Květen 4, 200916 r Autor tak jsem zase tady..a koukám jako první a tak to má být..jsem přeci Vás náčelník-vedoucí-správce, prostě muž č.1 Upraveno Květen 4, 200916 r od Marek
Květen 4, 200916 r Ahoj Marku.Ano.Byl jsem se na hodinku protáhnout a je mi líp.Ted papám fazolky,kousek masa a těstovinky...
Květen 4, 200916 r no ja ted zdlabnul karbanet a pak ještě jeden a mam dost......dneska to tu balim musim ještě mrknout s herečkou po nějaky dovče tak mi drže palce.....rad bych beskydy nebo nízky tatry no uvidime ....mějte se
Květen 4, 200916 r Autor tak koukám nikde nikdo tak si ani sedat nebudu...mějte se a čus zítra.......ráco...dobře vybírej ať je herečka spokojená....
Květen 5, 200916 r Autor Dobrý ránko..a už jsem zase tady...a první...no co taky jinýho ode mě čekat, že :-)
Květen 5, 200916 r Bré ráno, tak jsem měl od včera pujčený nový auto: Hyundai i30, 1,4benzín 80kw a povím vám že za fabii bych to nevyměnil....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.