Květen 4, 200916 r Romane pro me trochu nestatsne ... vis v 5 tam , nez se nadlabnem ... blabla keci keci , znas to ) desata v pr.... sednout do kocaru a hodka a pul dom ... no teda
Květen 4, 200916 r A jak to mas vymysleny ??? Prece tam nepojedu na 2 hodky na dlabanec??? To kdyz to sectu radci vezmu starou do Hiltnu A mam od ni do konce zivota pokoj A outratou sem na tom stejne
Květen 4, 200916 r Kuci: mrkněte sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1144035 Užitečny informace ohledně policejních Passatu
Květen 4, 200916 r Autor tak jsem po dlouhé době zase zde tě vítám..asi se nestačíš divit co se tady probírá co
Květen 4, 200916 r Autor to abych si zajel domu pro bagl . no ale hlavně ho tady v hospodě neotevírej..abychom nepadli smradem..
Květen 4, 200916 r neboj maro muj bagl nesmrdi věci mam poctivě vyvětrany a vysušeny z domova....... v lounech už led není a stim i šatny takže větram doma
Květen 4, 200916 r tě vítám..asi se nestačíš divit co se tady probírá co já to ani nečetl. je tu mraky stránek, co jsem byl pryč a číst to celý???
Květen 4, 200916 r Autor a raca ví co říká..je tady z nás nejhorší.....pomlouvá, je furt nespokojenej, smrdí..no hrůza... no ten mi zase asi dá.... Upraveno Květen 4, 200916 r od Marek
Květen 4, 200916 r Autor to jsem, schrin mi to v kostce??? no probíráme..smrad, mlíko, racovu a woodyho tchýni....no prostě idylka...
Květen 4, 200916 r já?????..... ja o ničem nevim ....potom jak se do mě obul marek doporučuju si to pročíst a tam zjistíš že je z toho tak polovina pravda.ja jsem jen furt nespokojenej ale kdo s tchyní není... :D
Květen 4, 200916 r no probíráme..smrad, mlíko, racovu a woodyho tchýni....no prostě idylka... co víc si přát, takže klasika
Květen 4, 200916 r je to bída stando stale stejna parta občas někdo něco připiše ale už se neprojevý jako mi - dobytci :-)
Květen 4, 200916 r no ja se ani nedivim ..... ja bych se taky bal nakouknout sem někdy ted to já ani taky ne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.