Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 pokud kvůli nim musim vstávat tak vemena jinak taky občas lidi ty jeden nejbožejší Marku ó děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 pokud si nezapil bůček zrzavou tak si zhřešil a to bys neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 pokud si nezapil bůček zrzavou tak si zhřešil a to bys neměl sem včera musel chlastat zrzavej staráááč To zas byl rano marek / teda bobek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 nemělo to být takto?? NEJ(U)BOŽEJŠÍ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 no já si dám radší Snickersku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 dneska jsem dostal novej net....služební....zadarmo..platí firma...tak to tu mastím.....kdyby někdo chtěl vědět, tak starej byl: CDMA - AnyDATA ADU-E100H a novej...CDMA Axesstel MV110NH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 nemělo to být takto?? NEJ(U)BOŽEJŠÍ???? přesně tohle jsem čekal.....ale boduješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 dneska jsem dostal novej net....služební....zadarmo..platí firma...tak to tu mastím.....kdyby někdo chtěl vědět, tak starej byl: CDMA - AnyDATA ADU-E100H a novej...CDMA Axesstel MV110NH Si to pochval vid, nikdo jinej to neudělááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 pokud si nezapil bůček zrzavou tak si zhřešil a to bys neměl ano zhřešil jsem...sice jen 10°.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 dneska jsem dostal novej net....služební....zadarmo..platí firma...tak to tu mastím.....kdyby někdo chtěl vědět, tak starej byl: CDMA - AnyDATA ADU-E100H a novej...CDMA Axesstel MV110NH no to by sis měl instalovat teda COD4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 ted asi čekáš že si z toho sednem na prdel co hm a vono ho.no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Si to pochval vid, nikdo jinej to neudělááá přesně.....tak víš co...neber to zadara...a to ještě bude i novej NTB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 ted asi čekáš že si z toho sednem na prdel co hm a vono ho.no to ne ale malinko závist je...že jo.....to víš mám to ZADARMO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 přesně.....tak víš co...neber to zadara...a to ještě bude i novej NTB No twle ... to muselo dat zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 přesně.....tak víš co...neber to zadara...a to ještě bude i novej NTB tak vybírej takovej aby ti jelo COD4 a new MW2 na full detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 no to by sis měl instalovat teda COD4 TAK TO JEDINÝ SNAD ANI NE..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 No twle ... to muselo dat zabrat ani ne...šéf měl super náladu...a zítra má narozky...tak budeme pařit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ondro neblbni .... by byl uplne bezradnej ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 ani ne...šéf měl super náladu...a zítra má narozky...tak budeme pařit... A ty ho zase vezeš domu jo? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 tak vybírej takovej aby ti jelo COD4 a new MW2 na full detaily full mám auto......ostatnímu nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 full mám auto......ostatnímu nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 A ty ho zase vezeš domu jo? .) nene, bude to u něj na baráku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 nene, bude to u něj na baráku...... kol1 to zas bude v alejich nablito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Racku nedělej ze sebe kukačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Tak a je klid asi sli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.