Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 ty koní ksichte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Co mi to hážeš za špínu na auto !! tady se mluví jen samá pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 a jejej samozřejmě FII ve žluty to je jiny kafe :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 (editace) Kééž bys dnesk píchnul modráku ! pro oba .) Editováno: 13. Srpen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Kééž bys dnesk píchnul modráku ! škoda, že dneska nikam nepojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 škoda, že dneska nikam nepojedu Kééž bys musel , abys mohl píchnout ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 žádný takový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Tadle kletba si te dožene ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Kééž bys dnesk píchnul modráku ! pro oba .) Kééž bys musel , abys mohl píchnout ! ..... já dneska musim, tak píchnu za oba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 A je to vyřížený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Jinak 250,- to pochcaný stírátko dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 díky Jindro, až uvidím o víkendu mladou, tak teda taky píchnu, aby kletba dlouho nečekala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Stando : to je jedno jakou gumu propíchneš ... poneseš následky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 snad si Jirko nečekal, že to bude zadarmo proč se nepodíváš na vrakoviště?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 jasny stando....já si dneska večer napícham do foroty .-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Stando : to je jedno jakou gumu propíchneš ... poneseš následky tak tahle by mě ani nemrzela a mladá brala prášky, tak se není čeho bát takže kletba se asi mine účinkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 snad si Jirko nečekal, že to bude zadarmoproč se nepodíváš na vrakoviště?? já bych věděl proč nechce zajet na vrakač....ale bojim se to napsat aby netrucoval .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 chválím Jindro, zásobu je potřeba mít jen to napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Tak dom jsem došel asi o půl šestý ráno - celkem pohoda Akorát ve 4 ráno už nás nechtěli na žádnou disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tak tahle by mě ani nemrzela a mladá brala prášky, tak se není čeho bát takže kletba se asi mine účinkem Práášky .) ty ses velkej optimista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 chválím Jindro, zásobu je potřeba mítjen to napiš radši ne....stači že sem černa ovce hospody......kdybych rozhodil dalšího tak už by to byl černej vůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 jak jinak Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 No a proč ?? .. ja chtěl novej .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 radši ne....stači že sem černa ovce hospody......kdybych rozhodil dalšího tak už by to byl černej vůl Jestli to neřekneš tak už sem vživotě nepřijdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Tak dom jsem došel asi o půl šestý ráno - celkem pohoda Akorát ve 4 ráno už nás nechtěli na žádnou disku se divíš radši ne....stači že sem černa ovce hospody......kdybych rozhodil dalšího tak už by to byl černej vůl nedělej zagorku a hoď to do placu, Jirka to pobere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.