Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ahoj Stando.Měl jsem jet navečer do Ikei ale asi to odložim na jiný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak v Ikei neprší, tak jet můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 romane huspnu na kouřovou a poreferuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jedu chvilku ke švagrovi na stavbu, večer se zastavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 raca: děkuju.Zlatej chlapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak romane v lounech neprší mraky roztrhany ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 kecáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 V Lounech asi nemáte Ikeu co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ¨to tě musim zklamat romane ikeu nemame :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 To nevadi.Dnes už na tzo kašlu a stejně nikam nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak panove ja se loučim a padim domu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Já myslel že jsi dávno doma! Já jdu taky ale tentokrát na cvičení do fitka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) tak jsem zase tady..a koukám jako první a tak to má být..jsem přeci Vás náčelník-vedoucí-správce, prostě muž č.1 Editováno: 4. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 pro někoho náčelník pro mě pan spravce..... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 OK editnu to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Dobrý večer Brý večer...tak co posilovna-fitko..bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ahoj Marku.Ano.Byl jsem se na hodinku protáhnout a je mi líp.Ted papám fazolky,kousek masa a těstovinky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 no ja ted zdlabnul karbanet a pak ještě jeden a mam dost......dneska to tu balim musim ještě mrknout s herečkou po nějaky dovče tak mi drže palce.....rad bych beskydy nebo nízky tatry no uvidime ....mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak koukám nikde nikdo tak si ani sedat nebudu...mějte se a čus zítra.......ráco...dobře vybírej ať je herečka spokojená.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 chlapci nemáte to jednuduchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Dobrý ránko..a už jsem zase tady...a první...no co taky jinýho ode mě čekat, že :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj Marku.Jseš nějak brzo vzhůru člověče! Nemužeš dospat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Bré ráno, tak jsem měl od včera pujčený nový auto: Hyundai i30, 1,4benzín 80kw a povím vám že za fabii bych to nevyměnil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj Lukyne.Jakto?? V čem je to horší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.