Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 beztak standu jenom sere ze mi si tu povidame a on musi makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) ráca: dá se to dohledat..... pár desítek stránek dozadu :smich: Editováno: 27. Srpen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jen nekecej a kdo mi začal hanit barvu a kola lol pokud ti hanil barvu a kola, tak je to v pořádku, to schvaluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 beztak standu jenom sere ze mi si tu povidame a on musi makat ... mi si tady hezky povidame tak je jasny že pracujicim to vadí....počkejte večer až budu v rachotě já jak budu prskat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 pokud ti hanil barvu a kola, tak je to v pořádku, to schvaluji další co závidí lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 beztak standu jenom sere ze mi si tu povidame a on musi makat w..e, já už mám od 12 hotovo a čekám až půjdu domu a to, že si se mnou nepovídáš ti vrátím na tvým žluťákovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ráca: dá se to dohledat..... pár desítek stránek dozadu tak to bycj chtěl toho odvažlivce vydět co by to našel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ... mi si tady hezky povidame tak je jasny že pracujicim to vadí....počkejte večer až budu v rachotě já jak budu prskat nj, ta tvoje rachota, budď budeš koukat na péčko nebo si tu stejně psát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 další co závidí lol ba naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 kdyz ty mas modro pred ocima ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 další co závidí nene standa nezavidi...ten jedinej ma cit pro vyběr barvy jako já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ba naopak jj jen nedělej, další se základní modrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 souhlas Jindra :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 dobře ráco, jak chceš, žádnej obrázek nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 souhlas Jindra :-)) ...to sem dneska přide kdejakej mladej co s metlou mysli že objevil svět a přitom to je barva pro hošššany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ...to sem dneska přide kdejakej mladej co s metlou mysli že objevil svět a přitom to je barva pro hošššany.. ale to už si jednou tvrdil, začínáš se opakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ale to už si jednou tvrdil, začínáš se opakovat no já myslel žes to nečet......tak radši pro tebe po druhy a pro standu poprví ...oukej studentiku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no já myslel žes to nečet......tak radši pro tebe po druhy a pro standu poprví ...oukej studentiku??? jasně dělníčku , ale já číst umím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jasně dělníčku , ale já číst umím mě jako chceš vytočit tlučhubo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ale ale, to bych si přeci nikdy nedovolil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Kua uz se to blizi zachvilku padla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Co u tebe nového dechaři ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 hola hola pracanti....sem konečne online tak sem zvědavej na pokračování duchaplné rozpravy :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.