Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Bari ty mas porad letnaky?Kdyz jsem teda videl to pocasi u vas tak je to sila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 co je to autoshow??? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Bari ty mas porad letnaky?Kdyz jsem teda videl to pocasi u vas tak je to sila no jo mám pořád doufám, že podle předpovědi zas bude teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 co je to autoshow??? :-) http://www.autoshowpraha.cz/main.php?pageid=317 , veletrh aut a tak podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 hmmm to vypada zajimavě ale dneska to nestiham a zejtzra jdu do práce--tak holt jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak autoshow teda nic moc, no potkali jsme se tam s Olinem konecne jsme videl fabku nazivo a teda pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Ahooj klucíí dlouho jsem tu nebyl tak jak vám to jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Mě dobře mam furt zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 A ja stribrnou no a co je u tebe novyho kdyz jsi tu dlouho nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ahoj jak je v Praglu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 mno všechno a nic dal sem jen nějaké drobnosti fabku jinak nic stále v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 a co noveho na fabce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ahoj jak je v Praglu?? Ahoj v praglu porad prsi ale po snehu ani pamatka ani zadny naznak ze by mel byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Nahod nejaky info neo foto co je noveho na fabce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 mno třeba práhové lišty od vorlajze ofuky oken atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tady občas déšť se sněhem ale jinak jen mokro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 mno třeba práhové lišty od vorlajze ofuky oken atd FOTO FOTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tady občas déšť se sněhem ale jinak jen mokro Jsem si chtel udelat vylet do spindlu a kdyz jsem to videl tak musim prezout no tak koukam ze ten snih zacina lehce teda uz u vas a od vas vys bude hur a hur vid treba na ceskou lipu a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 mno třeba práhové lišty od vorlajze ofuky oken atd JJ nahod foto prahovych list je hafo jestli nejaky edition 100, nebo FRS nebo nejaky jen Fabia nebo bez napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 sem nevěděl že jsou od Vorlajze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Nahod nejaky info neo foto co je noveho na fabce Rád bych hodil foto ale to bych teď musel vyběhnout s foťákem ale můžu ukázat ty prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Rád bych hodil foto ale to bych teď musel vyběhnout s foťákem ale můžu ukázat ty prahy jj uka prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jj moment je mám na jiném hadru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Ty jo a ja ¨musim za Jablonné na chajdu pro jeden disk na zimáky, to bude průs.r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Ty jo a ja ¨musim za Jablonné na chajdu pro jeden disk na zimáky, to bude průs.r Jablonné v Podjestedi?Tam pojedes na letnakach?to bude trosku adrenalin vid ale tak hlavni tahy jsou snad protazeny a posypany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.