spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tak muzes vzit ty moje na zimu za 8tis Ja premyslim ze bych ty moje dal na zimu ale retezy mam nan rozmer 185/60 14 tak to asi parada a anvic na alu retezy nedam pokud se nejdena o rtezy typu snowcat atd není problém,ti udělám řetěz jakej chceš :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Pardon no dneska nejak pozde .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 To trosku postelujes bude nebo ze by domaci vyroba a pak ty co mam pouziju na mikulase vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Pardon no dneska nejak pozde .) no protentokrát ti to promineme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Az na posledni mapku to slo ... kua sem CTF nehral snaad 5 let .) maposledy v unrealu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Nazdárek Jiříku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Cau , uz mlcim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ale nemusíš...už jiný se závislákem Ondrou nebudete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Ne opravdu me se to tam libi chvilema jsme premysleli ze bychom tam postavili, ale z praci je to spatny jinak me fascineuje nejenta priroda ale i historie tam a vubec to vsechno Tak práce tady není, to máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 tak jsem se přesunul do Varnsdorfu, a tady sněží, to je na ho.vno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 a to je gde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 tady je slunce ted... ale to je tak pred bouri ... jinak cerno jako svine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 a to je gde.... Tomáš ví, a ty si to najdi na mapách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) Tomáš ví, a ty si to najdi na mapách tak mi tedy polib (,) Editováno: 13. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 tak mi tedy polib (,) to má bejt prdel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 tak mi tedy polib (,) to radši néééé , no je to město v severních čechách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no a nešlo to hned napsat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 to má bejt prdel ? jo máš bod za uhádnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no a nešlo to hned napsat.... a nešlo si to hned najít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ach jo....no hold to je s tebou těžký..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 a s tebou snad ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ale já to mám v podpisu...to se s tím musí počítat..Ty tam nemáš nic.......asi nevíš jak na to co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ale já to mám v podpisu...to se s tím musí počítat..Ty tam nemáš nic.......asi nevíš jak na to co ale já tam nic mít nepotřebuju, nemusím se tak zviditelňovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Nez prdel mi to pripoimelo pindika teda U cas snezi jo? No to je spatna zprava ale proste ja neprezuju i kdyby trakare padaly az po skdoahome srazu Ja koukam na www.ceskehory.cz a checkuju webkamery a pec pod snezkou me prekvapilo jak to tam napadlo ale ve Spindlu je to docela ok jen na strechcach trosku snehu lezi to by letni zvladly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.