Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To jo, já včera taky sekal v práci, 14 dnu dovči a tráva jak c.p :aggressive:

tak to věřím že po 14 dnech musela být pěkně povyrostlá,teď je ideální sekat tak po 4 dnech ;)

Taky budu jednu sekačku potřebovat, ale asi až tak za rok ...

Zuzko mi kdyby sme to nedělali sami, tak sme to chtěli dát na vysočaskou do fénixu, mají docela dobrý ceny a vypadá to slušně. Ale máš to docela z ruky:(

Jinak sme to s hafanem včera asi zakřikli :( krom auto možná bude mít problém i on :(

copak máš s hafanem :-( ?

jinak kolega mi dal tento odkaz,přijedou si pro auto,udělají cugrunt vše a zase mi ho do práce přivezou -

http://www.cleancar.cz/index.php?clanek=2

Zuzka:

tady ti auto asi nepřevezou, ale cenově celkem přijatelný, tepování interieru asi 1100, to není špatná cena. je to washplus

Pes má asi zánět v uších:( zkoušíme léčit, když se to nezlepší čeká nás veterina, když se to s.... tak pořádně

Přeji dobrého rána :)

• Autor

á pan poslanec se probudil...jedeš na jednání do sněmovny?

Já za toho našeho dal 9tis, ale neměl kat, tak daň 10000, to byl maras :aggressive: . Tak mě vyšel na 19 ale když jsem se dívala na Feldu za ty prachy, tak to byly všechno šroty. A tak mme faťana v perfektním stavu a najetyma 58tis km /origo/ je k němu i servisní knížka :palec2:

TAk tohle je fak už luxus, se moc nevidí ;) po kom to máš? Nějaký důchodce pro cesty na chatu/hypermarket?

Doed s tím na servisku do autorizáku a že chceš razítko do serviky lol:smich: by se z tebe asi po... a seběhl by se celej servis podívat na tu raritu.

á pan poslanec se probudil...jedeš na jednání do sněmovny?

Ty voe dneska ne, sem se chtěl pochlubit, že dneska to bude "slabý" :palec2:

Páč je volno a ani nic k projednávání.. :help:

Asi se stavím za babičkou na nějaký to papu a co všechno potřebuje zařídit ve městě (advokáti) a večer zase nějaká mini párty (sensation) na Zámečku..

• Autor

No tak je potřeba odpočívat i ve sněmovně......chudák babča...jí vyžereš ledničku co......ty woe co děláte pořád na tom zámečku????To je nějakej gay klub nebo co?

Zuzka:

tady ti auto asi nepřevezou, ale cenově celkem přijatelný, tepování interieru asi 1100, to není špatná cena. je to washplus

Pes má asi zánět v uších:( zkoušíme léčit, když se to nezlepší čeká nás veterina, když se to s.... tak pořádně

to máme s jedním vlčákem pořád dokola,nevím jestli to je nebo není na předpis ale máme na to kapky Chronicin.. fakt pomáhají ;)

No tak je potřeba odpočívat i ve sněmovně......chudák babča...jí vyžereš ledničku co......ty woe co děláte pořád na tom zámečku????To je nějakej gay klub nebo co?

chichi,proč pak mě napadlo to samé

:kuk:lol:palec2::p

Marku ona právě naopak bude ráda, když jí tam něco sním ;)

Byla docela špatná z toho, že u ní nebudu jest každej den a že si přecejenom umím uvařit / nebudu doma.. Tak mi aspon dycky zabalí něco sebou lol

Zámeček..? no to je skvělé místo uprostřed Evropy (prozatím) zahrádka, grill, sjíždíme se tam známí - brněnská knajpa, takový centrální místo srazů naší menší komunity.

chichi,proč pak mě napadlo to samé

:kuk:lol:palec2::p

Záleží Zuzy jakou z těch 4 částí věty myslíš lol;)

Dasty na to taky trpí, takže máme nějaký kapky, snad pomůžou. Hlavně ať tam nemá zase osinu :(

no jo, takže léčíme psa, servo, alarm a výfuk.... snad je to vše

PS: Marku bude se ti to zdít asi divný, ale i poslanci a senátoři mají prázdniny ;)

Pokud nevunikne nenadálá událost definovaná v zákoně pro vyhlášení mimořádného zasedání obou komor parlamentu.. -_-

Jani ahojky :)

teda tady by člověk sehnal snad každý zaměstnání:) od dělníka po senát :D

Dadacek: ahojky :)

Upraveno od Janina

Záleží Zuzy jakou z těch 4 částí věty myslíš lol;)

To je nějakej gay klub nebo co?

;)

Dasty na to taky trpí, takže máme nějaký kapky, snad pomůžou. Hlavně ať tam nemá zase osinu :(

no jo, takže léčíme psa, servo, alarm a výfuk.... snad je to vše

ještě jsem četla o tomto -

Používali jsme olejík od Vetridermu, má směs bylinek, která zmírňuje svědění.

To je nějakej gay klub nebo co?

;)

Tak prioritně je to diskotéka ;) Je ovšem možné, že se tam sejdou i tací lidé, každopádně je to jejich věc.

Přes podzim zimu to je prioritně ta diskotéka, kde to funguje super :palec2: v létě je to horší (až na pout, to je narváno) a tak se nově otevřela i zahrádka :) fakt super místo, doporučuji :) a když dá člověk dopředu vědět, zařídí se cokoliv :)-_-

Mrknu po tom, hlavně kdyby něco už fakt pomohlo, pořad se to vrací:(

Dá si někdo kafé, čaj, minerálku nebo snad něco tvrdšího?

:smich: :smich: :smich: :smich:

dádo ahoj

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.