Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 a za jakeho kraje ze vy ste Ruské - Karlovy Vary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 A jejeee koukam ze na jedlovy to zas pekne jede tam to nikdy nezklame http://www.sluknovsko.cz/webcamj.php?kamer...;ttt=1255433064 no to je hnus, ještě že jsme níž , ale když si představím, že to je jen pár kilometrů od nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no fuj ... z tedlech sracek sem se jeste nikdy nenajed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no to je hnus, ještě že jsme níž , ale když si představím, že to je jen pár kilometrů od nás Bagr kolik to máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Bagr kolik to máš ? Tak teď jsem ve Varnsdorfu a to je tak 4km, a z Velkého Šenova, kde bydlím je to tak 25km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Bagr kolik to máš ? hláška dne bagr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 hláška dne bagr.... hlavně že se bavíš :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 hláška dne bagr.... Tobe vzdycky stacilo málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Sekačkáři dneska nemůžu tak mě večer nečekej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Sekačkáři dneska nemůžu tak mě večer nečekej v poho,já dnes asi budu poslouchat,mám naprostou pecku a ani se ti o ni radši nebudu zmiňovat....by sis myslel co jsem to za debila kterej o této desce rok neví ......opravdu nechápu jak mě to mohlo minout mě takového fandu SOAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 kurva kroupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 u vás prší a padaj?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ne má je k obědu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 ne má je k obědu hmm dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 hlavně že se bavíš no jasně bagříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tobe vzdycky stacilo málo tak já nejsem moc náročnej..to víš..kluk z malého města Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 pada j.... už je po všem teď zase svítí sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 tak a já padám domůůůůůůůůů tak se tu chovejte slušně...hlavně BAGŘÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 konečne , volná zábava. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 koukám že z toho máš vánoce, jak málo stačí ke štěstí tak se měj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 konečne , volná zábava. ) no a já myslel , že jsem v kolektivu oblíben..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 koukám že z toho máš vánoce, jak málo stačí ke štěstí tak se měj jo jo mě stačí málo ....když je to pecka ..a tohle je ....tak pa bagříku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no a já myslel , že jsem v kolektivu oblíben..... i vedoucí s full se někdy mýlí lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 no a já myslel , že jsem v kolektivu oblíben..... jiste ze ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) Tak já se taky loučím, se tu mějte Editováno: 13. Říjen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.