Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 já jsem tu taky...tak žádný hry...jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 No tak budem mlcet no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 to zase ne, ale snad uméte plkat i o něčem jiném Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 ty woe bacha,Mára je tady.......si asi nepokecáme Jirko moc dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 to zase ne, ale snad uméte plkat i o něčem jiném tak to určo umíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 čti výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 tak to určo umíme TAKŽE................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 jak by se vám líbíly tyto sicny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 To by šlo Připadal bych si jak pasáák ale proč ne .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 pěkný,,,,, ale ta cena ? co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 pěkný,,,,, ale ta cena ? co no cenu ještě nevím,ale už na tom pracuju jak budu vědět písnu ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Jirko,máš origo COD4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 jasná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 a je to tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Sali mi poslala odkaz na angl.server,včera jsem tam pařil a zajímavý to bylo.Jedou tam v upraveným ACE modu a hlavně!!!! jen neorigo mapy,sem čuměl jaký jsou tam zajímavý kousky :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 točí se tam HQ,CTF,TDM,S&D,DOM...velice pestrý to je,večer jak budu doma tak ti dám link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 a je to tady... neboj to bude rychle vyřízený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 něco jako Tvůj sex co :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ondro no tak super, tak vecer to tam kdyztak potocime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 a neslibuješ jen zase Ondra na tebe furt večer čeká a Ty nic : : : ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 něco jako Tvůj sex co :) :) sakra už to na mě prasklo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ondro no tak super, tak vecer to tam kdyztak potocime jj pošlu ti IP,ze začátku to bude chvíli trvat než se ti mapy nahrají,ale stojí to za to,je to změna ....včera jsem blbnul se snipou a docela mě to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 sakra už to na mě prasklo to víš já mám informátory všude....a něco tenjrát naznačovala i žanetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Takhle te pomlouva jo ... ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 to víš já mám informátory všude....a něco tenjrát naznačovala i žanetka tak to lžeš,Žanetka je moc fajn slečna a toto by nikdy neřekla,protože pravda je diametrálně odlišná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.