spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tak to ne ... to ja budu hrat MW2 .) taky nepujdem do hospody budem v hotelu hele když by to nevycházelo tak určo bychom mohli posedět jak budu na Prodigy,popř. Rammstein Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 to zas bude v ulicích nablito .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 to zas bude v ulicích nablito .... tak jako pokud s náma nepůjdeš tak myslím že v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jinak dnes jsem měl moc dobrej oběd :palec2: teď si dám ještě kávičku a spokojenost veliká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tak jako pokud s náma nepůjdeš tak myslím že v poho tak z nealko pivka se moc nepobleju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 a hele Baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tak z nealko pivka se moc nepobleju by ses divil z čeho všeho se dá poblít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 http://www.novinky.cz/ekonomika/181035-rom...ve-reklame.html trička dostanou a ještě vyskakují :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 To jou zprávy,pak se nechej tetovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 nazdar hoši , jsem tu jen naskok, koukám co zas probíráte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 nazdar hoši , jsem tu jen naskok, koukám co zas probíráte jako na takovej ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tady na foru? Na to jsou jiný místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 který Ty ale ještě neznáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 by ses divil z čeho všeho se dá poblít copak nějaká vlastní zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 copak nějaká vlastní zkušenost no o tom žádná ...i když už jsem si dlouho pořádně neodplivl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 to já taky ne...to víš...nealko....to mi jic nedělá..a whisku nebudu blejt..přeci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tak většinou z kvalitního vína,nebo tvr.alkoholu pokud člověk nemíchá tak se snad ani poblít nemůže...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 nejhorší co je tak je tzn.trojboj-pivo,víno,tvr.alkohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 přesně tak....já nemám problém vypít lahev 0,5 l dobré irské whisky / tullamore dew / a pak jsem bez žaludečních problémů...dokonce se to dá i pivkem ale toho nesmí být moc.......ale základ je u pití jíst.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 nejhorší co je tak je tzn.trojboj-pivo,víno,tvr.alkohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tak tulamore pijeme i na tenise,jemná je a dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tý woé...vedle ve vchodě...záchranka...hasiči....ale nehoří...naštěstí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tak tulamore pijeme i na tenise,jemná je a dobrá jo irové se vyznají...těch 12 let na ní akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tý woé...vedle ve vchodě...záchranka...hasiči....ale nehoří...naštěstí..... hmm třeba tam maj jen nějakou chlastačku ...anebo zatím nehoří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jo irové se vyznají...těch 12 let na ní akorát ale co třebas vůbec nemusím je honza chodec,to mi nejde vůbec do huby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.