Říjen 8, 200915 r Autor woe já ti dám požár...ale mám u hasičů známé..takže by asi byla protekce a lili by suchou vodu
Říjen 8, 200915 r Autor ale co třebas vůbec nemusím je honza chodec,to mi nejde vůbec do huby to je hnus....
Říjen 8, 200915 r na tenise jsem se seznámil s jedním člověkem co prodává chlast a sem čuměl co všechno v tom Irsku dělaj a samo že i ty ceny kdy za nějakou 30letitou dáš 280 000,-
Říjen 8, 200915 r Autor tak to si vedle jen nějaká bába zlomila kyčel........a hasiči ji museli snést až ze 6 patra....do výtahu to nešlo s nosítkama a ani se to nesmí....ty fakt odřou všechno....
Říjen 8, 200915 r tak to si vedle jen nějaká bába zlomila kyčel........a hasiči ji museli snést až ze 6 patra....do výtahu to nešlo s nosítkama a ani se to nesmí....ty fakt odřou všechno.... ji měli dát ven oknem do plachty
Říjen 9, 200915 r Autor ostatně jako vždy nebo kapela...nebo herečka ? snad nám to prozradí až se vyspinká
Říjen 9, 200915 r hmm tak to nejsou dobré zprávy http://www.novinky.cz/domaci/181073-teplem...de-chladno.html
Říjen 9, 200915 r no to nevím,i včera sem nějak nechodil....jestli třebas nemá nějakou novou kolegyni na pracovišti :prc:
Říjen 9, 200915 r myslíš...já mylsím, že je spíš na ruční ,práci tak jako co si člověk neudělá sám a pořádně tak druhej to tak dobře neumí co??? :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.