baris Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 tak ten Vanďák je dobrej :smich: Tak když se kouknu z okna, tak je tu ještě víc sněhu než v rbk, takže ve šluknově to bude přibližně stejný jako u nás, tak si na webce z rbk ještě trošku sněhu přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Aha takze radsi mimo prahu na tech letnich vyjizdet nebudu ale koukal jsem ze se ma pristi tyden zase oteplit tak uvidim ale prezouvat se rohodne nechystam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tě pírko vopilci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Aha takze radsi mimo prahu na tech letnich vyjizdet nebudu ale koukal jsem ze se ma pristi tyden zase oteplit tak uvidim ale prezouvat se rohodne nechystam tak tady už se pomalu zvedla teplota na krásných 0,6 stupňů já taky nechtěl přezouvat, pořád doufám, že to začne tát, ale čím dál víc uvažuju, že na to asi vlítnu a přehodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Panove - praha sníh prezouvam dneska - uz to tam maj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 nebo ze by whole ass a blow job pan labuznik tak to vůbec neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tě pírko vopilci nazdar marode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 tak to vůbec neznám tak to bychom meli doplnit znalosti tyhle se dolnuji dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 to ne ,já jsem slušnej chlapec a vůbec absolutně o těchto pekelnejch věcech nechci vědet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 to ne ,já jsem slušnej chlapec a vůbec absolutně o těchto pekelnejch věcech nechci vědet nedelejte Zetorku pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 to ne ,já jsem slušnej chlapec a vůbec absolutně o těchto pekelnejch věcech nechci vědet CO kecáááš .. ty s tu posledně rozjíížděl tydle prasáárny !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 nedelejte Zetorku pane jakou Zetorku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 CO kecáááš .. ty s tu posledně rozjíížděl tydle prasáárny !! to muselo být moje temné dvojče asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 to muselo být moje temné dvojče asi Takový hnědo - černý ... občas i bílé ale to maj spíš psi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 jinak Jirko ty new Rammstein jsou :prc: opravdu se mi to moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 No tak ja si to tteda splasim no .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 chceš link?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Lupni no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 jakou Zetorku?? No jako Zagorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Neco pro Barise posilam foto je to řed tím esíčkem k Śébru aktulani fota pred par minutama s letnima ybch si tam opravu netroufnul http://www.postimage.org/image.php?v=Ts1IuBui Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Lupni no máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 No jako Zagorku no bylo mi to jasný,ale nějak sem nepobral proč Zetorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Neco pro Barise posilam foto je to řed tím esíčkem k Śébru aktulani fota pred par minutama s letnima ybch si tam opravu netroufnul http://www.postimage.org/image.php?v=Ts1IuBui tak to je mazec ,opravdu na letnáky to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tak to pojedu k barisovi asi az prezuju tak nejak pristi tyden je to sila no Šébr je takovy povestny kopec tam hlavne pro nkaldni vozidla jedno uvizne v kopci druhy ho chce prdjet a uvizne taky a je to tam v pr*eli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 no bylo mi to jasný,ale nějak sem nepobral proč Zetorku ja to jen tak aby reč nestála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.