spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 To jo, já včera taky sekal v práci, 14 dnu dovči a tráva jak c.p tak to věřím že po 14 dnech musela být pěkně povyrostlá,teď je ideální sekat tak po 4 dnech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Taky budu jednu sekačku potřebovat, ale asi až tak za rok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Zuzko mi kdyby sme to nedělali sami, tak sme to chtěli dát na vysočaskou do fénixu, mají docela dobrý ceny a vypadá to slušně. Ale máš to docela z ruky:(Jinak sme to s hafanem včera asi zakřikli krom auto možná bude mít problém i on copak máš s hafanem :-( ? jinak kolega mi dal tento odkaz,přijedou si pro auto,udělají cugrunt vše a zase mi ho do práce přivezou - http://www.cleancar.cz/index.php?clanek=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Tak toto mi dnes došlo,docela sranda jak alkohol člověk vidí ve všem co dostane do ruky :smich: http://uloz.to/2157445/alkohol.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Zuzka: tady ti auto asi nepřevezou, ale cenově celkem přijatelný, tepování interieru asi 1100, to není špatná cena. je to washplus Pes má asi zánět v uších:( zkoušíme léčit, když se to nezlepší čeká nás veterina, když se to s.... tak pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Přeji dobrého rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 á pan poslanec se probudil...jedeš na jednání do sněmovny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Já za toho našeho dal 9tis, ale neměl kat, tak daň 10000, to byl maras . Tak mě vyšel na 19 ale když jsem se dívala na Feldu za ty prachy, tak to byly všechno šroty. A tak mme faťana v perfektním stavu a najetyma 58tis km /origo/ je k němu i servisní knížka TAk tohle je fak už luxus, se moc nevidí po kom to máš? Nějaký důchodce pro cesty na chatu/hypermarket? Doed s tím na servisku do autorizáku a že chceš razítko do serviky by se z tebe asi po... a seběhl by se celej servis podívat na tu raritu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 á pan poslanec se probudil...jedeš na jednání do sněmovny? Ty voe dneska ne, sem se chtěl pochlubit, že dneska to bude "slabý" Páč je volno a ani nic k projednávání.. Asi se stavím za babičkou na nějaký to papu a co všechno potřebuje zařídit ve městě (advokáti) a večer zase nějaká mini párty (sensation) na Zámečku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No tak je potřeba odpočívat i ve sněmovně......chudák babča...jí vyžereš ledničku co......ty woe co děláte pořád na tom zámečku????To je nějakej gay klub nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Zuzka:tady ti auto asi nepřevezou, ale cenově celkem přijatelný, tepování interieru asi 1100, to není špatná cena. je to washplus Pes má asi zánět v uších:( zkoušíme léčit, když se to nezlepší čeká nás veterina, když se to s.... tak pořádně to máme s jedním vlčákem pořád dokola,nevím jestli to je nebo není na předpis ale máme na to kapky Chronicin.. fakt pomáhají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No tak je potřeba odpočívat i ve sněmovně......chudák babča...jí vyžereš ledničku co......ty woe co děláte pořád na tom zámečku????To je nějakej gay klub nebo co? chichi,proč pak mě napadlo to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Marku ona právě naopak bude ráda, když jí tam něco sním Byla docela špatná z toho, že u ní nebudu jest každej den a že si přecejenom umím uvařit / nebudu doma.. Tak mi aspon dycky zabalí něco sebou Zámeček..? no to je skvělé místo uprostřed Evropy (prozatím) zahrádka, grill, sjíždíme se tam známí - brněnská knajpa, takový centrální místo srazů naší menší komunity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 chichi,proč pak mě napadlo to samé Záleží Zuzy jakou z těch 4 částí věty myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Dasty na to taky trpí, takže máme nějaký kapky, snad pomůžou. Hlavně ať tam nemá zase osinu no jo, takže léčíme psa, servo, alarm a výfuk.... snad je to vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 PS: Marku bude se ti to zdít asi divný, ale i poslanci a senátoři mají prázdniny Pokud nevunikne nenadálá událost definovaná v zákoně pro vyhlášení mimořádného zasedání obou komor parlamentu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Jani ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 (editace) teda tady by člověk sehnal snad každý zaměstnání od dělníka po senát Dadacek: ahojky Editováno: 22. Červenec 2009, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Záleží Zuzy jakou z těch 4 částí věty myslíš To je nějakej gay klub nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Dasty na to taky trpí, takže máme nějaký kapky, snad pomůžou. Hlavně ať tam nemá zase osinu no jo, takže léčíme psa, servo, alarm a výfuk.... snad je to vše ještě jsem četla o tomto - Používali jsme olejík od Vetridermu, má směs bylinek, která zmírňuje svědění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 To je nějakej gay klub nebo co? Tak prioritně je to diskotéka Je ovšem možné, že se tam sejdou i tací lidé, každopádně je to jejich věc. Přes podzim zimu to je prioritně ta diskotéka, kde to funguje super v létě je to horší (až na pout, to je narváno) a tak se nově otevřela i zahrádka fakt super místo, doporučuji a když dá člověk dopředu vědět, zařídí se cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Mrknu po tom, hlavně kdyby něco už fakt pomohlo, pořad se to vrací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Dá si někdo kafé, čaj, minerálku nebo snad něco tvrdšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No tak je potřeba odpočívat i ve sněmovně......chudák babča...jí vyžereš ledničku co......ty woe co děláte pořád na tom zámečku????To je nějakej gay klub nebo co? :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 dádo ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.