Červenec 21, 200916 r zuzi pockal bych az udelaj jižní obchvat To už to tam dosmrdí Hm to tu bude rachot ... To se moc v této oblasti nevychytalo,ale asi to jinudy vest nemohlo,já už ted s koněm lezu přes ty staveniště a nic moc,vůbec nevím kudy budu jezdit až to dostaví,uklidnuji se že musi udělat nějaké spojnice pro zemědělce a po těch budu přejíždět :-)
Červenec 21, 200916 r No tak to opravdu nevim, v Mělníku jsem byla asi jednou na školním výletě Dělám v Praze ve Vysočanech
Červenec 21, 200916 r Jsem docela daleko:( směr Kostelec nad Labem Tak to je fous od Bradýsa a tam jsem poměrně často u strejdy :-)
Červenec 21, 200916 r No tak to opravdu nevim, v Mělníku jsem byla asi jednou na školním výletě Dělám v Praze ve Vysočanech HM a tak kousek od tebe je takové vlakové nádraží a třeba i velký LPG servis a i noční myčka na motory... No asi už vím kde jsi :-) Jsem jeden čas jezdila s Xsantii combi a rupla tam trubka od hydrauliky a nikde mi to nechtěli po opravě umýt až jsem dojela semka a zároven si pár metrů odtu nakoupila na fávo tlumiče,brzdy,čepy....
Červenec 21, 200916 r Uz sem sezral vsechny bombony... jdu si pro jidlo nebo umru já si na dnešek dělala obídek doma , kuřecí špíz a kašičku bramborovou
Červenec 21, 200916 r Správně Zuzko Kuřecí špíž a brambor si po včerejšku slouho nedam to radši ty bonbony Ale co k večeři to nevim....
Červenec 21, 200916 r Moc pěkně to vypada... kolik to teda koštovalo ?? světla 2000 ,ale maj homologaci tak bude klid,spotřební material sem nakrad v práci,a montáž sem kupodivu dělal já.. Upraveno Červenec 21, 200916 r od raca
Červenec 21, 200916 r světla 2000 ,ale maj homologaci tak bude klid,spotřební material sem nakrad v práci,a montáž sem kupodivu dělal já.. No nekecej ... sikula ... bylo tezke to zapojit na deni ... ja si nejak s elektrikou nerozumim tak se ptam jestli by to i blbec zvlad .)
Červenec 21, 200916 r Správně Zuzko Kuřecí špíž a brambor si po včerejšku slouho nedam to radši ty bonbony Ale co k večeři to nevim.... tak této firmě jsem tenkrát když jsem musela přestat jezdit s busíkama posílala životopis,sháněli někoho tuším že na JM ale neozvali se,tak jsem skončila v tomto ustavu No bonbony k obědu nevím,nevím To fakt raději ty Číňani
Červenec 21, 200916 r světla 2000 ,ale maj homologaci tak bude klid,spotřební material sem nakrad v práci,a montáž sem kupodivu dělal já.. Pěkné jen nevím kam bych to namontovala já když mám mlhovky ..
Červenec 21, 200916 r Hezké určitě lepší něž denní svícení v mlhovkách díky! No nekecej ... sikula ... bylo tezke to zapojit na deni ... ja si nejak s elektrikou nerozumim tak se ptam jestli by to i blbec zvlad .) neni to těžky pár dratů a je to... .... ma to modul kterej ty světla ovladá po nastartovaní tak je min prace.tzn. kabel ke spínanymu +(u mě radio) a kabel na parkovací světlo kterej to denni zhasne no a ještě - zem. já to ještě prohnal přes rele a napájim to z okruhu zapalovače
Červenec 21, 200916 r Pěkné jen nevím kam bych to namontovala já když mám mlhovky .. dík...já to nemam přimo v mlhovce,ale ted koukam ty maš asi před face...tam si ted nevybavim jak vypada ten plast
Červenec 21, 200916 r nesežeru..i když hlad je svinstvo.....ale prase je prase.... prase je ,ale i koňský je
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.