Srpen 13, 200916 r Kééž bys dnesk píchnul modráku ! pro oba .) Kééž bys musel , abys mohl píchnout ! ..... já dneska musim, tak píchnu za oba...
Srpen 13, 200916 r díky Jindro, až uvidím o víkendu mladou, tak teda taky píchnu, aby kletba dlouho nečekala
Srpen 13, 200916 r Stando : to je jedno jakou gumu propíchneš ... poneseš následky tak tahle by mě ani nemrzela a mladá brala prášky, tak se není čeho bát takže kletba se asi mine účinkem
Srpen 13, 200916 r snad si Jirko nečekal, že to bude zadarmoproč se nepodíváš na vrakoviště?? já bych věděl proč nechce zajet na vrakač....ale bojim se to napsat aby netrucoval ....
Srpen 13, 200916 r Tak dom jsem došel asi o půl šestý ráno - celkem pohoda Akorát ve 4 ráno už nás nechtěli na žádnou disku
Srpen 13, 200916 r tak tahle by mě ani nemrzela a mladá brala prášky, tak se není čeho bát takže kletba se asi mine účinkem Práášky .) ty ses velkej optimista
Srpen 13, 200916 r chválím Jindro, zásobu je potřeba mítjen to napiš radši ne....stači že sem černa ovce hospody......kdybych rozhodil dalšího tak už by to byl černej vůl
Srpen 13, 200916 r radši ne....stači že sem černa ovce hospody......kdybych rozhodil dalšího tak už by to byl černej vůl Jestli to neřekneš tak už sem vživotě nepřijdu
Srpen 13, 200916 r Tak dom jsem došel asi o půl šestý ráno - celkem pohoda Akorát ve 4 ráno už nás nechtěli na žádnou disku se divíš radši ne....stači že sem černa ovce hospody......kdybych rozhodil dalšího tak už by to byl černej vůl nedělej zagorku a hoď to do placu, Jirka to pobere
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.