Říjen 5, 200915 r Autor pokud kvůli nim musim vstávat tak vemena jinak taky občas lidi ty jeden nejbožejší Marku ó děkuji
Říjen 5, 200915 r pokud si nezapil bůček zrzavou tak si zhřešil a to bys neměl sem včera musel chlastat zrzavej staráááč To zas byl rano marek / teda bobek
Říjen 5, 200915 r Autor dneska jsem dostal novej net....služební....zadarmo..platí firma...tak to tu mastím.....kdyby někdo chtěl vědět, tak starej byl: CDMA - AnyDATA ADU-E100H a novej...CDMA Axesstel MV110NH
Říjen 5, 200915 r Autor nemělo to být takto?? NEJ(U)BOŽEJŠÍ???? přesně tohle jsem čekal.....ale boduješ
Říjen 5, 200915 r dneska jsem dostal novej net....služební....zadarmo..platí firma...tak to tu mastím.....kdyby někdo chtěl vědět, tak starej byl: CDMA - AnyDATA ADU-E100H a novej...CDMA Axesstel MV110NH Si to pochval vid, nikdo jinej to neudělááá
Říjen 5, 200915 r Autor pokud si nezapil bůček zrzavou tak si zhřešil a to bys neměl ano zhřešil jsem...sice jen 10°....
Říjen 5, 200915 r dneska jsem dostal novej net....služební....zadarmo..platí firma...tak to tu mastím.....kdyby někdo chtěl vědět, tak starej byl: CDMA - AnyDATA ADU-E100H a novej...CDMA Axesstel MV110NH no to by sis měl instalovat teda COD4
Říjen 5, 200915 r Autor Si to pochval vid, nikdo jinej to neudělááá přesně.....tak víš co...neber to zadara...a to ještě bude i novej NTB
Říjen 5, 200915 r Autor ted asi čekáš že si z toho sednem na prdel co hm a vono ho.no to ne ale malinko závist je...že jo.....to víš mám to ZADARMO
Říjen 5, 200915 r přesně.....tak víš co...neber to zadara...a to ještě bude i novej NTB No twle ... to muselo dat zabrat
Říjen 5, 200915 r přesně.....tak víš co...neber to zadara...a to ještě bude i novej NTB tak vybírej takovej aby ti jelo COD4 a new MW2 na full detaily
Říjen 5, 200915 r Autor No twle ... to muselo dat zabrat ani ne...šéf měl super náladu...a zítra má narozky...tak budeme pařit...
Říjen 5, 200915 r ani ne...šéf měl super náladu...a zítra má narozky...tak budeme pařit... A ty ho zase vezeš domu jo? .)
Říjen 5, 200915 r Autor tak vybírej takovej aby ti jelo COD4 a new MW2 na full detaily full mám auto......ostatnímu nerozumím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.