Tomas86 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 A co bylo dobreho u nas byl veprovy brabec a bramborovy knedlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tak to je jeste lepsi predstava pánové,taK jsem nad tím ještě přemýšlel a úplně nejlepší by bylo když by všechny tři byly bisexuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 pánové,taK jsem nad tím ještě přemýšlel a úplně nejlepší by bylo když by všechny tři byly bisexuální Tak to by se bral jako standart ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tak to by se bral jako standart ne přesně tak, přece nebudem troškařit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 A co bylo dobreho u nas byl veprovy brabec a bramborovy knedlik tak já měl fazolovou polívku a Katův šleh, hranolky,velmi dobře uděláno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tak to by se bral jako standart ne tak pokud to berem takto tak jasně ,ještě mě napadlo kdyby ty dvojčata měli nějakou kámošku .......ty woe radši toho nechám,už mi z toho pěkně hrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 tak pokud to berem takto tak jasně ,ještě mě napadlo kdyby ty dvojčata měli nějakou kámošku .......ty woe radši toho nechám,už mi z toho pěkně hrabe :smich: zas z toho nedělej grupáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 jakej grupáč,bych tam byl sám......ty ženský se nepočítaj,ale 4 kousky to už by bylo něcíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 jakej grupáč,bych tam byl sám......ty ženský se nepočítaj,ale 4 kousky to už by bylo něcíčko bys nevěděl kam dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-super...isne-fotky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 no tak špatná není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 bys nevěděl kam dřív já bych se nikam necpal,jen bych se krásně mezi ně jen tak dostal a kochal se a pak by určo něco vymysleli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 já bych se nikam necpal,jen bych se krásně mezi ně jen tak dostal a kochal se a pak by určo něco vymysleli ježiš, jak už to má vymyšlený :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 no tak špatná není tak vypadá to na pěknou potvůrku,myslím že to bude mít ráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 tak vypadá to na pěknou potvůrku,myslím že to bude mít ráda tak dračice to bude určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 ježiš, jak už to má vymyšlený :smich: tak tady sem nemusel ani moc vymýšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Ondro neblbni : bo ti v praci houpne a co budeš dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 tak tady sem nemusel ani moc vymýšlet tak jak to máš pěkně naplánovaný s imaginárníma dvojčatama a jejich matkou :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Ondro neblbni : bo ti v praci houpne a co budeš dělat sem zvyklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Ondro neblbni : bo ti v praci houpne a co budeš dělat dneska moc práce??nebo už je to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Ondro neblbni : bo ti v praci houpne a co budeš dělat proto sedí celej den za stolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 dneska moc práce??nebo už je to v poho Už je zase klidex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Už sem i klidnej .) už zase ne .) Kde je ten pitomej poslicek s pizzou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 proto sedí celej den za stolem mám zespodu stolu udělanej důlek z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Už sem i klidnej .) už zase ne .) Kde je ten pitomej poslicek s pizzou hmm pizzičku si dáváš ,jakou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.