělníku jsem byla asi jednou na školním výletě Dělám v Praze ve Vysočanech HM a tak kousek od tebe je takové vlakové nádraží a třeba i velký LPG servis a i noční myčka na motory... No asi už vím kde jsi :-) Jsem jeden čas jezdila s Xsantii combi a rupla tam trubka od hydrauliky a nikde mi to nechtěli po opravě umýt až jsem dojela semka a zároven si pár metrů odtu nakoupila na fávo tlumiče,brzdy,čepy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Uz sem sezral vsechny bombony... jdu si pro jidlo nebo umru já si na dnešek dělala obídek doma , kuřecí špíz a kašičku bramborovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Správně Zuzko Kuřecí špíž a brambor si po včerejšku slouho nedam to radši ty bonbony Ale co k večeři to nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ahoj hospodo! pro včerejší zvědavce tu mám vysledek dnešního volnýho dne,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 ja skoncil u kocek a psu ( cina ) .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ráco : si to umyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Moc pěkně to vypada... kolik to teda koštovalo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ráco : si to umyl? e-e....to v tomhle počasí nemá smysl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 (editace) Moc pěkně to vypada... kolik to teda koštovalo ?? světla 2000 ,ale maj homologaci tak bude klid,spotřební material sem nakrad v práci,a montáž sem kupodivu dělal já.. Editováno: 21. Červenec 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Hezké určitě lepší něž denní svícení v mlhovkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 světla 2000 ,ale maj homologaci tak bude klid,spotřební material sem nakrad v práci,a montáž sem kupodivu dělal já.. No nekecej ... sikula ... bylo tezke to zapojit na deni ... ja si nejak s elektrikou nerozumim tak se ptam jestli by to i blbec zvlad .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Správně Zuzko Kuřecí špíž a brambor si po včerejšku slouho nedam to radši ty bonbony Ale co k večeři to nevim.... tak této firmě jsem tenkrát když jsem musela přestat jezdit s busíkama posílala životopis,sháněli někoho tuším že na JM ale neozvali se,tak jsem skončila v tomto ustavu No bonbony k obědu nevím,nevím To fakt raději ty Číňani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 světla 2000 ,ale maj homologaci tak bude klid,spotřební material sem nakrad v práci,a montáž sem kupodivu dělal já.. Pěkné jen nevím kam bych to namontovala já když mám mlhovky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Hezké určitě lepší něž denní svícení v mlhovkách díky! No nekecej ... sikula ... bylo tezke to zapojit na deni ... ja si nejak s elektrikou nerozumim tak se ptam jestli by to i blbec zvlad .) neni to těžky pár dratů a je to... .... ma to modul kterej ty světla ovladá po nastartovaní tak je min prace.tzn. kabel ke spínanymu +(u mě radio) a kabel na parkovací světlo kterej to denni zhasne no a ještě - zem. já to ještě prohnal přes rele a napájim to z okruhu zapalovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Pěkné jen nevím kam bych to namontovala já když mám mlhovky .. dík...já to nemam přimo v mlhovce,ale ted koukam ty maš asi před face...tam si ted nevybavim jak vypada ten plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 nesežeru..i když hlad je svinstvo.....ale prase je prase.... prase je ,ale i koňský je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.