Říjen 16, 200915 r je čas si udelat kavicku ,, a dat si koblizek ( ne hovno maro / ale koblihu !!!!! já si taky teď udělal a k tomu mám nachytanou tatranku čoko
Říjen 16, 200915 r mažu domů na jídlo....pěkně tu sněhodeští...kurwa zima zasraná... tak my tu máme dnes jako na jaře
Říjen 16, 200915 r ty si fakt čurin tady je snad -5 peklo na obloze tady je tak okolo +4 sucho a dost jasno
Říjen 16, 200915 r když budete hodní tak vám jej přes víkend vyfotím Bohajeho .. to sem na to zvedavej jak todle dopadne
Říjen 16, 200915 r Koukám že tu zas přibyla hromada stránek s plkáním o hov.nech a ještě vlastně o análu
Říjen 16, 200915 r tak proto jsme to psali,abys měl radost to je od vás tak milé, děkuji děkuji děkuji lol
Říjen 16, 200915 r tak jako že není zač ..to víš co bychom neudělali pro bližního svého tak když už si tak hodnej, tak bys mi mohl trošku doplnit bankovní účet
Říjen 16, 200915 r zajímavá hračička s tím jezdím docela často,fakt to jede krásně a i to vypadá Upraveno Říjen 16, 200915 r od spineshank
Říjen 16, 200915 r s tím jezdím docela často,fakt to jede krásně a i to vypadá já vím, ve snu toho jde dělat hodně
Říjen 16, 200915 r :smich: tak to se ti omlouvám, to se asi budu muset někdy stavit, abys mi je všechny představil a třeba se i projel lol
Říjen 16, 200915 r :smich: tak to se ti omlouvám, to se asi budu muset někdy stavit, abys mi je všechny představil a třeba se i projel lol no tak klíďo se stav,ale s tím půjčením to musíme ještě pořešit...to víš jsou to docela drahý káry a nevím jak umíš s takovejma silnejma kárama jezdit :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.