Září 30, 200915 r Autor čusec hošaníííííííííííí koukam Mára má novej podpis hmmmmmmmmmmm to už asi dostal i do nosu že to tak rudě září a hele provokatér fora je tu
Září 30, 200915 r Tak to se máš já doma naprosto OK ale v práci si připadám jak na planetě opic ty ku.vy jsou dnes líný u té práce i přemýšlet
Září 30, 200915 r Autor jo taky to znám.......někteří lidi jsou vůbec rádi že ráno vstanou a nejsou po.sraný....... je to tak.....
Září 30, 200915 r Jenže já sem takovej kretén že než abych to nechal po.rat tak to radši udělám sám. Takový to "co si sám neuděláš to nemáš" a to sem ten nejdrzejší provokatér v práci
Říjen 1, 200915 r co včera,sejmul si jich hodně?? Já nemohl,měli jsme až do půlnoci známé na návštěvě........
Říjen 1, 200915 r Covece dost .) Paril jsem na Trubce ten jejich HC mod ... .. super nove mapy .. jedes jako by od 1 lvlu a uklada se to u nic.. celkem zabavne .. a pak na Gamepakru HC TDM tam klasika reseto _.)
Říjen 1, 200915 r no to je dost že si došel Ti bylo po me smutno jo ?? .) To bude tim ze sem nikdo jinej nechodi
Říjen 1, 200915 r Ti bylo po me smutno jo ?? .) To bude tim ze sem nikdo jinej nechodi jj jsme tu většinou jen my 2
Říjen 1, 200915 r Covece dost .) Paril jsem na Trubce ten jejich HC mod ... .. super nove mapy .. jedes jako by od 1 lvlu a uklada se to u nic.. celkem zabavne .. a pak na Gamepakru HC TDM tam klasika reseto _.) jj tam taky čas od času chodím,líbí se mi dáš čímkoli 1 až 2 rány a je KO....v tomto je HC mod dobrej a líbí se mi
Říjen 1, 200915 r a i ty nové mapy jsou fajn a některý jsou fakt povedený ,jen když je tam full server tak je to někdy nehratelný
Říjen 1, 200915 r Jasne to HC cko je cool ... proste das mu davku lehne ... Tak to ma bejt ) hral sem vcera bylo myslim nejakejch 26 lidi tak to jeste slo no.... Mara na kukačku no
Říjen 1, 200915 r včera jsem se tě ptal a nevím jestli si to četl s čím hraješ?? myslíš krysu ?? .) bo co ... na tohle tema uz sme se bavili
Říjen 1, 200915 r třeba já když jdu na HC TDM tak nejvíc asi škorpík Když HQ tak asi MP5 a AK-47,někdy AK-74 tyto mám asi nejvíc oblíbený.
Říjen 1, 200915 r Covece dle mapy a taky jak hraju ... Ted only for fan si ty zbrane uzivam Otevre se flinta tak ji hraju Jinak kdyz sme hrali ligu tak - Ak s teckou , dlouhy mapy Ak s scopem ( bo M4 ) / dovnitr MPcko , nebo kua takova ta GP50ka .. Asi takhle
Říjen 1, 200915 r MP5 hraji taky buď s tečkou nebo tlumičem to podle mapy,Kalach teď už bez pomůcek....se scopem nehraju vůbec,na dlouhý mapy mi stačil M4 s tečkou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.