baris Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tak já se prozatím loučím, jdu si dát three hours of English language Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 hmm pizzičku si dáváš ,jakou? 4 sejry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tak já se prozatím loučím, jdu si dát three hours of English language ty budes chytrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 4 sejry QUATTRO FORMAGGI hmm ta je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 zejta na zimaky to zas bude jako v bavlnce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 kua mam na sobe triko - rolak - mikinu a klepu tady kosu .. topeni na plno... asi na me neco leze .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 kua mam na sobe triko - rolak - mikinu a klepu tady kosu .. topeni na plno... asi na me neco leze .. já jen kraťase a tričko a mikinu a je mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 zejta na zimaky to zas bude jako v bavlnce já asi o víkendu to vypadá,ale fakt je venku hnusně teďkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tady sou asi 2 stupně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 já tady nemám teploměr ale asi to bude stejný,kosa,sychravo,občas poletuje sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 tak jaká byla pizza? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 tak jaká byla pizza? Brilantní : )) Jeste 15 minut , ja se tak neuveritelne tesim do postele ze to ani neni mozny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 no asi na tebe něco fakt leze,tak se pořádně vyléči,čaj,slivku a potit se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 tak kde jste lami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 dobré ráno to bylo dnes probuzení, fakt paráda, u nás je 5cm sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Dobre rano chlapi, tak dneska je tam opravdu sila uz i v praze snezi no ale na letnich to porad jeste dobre jde ale uz mam cukani ale proste az pristi tyden v nedeli nejdrive a koukali jsem baris ze v RBK je to fakt dost toho sneho a webka z Vandaku byla cela zasnezena ani nevim odkud to muzou zabirat kdyzt ej to tak z vejsky asi z Hradku vid nebo odkud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 tak tady jen poletujou vločky,ale co jezdí lidi od Velké Bíteše tak tam je prý jako o Vánocích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 tak tady jen poletujou vločky,ale co jezdí lidi od Velké Bíteše tak tam je prý jako o Vánocích Nazdar pane tak co dal jste vcera nejaky bukkake mature nebo tak neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 koukám že pan je znalec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Dobre rano chlapi, tak dneska je tam opravdu sila uz i v praze snezi no ale na letnich to porad jeste dobre jde ale uz mam cukani ale proste az pristi tyden v nedeli nejdrive a koukali jsem baris ze v RBK je to fakt dost toho sneho a webka z Vandaku byla cela zasnezena ani nevim odkud to muzou zabirat kdyzt ej to tak z vejsky asi z Hradku vid nebo odkud Asi na Hrádku, netuším. No je tady taková menší kalamita, z rbk na Studánku je to ucpaný, bus jel z rbk do Varnsdorfu prej 2 hodiny, přitom normálně je to cca 10min. Já jsem dnes doma, takže pohoda, ale jinak nevím jak bych jel, na letňácích bych si netroufl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 koukám že pan je znalec ... nebo ze by whole ass a blow job pan labuznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Asi na Hrádku, netuším. No je tady taková menší kalamita, z rbk na Studánku je to ucpaný, bus jel z rbk do Varnsdorfu prej 2 hodiny, přitom normálně je to cca 10min. Já jsem dnes doma, takže pohoda, ale jinak nevím jak bych jel, na letňácích bych si netroufl No kdyz jsem to videl tak bych si k vam asi dneska nebo o vikendu asi netroufnul na letnich jako webka z namesti v RBK je sila, no to je sila ten bus ze 2hod ano jezdi to normlane 10minut, taky jsem se neco najezdil busem tam u vas a vzdy treba v pondeli rano ze ŠLK do Prahy busem ve 4:43 na to vzpominam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 No kdyz jsem to videl tak bych si k vam asi dneska nebo o vikendu asi netroufnul na letnich jako webka z namesti v RBK je sila, no to je sila ten bus ze 2hod ano jezdi to normlane 10minut, taky jsem se neco najezdil busem tam u vas a vzdy treba v pondeli rano ze ŠLK do Prahy busem ve 4:43 na to vzpominam a máš odkaz na tu webku z rbk, docela by mě to zajímalo. Přesně, tady ty spoje stojí za hov.no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Uz to posilam webky z vaseho okresu Tady je Vandak, ale musi se pockat snad behem dne roztaje http://www.gavanet.org/kamery/elite/?ttt=1255594228 Tady je namesti v RBK http://www.sluknovsko.cz/webcamj.php?kamer...;ttt=1255594262 Tady je Jedlova http://www.sluknovsko.cz/webcamj.php?kamer...;ttt=1255594279 Tady je Luž http://www.zittauer-gebirge-cam.de/?ttt=1255594293 Zde Děčín http://www.webkameradecin.cz/?ttt=1255594313 Zde Česká Kamenice http://www.ceska-kamenice.cz/mesto/webkamera?ttt=1255594332 škoda ze neni jeste ŠLK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.