Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 hmmmm pěkně kecáš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 No tak jak to teda je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 no Ondra kecá a zaštituje se žanetkou že nekecá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 já němám potřebu někomu něco tady dokazovat a už vůbec ne chlapům :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 ................a vůbec,jdu na pagety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 já němám potřebu někomu něco tady dokazovat a už vůbec ne chlapům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Tak treba bys potesil 4% mensinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Tak treba bys potesil 4% mensinu to jako koho? tebe?...já jsem šťastně žanatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 ja taky zadanej ,.... nejakej sampon se tu urco najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 ................a vůbec,jdu na pagety ty woe,ztratilo se mě tam š Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Tak treba bys potesil 4% mensinu tak pokud by to nebylo fyzický potěšení tak by to bylo šuma :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 tak pokud by to nebylo fyzický potěšení tak by to bylo šuma :smich: no tak vidíííš pagety sme pochopili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 to jako koho? tebe?...já jsem šťastně žanatej to ale neznamená že by sis nedal říct Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 bléééééééé....blééééééééééééééééééé...fuj...to radši nějakou cikánku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 To rikal jeden znamej prej kdo nemel cikanku jako by ne*ukal tak jsem mu rekl ze to budu porad jakoby panic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) To rikal jeden znamej prej kdo nemel cikanku jako by ne*ukal tak jsem mu rekl ze to budu porad jakoby panic a prý jí ještě mají o 1-2°C teplejší Editováno: 12. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 a prý jí ještě mají o 1-2°C teplejší Tak to je pro mě už jen teoretická rovina, toto v praxi radši ne, PS: ale prej i o něco užší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 bléééééééé....blééééééééééééééééééé...fuj...to radši nějakou cikánku no to nevím,takovej dobrodruh nejsem a Indiana Jones se nejmenuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 a prý jí ještě mají o 1-2°C teplejší to musí mít ale horečku,nééé??? :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 to musí mít ale horečku,nééé??? :smich: :smich: :smich: hláška dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 to musí mít ale horečku,nééé??? to ne to je jen prej tam dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 no to nevím,takovej dobrodruh nejsem a Indiana Jones se nejmenuju hele každá cigoška je do 18 pěkná a pak je to hnus...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 mažu domůůůůůů...tak a můžete si tu Jirko a Ondro hrát ty vaše hry ...čus večer se stavte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 čaf Máro,jj teď to tu v klidu proberem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 hele,co se týče těch sedaček tak to prý bylo jen na výstavu,norm.se neprodávaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.