Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
čusec hošaníííííííííííí lol koukam Mára má novej podpis hmmmmmmmmmmm to už asi dostal i do nosu že to tak rudě září :p

a hele provokatér fora je tu ;)

Vloženo

Jenže já sem takovej kretén že než abych to nechal po.rat tak to radši udělám sám. Takový to "co si sám neuděláš to nemáš" a to sem ten nejdrzejší provokatér v práci lol

Vloženo

Covece dost .) Paril jsem na Trubce ten jejich HC mod ... .. super nove mapy .. jedes jako by od 1 lvlu a uklada se to u nic.. celkem zabavne .. a pak na Gamepakru HC TDM tam klasika reseto _.)

Vloženo
Covece dost .) Paril jsem na Trubce ten jejich HC mod ... .. super nove mapy .. jedes jako by od 1 lvlu a uklada se to u nic.. celkem zabavne .. a pak na Gamepakru HC TDM tam klasika reseto _.)

jj tam taky čas od času chodím,líbí se mi dáš čímkoli 1 až 2 rány a je KO....v tomto je HC mod dobrej a líbí se mi

Vloženo

Jasne to HC cko je cool ... proste das mu davku lehne ... :) Tak to ma bejt :)) hral sem vcera bylo myslim nejakejch 26 lidi tak to jeste slo no....

Mara na kukačku no :)

Vloženo

Covece dle mapy a taky jak hraju ...

Ted only for fan si ty zbrane uzivam :)

Otevre se flinta tak ji hraju

Jinak kdyz sme hrali ligu tak - Ak s teckou , dlouhy mapy Ak s scopem ( bo M4 ) / dovnitr MPcko , nebo kua takova ta GP50ka ..

Asi takhle :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...