Říjen 16, 200915 r okolo jihlavy je to prdel.... tak jsem checkoval tady webakamery a situaci a docela to jde http://www.dopravniinfo.cz/
Říjen 16, 200915 r ty woe,tady to dnes frčí,nestíhám ani vše tak rychle číst Ondro to jsme dva ja pak koukam a uz je dalsi stranka
Říjen 16, 200915 r Ondro to jsme dva ja pak koukam a uz je dalsi stranka kuci tak neco delaejte .) ja u toho vyrabim expeduju kalkuluju fakturuju
Říjen 16, 200915 r kuci tak neco delaejte .) ja u toho vyrabim expeduju kalkuluju fakturuju ja u toho programuju a delam na projektech a on je patek tak uz je to nejak fuk to nikdo nedela
Říjen 16, 200915 r no hlavně na chvíli člověk odskočí a najednou je tu 15 příspěvků to se bojis jit i vycurat no chlapi ja teda musim tak na malou, tak jsme na to zvedavy no asi to tady nepoznam a budu pak mimo misu uplne co se tady deje
Říjen 16, 200915 r kuci tak neco delaejte .) ja u toho vyrabim expeduju kalkuluju fakturuju tak já u toho vyhledávám a objednávám náhr.díly,ale musím taky na prodejnu vždy když dojde zákazník
Říjen 16, 200915 r tak já u toho vyhledávám a objednávám náhr.díly,ale musím taky na prodejnu vždy když dojde zákazník Ondro copak ty delas klidne pres SZ jestli to nei tajny, ja to klidne napisu jsem SAP consultatn ) takze pracuji hodne se SW prace na projektech programovani a tak nebo bychom si tak mohli co kdo dela
Říjen 16, 200915 r Tak mi počkáme To ste hodny uz jsem tu v tomlhe veku to jde jeste dobre ale bude hur
Říjen 16, 200915 r tak pracuji v prodejně se zahradní a lesní technikou,tj.el. amot.pily.sekačky,křovinořezy,traktůrky,ridery,čerpadla atd. jako vedlejší pp jsem sexuolog amatér :smich:
Říjen 16, 200915 r jdu si restartnout komp nejak se to mrda .) ) Ja delam "managera" produkce v jedne nejmenovane reklamni agenture .)
Říjen 16, 200915 r tak pracuji v prodejně se zahradní a lesní technikou,tj.el. amot.pily.sekačky,křovinořezy,traktůrky,ridery,čerpadla atd.jako vedlejší pp jsem sexuolog amatér :smich: o ten vedlejsi pp se taky snazim v tomto oboru
Říjen 16, 200915 r To ste hodny uz jsem tu v tomlhe veku to jde jeste dobre ale bude hur nejhorší je když začneš chcát a něko dojde a musísš to přerušit ..
Říjen 16, 200915 r nejhorší je když začneš chcát a něko dojde a musísš to přerušit .. Tak snad počká těch 20 vteřin ne ? .)
Říjen 16, 200915 r nejhorší je když začneš chcát a něko dojde a musísš to přerušit .. to je lepsi se na dotycneho vy*rat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.