Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 za chvilku to přijde...raco vem si na sebe radši bránkářskou výstroj....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 to abych si zajel domu pro bagl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak jsem po dlouhé době zase zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Romane pro me trochu nestatsne ... vis v 5 tam , nez se nadlabnem ... blabla keci keci , znas to ) desata v pr.... sednout do kocaru a hodka a pul dom ... no teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Evers: já myslim že ne.Takhle dlouho to nebude trvat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 A jak to mas vymysleny ??? Prece tam nepojedu na 2 hodky na dlabanec??? To kdyz to sectu radci vezmu starou do Hiltnu A mam od ni do konce zivota pokoj A outratou sem na tom stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Kuci: mrkněte sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1144035 Užitečny informace ohledně policejních Passatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak jsem po dlouhé době zase zde tě vítám..asi se nestačíš divit co se tady probírá co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 to abych si zajel domu pro bagl . no ale hlavně ho tady v hospodě neotevírej..abychom nepadli smradem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 neboj maro muj bagl nesmrdi věci mam poctivě vyvětrany a vysušeny z domova....... v lounech už led není a stim i šatny takže větram doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tě vítám..asi se nestačíš divit co se tady probírá co já to ani nečetl. je tu mraky stránek, co jsem byl pryč a číst to celý??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 stando radši to nečti....a pokud si po jídle tak už vůbec nedoporučuju!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 to jsem, schrin mi to v kostce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) a raca ví co říká..je tady z nás nejhorší.....pomlouvá, je furt nespokojenej, smrdí..no hrůza... no ten mi zase asi dá.... Editováno: 4. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 to jsem, schrin mi to v kostce??? no probíráme..smrad, mlíko, racovu a woodyho tchýni....no prostě idylka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 teda chlapci a už je nás aspoň víc??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 já?????..... ja o ničem nevim ....potom jak se do mě obul marek doporučuju si to pročíst a tam zjistíš že je z toho tak polovina pravda.ja jsem jen furt nespokojenej ale kdo s tchyní není... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 no probíráme..smrad, mlíko, racovu a woodyho tchýni....no prostě idylka... co víc si přát, takže klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 no když to tady teď vidím, tak to asi číst raději nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 je to bída stando stale stejna parta občas někdo něco připiše ale už se neprojevý jako mi - dobytci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 asi se bojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Kuci: jak je u Vás? Prši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 no ja se ani nedivim ..... ja bych se taky bal nakouknout sem někdy ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Romane, v Praze je pod mrakem. co scháníš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 no ja se ani nedivim ..... ja bych se taky bal nakouknout sem někdy ted to já ani taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.