baris Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 myslím že je to lidma ne značkou servisu asi to tak bude, ale je pravda, že u škodovky jsem se s tím ještě nesetkal, a to už jsem navštívil celke dost salonů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 tohle sem dnes vyfasoval takže až uvidíte někoho v tomhle tak ho mlaťte hlava nehlava,teda pokud to nebudu já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 asi to tak bude, ale je pravda, že u škodovky jsem se s tím ještě nesetkal, a to už jsem navštívil celke dost salonů asi jsi nebyl v těch správných...ikdyž já jich vyzkoušel u taky dost.......a nyní spokojenost....jak jsi psal....kávička, mattoni / žádné už není / a příjemné jednání...vše vždy vysvětleno, ukázáno....přítomnost u vozu po dobu opravy samozřejmostí....ale to už jsem psal x-krát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 tohle sem dnes vyfasoval takže až uvidíte někoho v tomhle tak ho mlaťte hlava nehlava,teda pokud to nebudu já jestli se ti nelíbí...beru ho ...pokud to má chlapskou velikost XXXL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 asi jsi nebyl v těch správných...ikdyž já jich vyzkoušel u taky dost.......a nyní spokojenost....jak jsi psal....kávička, mattoni / žádné už není / a příjemné jednání...vše vždy vysvětleno, ukázáno....přítomnost u vozu po dobu opravy samozřejmostí....ale to už jsem psal x-krát.... tak vyjímky se najdou, a máš štěstí, že si na takovej natrefil, ale mě dnes to příjemný chování velice překvapilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 no možná když viděli toho zoufalce co k nim přišel....zželelo se jim a byli hodní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 no možná když viděli toho zoufalce co k nim přišel....zželelo se jim a byli hodní to myslíš sebe co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Jo a ještě by mu nabídly svoji svačinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 to myslíš sebe co no tak když to píšu o tobě tak asi myslím sebe...to je logika....no jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 tak může to bej o tobě a věřil bych tomu víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 hmmmmm....to nemá cenu......ještě napiš něco o čokoládě ať můžu se odpojit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 ale prosimtě no o čoládě nic psát nebudu, protože vubec nevím, to jsem tu asi nebyl a koukám že jsem něco prošvihl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 To bylo na mě s tou čokoládou 2Mara ty už odpojený jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 hmmmmm další .......takže si tu užívejte spolu...chytrácíííí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Marku, dneska nějaká blbá nálada ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Hm to vypadá na nízkou hladinu bůčku v těle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Marku, dneska nějaká blbá nálada ne? nálada ne, ale lidi u stolu v hospodě.... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 tak vždy si byl takovej útočnej a rejpavej a dnes tak smutně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 člověk zůstane doma a taky to teda zrovna žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 tak vždy si byl takovej útočnej a rejpavej a dnes tak smutně nojo to aby si změnil podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 tak tady je krásně teplo,sluníčko svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 bus čus .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 zdarec chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.