Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Zuzko mi kdyby sme to nedělali sami, tak sme to chtěli dát na vysočaskou do fénixu, mají docela dobrý ceny a vypadá to slušně. Ale máš to docela z ruky:(

Jinak sme to s hafanem včera asi zakřikli :( krom auto možná bude mít problém i on :(

copak máš s hafanem :-( ?

jinak kolega mi dal tento odkaz,přijedou si pro auto,udělají cugrunt vše a zase mi ho do práce přivezou -

http://www.cleancar.cz/index.php?clanek=2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já za toho našeho dal 9tis, ale neměl kat, tak daň 10000, to byl maras :aggressive: . Tak mě vyšel na 19 ale když jsem se dívala na Feldu za ty prachy, tak to byly všechno šroty. A tak mme faťana v perfektním stavu a najetyma 58tis km /origo/ je k němu i servisní knížka :palec2:

TAk tohle je fak už luxus, se moc nevidí ;) po kom to máš? Nějaký důchodce pro cesty na chatu/hypermarket?

Doed s tím na servisku do autorizáku a že chceš razítko do serviky lol:smich: by se z tebe asi po... a seběhl by se celej servis podívat na tu raritu.

Odkaz ke komentáři

á pan poslanec se probudil...jedeš na jednání do sněmovny?

Ty voe dneska ne, sem se chtěl pochlubit, že dneska to bude "slabý" :palec2:

Páč je volno a ani nic k projednávání.. :help:

Asi se stavím za babičkou na nějaký to papu a co všechno potřebuje zařídit ve městě (advokáti) a večer zase nějaká mini párty (sensation) na Zámečku..

Odkaz ke komentáři

Zuzka:

tady ti auto asi nepřevezou, ale cenově celkem přijatelný, tepování interieru asi 1100, to není špatná cena. je to washplus

Pes má asi zánět v uších:( zkoušíme léčit, když se to nezlepší čeká nás veterina, když se to s.... tak pořádně

to máme s jedním vlčákem pořád dokola,nevím jestli to je nebo není na předpis ale máme na to kapky Chronicin.. fakt pomáhají ;)

Odkaz ke komentáři

Marku ona právě naopak bude ráda, když jí tam něco sním ;)

Byla docela špatná z toho, že u ní nebudu jest každej den a že si přecejenom umím uvařit / nebudu doma.. Tak mi aspon dycky zabalí něco sebou lol

Zámeček..? no to je skvělé místo uprostřed Evropy (prozatím) zahrádka, grill, sjíždíme se tam známí - brněnská knajpa, takový centrální místo srazů naší menší komunity.

Odkaz ke komentáři

To je nějakej gay klub nebo co?

;)

Tak prioritně je to diskotéka ;) Je ovšem možné, že se tam sejdou i tací lidé, každopádně je to jejich věc.

Přes podzim zimu to je prioritně ta diskotéka, kde to funguje super :palec2: v létě je to horší (až na pout, to je narváno) a tak se nově otevřela i zahrádka :) fakt super místo, doporučuji :) a když dá člověk dopředu vědět, zařídí se cokoliv :)-_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...