Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) nazdárek hoši...jak je po ránu. Raco, jak dopadla večeře....jinak dneska, pokud se nemýlím....tak makáš ..tak příjemnou ničím nerušenou šichtu..... Editováno: 3. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 nazdárek hoši...jak je po ránu. Raco, jak dopadla večeře....jinak dneska, pokud se nemýlím....tak makáš ..tak příjemnou ničím nerušenou šichtu..... ahoj...no sezení dopadlo nadočekavaní!! sed sem si dost daleko takže sem se sni nemusel bavit ani čučet naní a do jedenacti tam vydrželi,taky se mi rano nechtělo moc vstavat do práce.jj díky za přáni snad to dneska proběhne dobře...jak to že vstavaš tak brzo?že by taky práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 práce ne, ale jsem takhle zvyklej...a chodím ráno se psem...pak snídaně pro malou a manželku...no a tak znáš to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 no ty prdo!!! to čučim v neděli ... ve volnu vstavat před šestou tak to klobouk dolu.ja bych se na toho psa ani nevy...l... :D ....a ještě snídaně do postele..ccc....to je husty to ani nemužu doma něco takovyho říct že existuje :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 do postele nee...to musejí obě vylézt ....a malá stejně vstává okolo 8h....je ale pravda, že někdy si ještě zalezu pod peřinu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 to tě neomlouva.... :D ..... ja teda když mam volno tak taky většinou vstavam brzo ale to je u mě tak 8:00 určitě ne dřív :-),jste to tady včera pěkně brzo zapíchli ja se těšil jak si počtu o smradech a vono nic . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a co v rachotě..už jsi byl u nápojáku :-).....vypadá to, že bude zase pěkný teplo...mozol už tady leze na svět...asi půjdu do garáže.....tam je chládek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 nene dneska odolam maximalně na kavičku a nějakou dobrotu k ní....určitě hezky nebude bude zima a pršet... :-))) rano sem vyběh jen tak na lehko v košilce a pškně sem se klepal a v autě hned topeni na max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 to tě neomlouva.... ..... ja teda když mam volno tak taky většinou vstavam brzo ale to je u mě tak 8:00 určitě ne dřív :-),jste to tady včera pěkně brzo zapíchli ja se těšil jak si počtu o smradech a vono nic . tak mě odboural ten smrad z Vaší kabiny ....no a ty jsi šel na mejdan, Woody taky zmizel a orgán se vůbec neobjevil a já čučel na toho Růžovýho pantera...ale zklamalo mě to....nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jo smrad tam byl....pamatuju před par lety sem vyhecoval herečku a večer před pulnoci ještě se znamejma sme šli na led ja ji oblik do brankařskyho a pouštěl na ní golfy z kruhu :-))))) no ale nemoh sem ji do ty kabiny dostat..... :D :D ....malem se poblila než to rozdejchala panter mě taky zklamal ja ho v praci sosnul z netu tak sem koukal dřiv ale taky nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) já byl jednou v kabině boxerů. ..ty woe..to jsou dobytci.....tam by se herečka opravdu poblila ... Editováno: 3. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 no to ja asi taky jak vidim ty plivaci kyble tak to mě moc dobře na žaludek opravdu neděla ...hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jo jo....ale jinak fajn klucí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a už mi tady bliká varování, že mám prázdnou baterku....no hold to hodím do sítě a nechám ČEZu trochu vydělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ale asi mu říct v kauflandu že je kokot když tě předběhne by chtělo velkou odvahu.... :D :D měl sem spolužaka kterymu sem celou zakladku daval na držku pak sem ho viděl po letech ten pitomec se dal na box a jezdil do německa na nějaky zapasy a jak sem ho viděl tak sem se hodně modlil aby si na ty čočky ode mě nevzpoměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a už mi tady bliká varování, že mám prázdnou baterku....no hold to hodím do sítě a nechám ČEZu trochu vydělat... to seš hodnej takova neperspektivní firma před bankrotem bude rada :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 já se párkrát setkal s Lukášem Konečným....snad víš kdo to je..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a hele malinkej raca byl ranař :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 vim jen že je boxer a asi trochu lepši ...moc to nesleduju tak nemam takovej přehled konečny,Kraj a to je tak max co znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a hele malinkej raca byl ranař :-) ranař trochu díky hokeji sem dřiv zesilil a daval to poznat spolužakum takže sem se dost pral......pak mě ale všichni přerostli a naštěsti sem šel už na střední a tam už sem měl jiny zajmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jo jsou oba dobrý ..já to taky nesleduju, ale "bejvalýho" kámoše ságra si ho vzala za manžela Jinak tady něco pro tebe: http://www.polstarky.cz/?page=auta&akc...50&strana=2 tayd něco pro maminku: http://www.polstarky.cz/index.php?page=ost...egorie&id=3 a něco pro herečku: http://www.polstarky.cz/index.php?page=val...egorie&id=1 a ještě pro tebe: http://www.polstarky.cz/index.php?page=spo...egorie&id=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ranař trochu díky hokeji sem dřiv zesilil a daval to poznat spolužakum takže sem se dost pral......pak mě ale všichni přerostli a naštěsti sem šel už na střední a tam už sem měl jiny zajmy no jasně zájmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 tak ty s tou maminkou nepřestaneš joooo??????!!!!!!!!........aby si pane spravče nedostal pulitrem přes nos... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ale pro Tvojí vlastní.... a tohle asi znáš: http://www.autointerier.cz/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 no jen aby marku...neznam neznam co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.