Marek Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 čusec hošaníííííííííííí koukam Mára má novej podpis hmmmmmmmmmmm to už asi dostal i do nosu že to tak rudě září a hele provokatér fora je tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 To jo jo máš radost coooo jak se vede bandasky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 mě dobře...nestěžuju si.....pohoda doma i v práci...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Tak to se máš já doma naprosto OK ale v práci si připadám jak na planetě opic ty ku.vy jsou dnes líný u té práce i přemýšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 jo taky to znám.......někteří lidi jsou vůbec rádi že ráno vstanou a nejsou po.sraný....... je to tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Jenže já sem takovej kretén že než abych to nechal po.rat tak to radši udělám sám. Takový to "co si sám neuděláš to nemáš" a to sem ten nejdrzejší provokatér v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 dneska to tu žije koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Cao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 no to je dost že si došel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 co včera,sejmul si jich hodně?? Já nemohl,měli jsme až do půlnoci známé na návštěvě........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Covece dost .) Paril jsem na Trubce ten jejich HC mod ... .. super nove mapy .. jedes jako by od 1 lvlu a uklada se to u nic.. celkem zabavne .. a pak na Gamepakru HC TDM tam klasika reseto _.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 no to je dost že si došel Ti bylo po me smutno jo ?? .) To bude tim ze sem nikdo jinej nechodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Ti bylo po me smutno jo ?? .) To bude tim ze sem nikdo jinej nechodi jj jsme tu většinou jen my 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 njn to je vyberem zamestnani ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Covece dost .) Paril jsem na Trubce ten jejich HC mod ... .. super nove mapy .. jedes jako by od 1 lvlu a uklada se to u nic.. celkem zabavne .. a pak na Gamepakru HC TDM tam klasika reseto _.) jj tam taky čas od času chodím,líbí se mi dáš čímkoli 1 až 2 rány a je KO....v tomto je HC mod dobrej a líbí se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 a i ty nové mapy jsou fajn a některý jsou fakt povedený ,jen když je tam full server tak je to někdy nehratelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 á Marek přišel na kontrolu..............nakukuje sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Jasne to HC cko je cool ... proste das mu davku lehne ... Tak to ma bejt ) hral sem vcera bylo myslim nejakejch 26 lidi tak to jeste slo no.... Mara na kukačku no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 včera jsem se tě ptal a nevím jestli si to četl s čím hraješ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 včera jsem se tě ptal a nevím jestli si to četl s čím hraješ?? myslíš krysu ?? .) bo co ... na tohle tema uz sme se bavili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 ee zbraně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 třeba já když jdu na HC TDM tak nejvíc asi škorpík Když HQ tak asi MP5 a AK-47,někdy AK-74 tyto mám asi nejvíc oblíbený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Covece dle mapy a taky jak hraju ... Ted only for fan si ty zbrane uzivam Otevre se flinta tak ji hraju Jinak kdyz sme hrali ligu tak - Ak s teckou , dlouhy mapy Ak s scopem ( bo M4 ) / dovnitr MPcko , nebo kua takova ta GP50ka .. Asi takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 MP5 hraji taky buď s tečkou nebo tlumičem to podle mapy,Kalach teď už bez pomůcek....se scopem nehraju vůbec,na dlouhý mapy mi stačil M4 s tečkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.