Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 woe já ti dám požár...ale mám u hasičů známé..takže by asi byla protekce a lili by suchou vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 ale co třebas vůbec nemusím je honza chodec,to mi nejde vůbec do huby to je hnus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 na tenise jsem se seznámil s jedním člověkem co prodává chlast a sem čuměl co všechno v tom Irsku dělaj a samo že i ty ceny kdy za nějakou 30letitou dáš 280 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tak to si vedle jen nějaká bába zlomila kyčel........a hasiči ji museli snést až ze 6 patra....do výtahu to nešlo s nosítkama a ani se to nesmí....ty fakt odřou všechno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tak to si vedle jen nějaká bába zlomila kyčel........a hasiči ji museli snést až ze 6 patra....do výtahu to nešlo s nosítkama a ani se to nesmí....ty fakt odřou všechno.... ji měli dát ven oknem do plachty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tak konečně valím domů,zatím se tu mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 ji měli dát ven oknem do plachty to by byla prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Nazdárek ...tak máme zase pátek.....konečně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 i tobě.........tak co hráli jste s jirkou ty vaše hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Ty tak já Marku joo,ale Jirka už má 2 den neomluvený hodiny včera zase nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 že by furt jen píchal :) a na kamaráda kašlal .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 no já myslím že v tom bude zase pifson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 ostatně jako vždy nebo kapela...nebo herečka ? snad nám to prozradí až se vyspinká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 však se ale nic nedějě ,dnes tomu dáme určo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 jinak se mi Marku včera hodně dařilo ...tolik mrtvejch co včera dlouho nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 hmm tak to nejsou dobré zprávy http://www.novinky.cz/domaci/181073-teplem...de-chladno.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Tak to je mazec,mrkněte na toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Tak kdepak je Jiřík???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 no to nevím,i včera sem nějak nechodil....jestli třebas nemá nějakou novou kolegyni na pracovišti :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 myslíš...já mylsím, že je spíš na ruční ,práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 myslíš...já mylsím, že je spíš na ruční ,práci tak jako co si člověk neudělá sám a pořádně tak druhej to tak dobře neumí co??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 no jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 hele to už je vážně na pováženou,kde ten Jirka je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.