Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

zuzi pockal bych az udelaj jižní obchvat :) To už to tam dosmrdí :)

Hm to tu bude rachot ... To se moc v této oblasti nevychytalo,ale asi to jinudy vest nemohlo,já už ted s koněm lezu přes ty staveniště a nic moc,vůbec nevím kudy budu jezdit až to dostaví,uklidnuji se že musi udělat nějaké spojnice pro zemědělce a po těch budu přejíždět :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak to opravdu nevim, v Mělníku jsem byla asi jednou na školním výletě :)

Dělám v Praze ve Vysočanech

HM a tak kousek od tebe je takové vlakové nádraží a třeba i velký LPG servis a i noční myčka na motory... No asi už vím kde jsi :-)

Jsem jeden čas jezdila s Xsantii combi a rupla tam trubka od hydrauliky a nikde mi to nechtěli po opravě umýt až jsem dojela semka a zároven si pár metrů odtu nakoupila na fávo tlumiče,brzdy,čepy.... ;):)

Odkaz ke komentáři

Správně Zuzko :)

Kuřecí špíž a brambor si po včerejšku slouho nedam to radši ty bonbony :D Ale co k večeři to nevim....

tak této firmě jsem tenkrát když jsem musela přestat jezdit s busíkama posílala životopis,sháněli někoho tuším že na JM ale neozvali se,tak jsem skončila v tomto ustavu :smich:

No bonbony k obědu nevím,nevím ;)lol

To fakt raději ty Číňani :)

Odkaz ke komentáři

Hezké :palec2: určitě lepší něž denní svícení v mlhovkách :D

díky!

No nekecej :) ... sikula ... bylo tezke to zapojit na deni ... ja si nejak s elektrikou nerozumim tak se ptam jestli by to i blbec zvlad .)

neni to těžky pár dratů a je to... :) ....  ma to modul kterej ty světla ovladá po nastartovaní tak je min prace.tzn. kabel ke spínanymu +(u mě radio) a kabel na parkovací světlo kterej to denni zhasne no a ještě - zem.

já to ještě prohnal přes rele a napájim to z okruhu zapalovače

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...