Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ale Jirko, já byl takovej vždycky..... V hlouby duše možná .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak náš Ondra je jen jeden tak o o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ty woe,tady to dnes frčí,nestíhám ani vše tak rychle číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 nebo drogy ... to bude vončo .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ty woe,tady to dnes frčí,nestíhám ani vše tak rychle číst nečti a je to : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 okolo jihlavy je to prdel.... tak jsem checkoval tady webakamery a situaci a docela to jde http://www.dopravniinfo.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 koukam že všude je to stejný , hovno na práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ty woe,tady to dnes frčí,nestíhám ani vše tak rychle číst Ondro to jsme dva ja pak koukam a uz je dalsi stranka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ondro to jsme dva ja pak koukam a uz je dalsi stranka kuci tak neco delaejte .) ja u toho vyrabim expeduju kalkuluju fakturuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 kuci tak neco delaejte .) ja u toho vyrabim expeduju kalkuluju fakturuju ja u toho programuju a delam na projektech a on je patek tak uz je to nejak fuk to nikdo nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 no hlavně na chvíli člověk odskočí a najednou je tu 15 příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 no hlavně na chvíli člověk odskočí a najednou je tu 15 příspěvků to se bojis jit i vycurat no chlapi ja teda musim tak na malou, tak jsme na to zvedavy no asi to tady nepoznam a budu pak mimo misu uplne co se tady deje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tak mi počkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 kuci tak neco delaejte .) ja u toho vyrabim expeduju kalkuluju fakturuju tak já u toho vyhledávám a objednávám náhr.díly,ale musím taky na prodejnu vždy když dojde zákazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak já u toho vyhledávám a objednávám náhr.díly,ale musím taky na prodejnu vždy když dojde zákazník Ondro copak ty delas klidne pres SZ jestli to nei tajny, ja to klidne napisu jsem SAP consultatn ) takze pracuji hodne se SW prace na projektech programovani a tak nebo bychom si tak mohli co kdo dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tak mi počkáme To ste hodny uz jsem tu v tomlhe veku to jde jeste dobre ale bude hur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Jirko jinak to clenstvi ten Skodahome jsem vcera vyresil s Olinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak pracuji v prodejně se zahradní a lesní technikou,tj.el. amot.pily.sekačky,křovinořezy,traktůrky,ridery,čerpadla atd. jako vedlejší pp jsem sexuolog amatér :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jdu si restartnout komp nejak se to mrda .) ) Ja delam "managera" produkce v jedne nejmenovane reklamni agenture .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak pracuji v prodejně se zahradní a lesní technikou,tj.el. amot.pily.sekačky,křovinořezy,traktůrky,ridery,čerpadla atd.jako vedlejší pp jsem sexuolog amatér :smich: o ten vedlejsi pp se taky snazim v tomto oboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak vlasne si to pustim an druhym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak vlasne si to pustim an druhym tak to mas dobre mirrorovany ty pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 To ste hodny uz jsem tu v tomlhe veku to jde jeste dobre ale bude hur nejhorší je když začneš chcát a něko dojde a musísš to přerušit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 nejhorší je když začneš chcát a něko dojde a musísš to přerušit .. Tak snad počká těch 20 vteřin ne ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 nejhorší je když začneš chcát a něko dojde a musísš to přerušit .. to je lepsi se na dotycneho vy*rat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.