spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 to ja nekupuju jen chekuju na webu i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 i já Dneska snad ocheckuju ty webky jak jsme vcera psali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 co jste dneska měli k jídlu.... já mám doma připravený vepřový ptáčky s omajdou a knedlíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Marku já právě jdu takže uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak ať si Ti dobře zvrací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 prines sem si cinu + 4 koblihy na pak .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak haf haf dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak haf haf dobrou chuť co sťekááš sem ještě neřek k noze .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak já si dal dnes frankfurtskou polívku...výborná byl a jako druhý Moravskou baštu-knedlik,zelí a 2 druhy masa,uzený a pečený,no byla to mňamka a k tomu na dobré vytrávení šnitek 11 Starobrno :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 co sťekááš sem ještě neřek k noze .) ftip dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ty vole ... fouknul bych tam jednu plzenskou ... .) ani by nemusela bejt studena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 prines sem si cinu + 4 koblihy na pak .) s čím?s nudličkama nebo hranolkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ty vole ... fouknul bych to tam jedný plzeňačce ... .) ani by nemusela bejt studena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ty vole ... fouknul bych tam jednu plzenskou ... .) ani by nemusela bejt studena jako bylo studenější,ale šnit byl moc dobrej a vhodně doplinil chuť jídla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 s čím?s nudličkama nebo hranolkama? s chlupama a drápkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 s čím?s nudličkama nebo hranolkama? S rejží vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 koukám že Mára zase začíná zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 koukám že Mára zase začíná zlobit Asi si dal čouda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ne šlehnul jsem si volové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 prej ale pravej HC je rovnou do žíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 no jasně...ale ne do žíly ale rovnou do tepny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ne šlehnul jsem si volové Takhle se zmastit za bileho dne .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 u nás je už zataženo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 S rejží vole kuava to mě nějak nenapadlo...holt pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 u nás je už zataženo to zní jako plán .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.