Červenec 22, 200916 r To jo, já včera taky sekal v práci, 14 dnu dovči a tráva jak c.p tak to věřím že po 14 dnech musela být pěkně povyrostlá,teď je ideální sekat tak po 4 dnech
Červenec 22, 200916 r Zuzko mi kdyby sme to nedělali sami, tak sme to chtěli dát na vysočaskou do fénixu, mají docela dobrý ceny a vypadá to slušně. Ale máš to docela z ruky:(Jinak sme to s hafanem včera asi zakřikli krom auto možná bude mít problém i on copak máš s hafanem :-( ? jinak kolega mi dal tento odkaz,přijedou si pro auto,udělají cugrunt vše a zase mi ho do práce přivezou - http://www.cleancar.cz/index.php?clanek=2
Červenec 22, 200916 r Tak toto mi dnes došlo,docela sranda jak alkohol člověk vidí ve všem co dostane do ruky :smich: http://uloz.to/2157445/alkohol.wmv
Červenec 22, 200916 r Zuzka: tady ti auto asi nepřevezou, ale cenově celkem přijatelný, tepování interieru asi 1100, to není špatná cena. je to washplus Pes má asi zánět v uších:( zkoušíme léčit, když se to nezlepší čeká nás veterina, když se to s.... tak pořádně
Červenec 22, 200916 r Já za toho našeho dal 9tis, ale neměl kat, tak daň 10000, to byl maras . Tak mě vyšel na 19 ale když jsem se dívala na Feldu za ty prachy, tak to byly všechno šroty. A tak mme faťana v perfektním stavu a najetyma 58tis km /origo/ je k němu i servisní knížka TAk tohle je fak už luxus, se moc nevidí po kom to máš? Nějaký důchodce pro cesty na chatu/hypermarket? Doed s tím na servisku do autorizáku a že chceš razítko do serviky by se z tebe asi po... a seběhl by se celej servis podívat na tu raritu.
Červenec 22, 200916 r á pan poslanec se probudil...jedeš na jednání do sněmovny? Ty voe dneska ne, sem se chtěl pochlubit, že dneska to bude "slabý" Páč je volno a ani nic k projednávání.. Asi se stavím za babičkou na nějaký to papu a co všechno potřebuje zařídit ve městě (advokáti) a večer zase nějaká mini párty (sensation) na Zámečku..
Červenec 22, 200916 r Autor No tak je potřeba odpočívat i ve sněmovně......chudák babča...jí vyžereš ledničku co......ty woe co děláte pořád na tom zámečku????To je nějakej gay klub nebo co?
Červenec 22, 200916 r Zuzka:tady ti auto asi nepřevezou, ale cenově celkem přijatelný, tepování interieru asi 1100, to není špatná cena. je to washplus Pes má asi zánět v uších:( zkoušíme léčit, když se to nezlepší čeká nás veterina, když se to s.... tak pořádně to máme s jedním vlčákem pořád dokola,nevím jestli to je nebo není na předpis ale máme na to kapky Chronicin.. fakt pomáhají
Červenec 22, 200916 r No tak je potřeba odpočívat i ve sněmovně......chudák babča...jí vyžereš ledničku co......ty woe co děláte pořád na tom zámečku????To je nějakej gay klub nebo co? chichi,proč pak mě napadlo to samé
Červenec 22, 200916 r Marku ona právě naopak bude ráda, když jí tam něco sním Byla docela špatná z toho, že u ní nebudu jest každej den a že si přecejenom umím uvařit / nebudu doma.. Tak mi aspon dycky zabalí něco sebou Zámeček..? no to je skvělé místo uprostřed Evropy (prozatím) zahrádka, grill, sjíždíme se tam známí - brněnská knajpa, takový centrální místo srazů naší menší komunity.
Červenec 22, 200916 r chichi,proč pak mě napadlo to samé Záleží Zuzy jakou z těch 4 částí věty myslíš
Červenec 22, 200916 r Dasty na to taky trpí, takže máme nějaký kapky, snad pomůžou. Hlavně ať tam nemá zase osinu no jo, takže léčíme psa, servo, alarm a výfuk.... snad je to vše
Červenec 22, 200916 r PS: Marku bude se ti to zdít asi divný, ale i poslanci a senátoři mají prázdniny Pokud nevunikne nenadálá událost definovaná v zákoně pro vyhlášení mimořádného zasedání obou komor parlamentu..
Červenec 22, 200916 r teda tady by člověk sehnal snad každý zaměstnání od dělníka po senát Dadacek: ahojky Upraveno Červenec 22, 200916 r od Janina
Červenec 22, 200916 r Dasty na to taky trpí, takže máme nějaký kapky, snad pomůžou. Hlavně ať tam nemá zase osinu no jo, takže léčíme psa, servo, alarm a výfuk.... snad je to vše ještě jsem četla o tomto - Používali jsme olejík od Vetridermu, má směs bylinek, která zmírňuje svědění.
Červenec 22, 200916 r To je nějakej gay klub nebo co? Tak prioritně je to diskotéka Je ovšem možné, že se tam sejdou i tací lidé, každopádně je to jejich věc. Přes podzim zimu to je prioritně ta diskotéka, kde to funguje super v létě je to horší (až na pout, to je narváno) a tak se nově otevřela i zahrádka fakt super místo, doporučuji a když dá člověk dopředu vědět, zařídí se cokoliv
Červenec 22, 200916 r No tak je potřeba odpočívat i ve sněmovně......chudák babča...jí vyžereš ledničku co......ty woe co děláte pořád na tom zámečku????To je nějakej gay klub nebo co? :smich: :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.