baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 nazdár hoši, tak jak je takhle večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jsou tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) Jo a k chatě pujdu 4 km pěšky Editováno: 17. Říjen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jsou tu lišty jsou jen menší dotaz, co je to u spolujezdce pod tou lištou za ovál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Hoj Baris celkem to jde jdu kouřit a zkusím vyfotit ty ofuky tak za chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Čusec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 nazdár hoši, tak jak je takhle večer Od patecniho rana se nejak vsechno se*e jako v osobnim zivote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 tak si tu jedno dáme ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 To Baris tos mě dostal nevím asi výdechy od turba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jsou tu listy paradni muzu se zeptat kde jsi je sehnal, protoze maji pekny i ty dozadu ty se jen tak nevidi, pripadne cena diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Od patecniho rana se nejak vsechno se*e jako v osobnim zivote tak to mě mrzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jo a k chatě pujdu 4 km pěšky No to je ale drsny to je do nejake obce nebo je to nejaka osamocena chata nebo je to zpusobeno aktulanim pocasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) To Baris tos mě dostal nevím asi výdechy od turba mě to tam hned zarazilo, protože jsem to tam nikdy neviděl Editováno: 17. Říjen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 tak to mě mrzí No snad se to vsechno spravi ale nevim, dokud ze mam tu Fabču ta mi jedina dela radost a tak ji neco poridim, ted snad mi vyjdou RS pedaly i s RS operkou nohy, ale porad se mi to nejak vse honi hlavou a stve me to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 No to je ale drsny to je do nejake obce nebo je to nejaka osamocena chata nebo je to zpusobeno aktulanim pocasim je to do kopce jak krááááááááva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 lišty jsou fakt škoda že na FI jsou vzadu jen černý plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 No snad se to vsechno spravi ale nevim, dokud ze mam tu Fabču ta mi jedina dela radost a tak ji neco poridim, ted snad mi vyjdou RS pedaly i s RS operkou nohy, ale porad se mi to nejak vse honi hlavou a stve me to to věřím no. Tak fábka si určitě nějakej dáreček zaslouží a RS pedály jsou super , ale s tou opěrkou nohy nevím, mě se moc nelíbí, ale nechci soudit naživo jsem jí ještě neviděl, tak až přijedeš a budeš jí tam mít třeba změním názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 lišty jsou fakt škoda že na FI jsou vzadu jen černý plast JJ ja jsem prave videl cerny plast taky, tyhle jsou paradni jak jsou jako ty predni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 je to do kopce jak krááááááááva. No tak hlavne at je to pocasi priznivejsi nez panuje ted a pak honem uz na zimaky vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 No snad se to vsechno spravi ale nevim, dokud ze mam tu Fabču ta mi jedina dela radost a tak ji neco poridim, ted snad mi vyjdou RS pedaly i s RS operkou nohy, ale porad se mi to nejak vse honi hlavou a stve me to nevěš hlavu jsou na tom i hůř. opěrku na nohu sem si vybastlil ze slzičkovýho plechu a dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 No tak hlavne at je to pocasi priznivejsi nez panuje ted a pak honem uz na zimaky vid jo snad za týden když MONTYK dovolí (a nebo jeho žena) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 to věřím no. Tak fábka si určitě nějakej dáreček zaslouží a RS pedály jsou super , ale s tou opěrkou nohy nevím, mě se moc nelíbí, ale nechci soudit naživo jsem jí ještě neviděl, tak až přijedeš a budeš jí tam mít třeba změním názor Bari jukni do bazaru > prodej > tuning díly a Maxxi tam rozprodava svoji fabku a je tam fotka jak to tam vypada ty pedaly s tou operkou jj fabca to je takova moje jedina radost asi, ale co ji urcite ted poridim, tak v pondeli se dozvim cenu pruzin Eibach 30/30 nebo 35/35 ted envim ale ono je to asi jedno uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak jsem tady ty lišty jsou od vorlajze za tuším 950,-?? hned hážu fotky¨ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 jo snad za týden když MONTYK dovolí (a nebo jeho žena) Spis ta zena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak jsem tady ty lišty jsou od vorlajze za tuším 950,-??hned hážu fotky¨ Hezka cena, na netu jsem nekde videl za 1400,- asi a byli vzadu taky jen plast, tohle je pecka cena a vzhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.