Říjen 13, 200915 r no to je hnus, ještě že jsme níž , ale když si představím, že to je jen pár kilometrů od nás kdyz si date www.ceskehory.cz a krkonose tak na Velky Upe je toho docela dost a v peci drsny tam ybch nejel teda s letnima ani za mak
Říjen 13, 200915 r new Rammstein a to co se stydím napsat,nechápu jak jsem o tom rok nevěděl,jsou to Scars On Broadway...znáš to??
Říjen 13, 200915 r new Rammstein a to co se stydím napsat,nechápu jak jsem o tom rok nevěděl,jsou to Scars On Broadway...znáš to?? neznam ... mrknu na you tube co to je
Říjen 13, 200915 r Ten zpevak to je kytarak ze Systemu ? jj to je Daron.....nechápu jak sem o tom nevěděl,Jirko na rovinu,ta deska je neuvěřitelná pecka :palec2: :palec2:
Říjen 13, 200915 r Tak sem to tak poslouchal .) trochu nevedomky ty pisnicky znam z radia je to nařez
Říjen 13, 200915 r já ji včera právě slyšel na rockzone a nevěděl jsemže to je ono,tak sem se podíval co tp bylo,dal to do googlu a ejhle.....hned jsem se mrknul na youtube a večer jsem už poslouchal celý album....fakt mrdozní věc Dnes si to poslechnu pěkně v klidu večer na velkejch repro,včera jsem to poslouchal jen u pc
Říjen 14, 200915 r Autor Nazdárek lamky ...tak jsem dneska ráno v teple naší firemní autodílny přezul svojí FULL fabku ....ráno sousedi z baráku museli škrábat okna.....a samo že nikdo neměl ještě v autě škrabku...takže...občankou-řidičákem-kreditkou ....jo zlatá garáž ..jinak já už mám v autě smetáček...2 škrabky / kdyby se jedna zlomila /.....rozmrazovač na okna....
Říjen 14, 200915 r Dobre rano a mrazive rano, dneska mi na Maxiku uz behala vložka ty woe,vložka to rozpozná i krámy....tak to je slušnej maxík
Říjen 14, 200915 r Autor s tou VLOŽKOU dobrý..... ...mě ta vybíhá VLOČKA ...ale třeba má Tomas jinej maxík :) :) Upraveno Říjen 14, 200915 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.