Říjen 12, 200915 r pěkný,,,,, ale ta cena ? co no cenu ještě nevím,ale už na tom pracuju jak budu vědět písnu ji
Říjen 12, 200915 r Sali mi poslala odkaz na angl.server,včera jsem tam pařil a zajímavý to bylo.Jedou tam v upraveným ACE modu a hlavně!!!! jen neorigo mapy,sem čuměl jaký jsou tam zajímavý kousky :palec2:
Říjen 12, 200915 r točí se tam HQ,CTF,TDM,S&D,DOM...velice pestrý to je,večer jak budu doma tak ti dám link
Říjen 12, 200915 r Ondro no tak super, tak vecer to tam kdyztak potocime jj pošlu ti IP,ze začátku to bude chvíli trvat než se ti mapy nahrají,ale stojí to za to,je to změna ....včera jsem blbnul se snipou a docela mě to šlo
Říjen 12, 200915 r Autor sakra už to na mě prasklo to víš já mám informátory všude....a něco tenjrát naznačovala i žanetka
Říjen 12, 200915 r to víš já mám informátory všude....a něco tenjrát naznačovala i žanetka tak to lžeš,Žanetka je moc fajn slečna a toto by nikdy neřekla,protože pravda je diametrálně odlišná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.