spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 je čas si udelat kavicku ,, a dat si koblizek ( ne hovno maro / ale koblihu !!!!! já si taky teď udělal a k tomu mám nachytanou tatranku čoko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 mažu domů na jídlo....pěkně tu sněhodeští...kurwa zima zasraná... tak my tu máme dnes jako na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak my tu máme dnes jako na jaře ty si fakt čurin tady je snad -5 peklo na obloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 a čí asi je když budete hodní tak vám jej přes víkend vyfotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ty si fakt čurin tady je snad -5 peklo na obloze tady je tak okolo +4 sucho a dost jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 když budete hodní tak vám jej přes víkend vyfotím Bohajeho .. to sem na to zvedavej jak todle dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Koukám že tu zas přibyla hromada stránek s plkáním o hov.nech a ještě vlastně o análu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak probrali jsme to pěkně popořadě,no aby v tom nebyl bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 když jsem to pročítal, párkrát jsem se pěkně zasmál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak proto jsme to psali,abys měl radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 http://www.novinky.cz/koktejl/181796-brnen...-bez-snehu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak toto bych si klíďo koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak proto jsme to psali,abys měl radost to je od vás tak milé, děkuji děkuji děkuji lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak jako že není zač ..to víš co bychom neudělali pro bližního svého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak toto bych si klíďo koupil zajímavá hračička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak jako že není zač ..to víš co bychom neudělali pro bližního svého tak když už si tak hodnej, tak bys mi mohl trošku doplnit bankovní účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 (editace) zajímavá hračička s tím jezdím docela často,fakt to jede krásně a i to vypadá Editováno: 16. Říjen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 s tím jezdím docela často,fakt to jede krásně a i to vypadá já vím, ve snu toho jde dělat hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 já vím, ve snu toho jde dělat hodně v žádným snu za mmt dám důkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 NFS-Undercover a mám i jiný káry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 :smich: tak to se ti omlouvám, to se asi budu muset někdy stavit, abys mi je všechny představil a třeba se i projel lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 :smich: tak to se ti omlouvám, to se asi budu muset někdy stavit, abys mi je všechny představil a třeba se i projel lol no tak klíďo se stav,ale s tím půjčením to musíme ještě pořešit...to víš jsou to docela drahý káry a nevím jak umíš s takovejma silnejma kárama jezdit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 (editace) to by problém nebyl, několik NFS jsem dohrál Editováno: 16. Říjen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 a tak teda joo,ukecal jsi mě teda ,jezdím na joypadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.