Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Nazdárek ....já mám taky lišty obyč...jsou to sice origo, ale jen černé.....měl jsem možnost koupit ty chromové, ale moc mě to neoslovilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 dobré ráno hoši pozdrav pan buh po ránu :-)) a všem pracujícím hezkou šichtu!!!tak sem koukal na ty prahovy lišty co ste tady řešili a hodim sem fotku svych,jsou to ty úplně obyč s nalepenym logem.žadná divočina a mě se celkem liběj :-)) já mám taky jen černý, a tohle je moc pěkný oživení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 dík baris...u někoho sem tady něco podobnyho viděl tak sem to udělal podobně...myslim že to měl holy ještě když měl slavnou televizni fabku :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Dobre rano vsem Marku no taky to vypada dobre ono zas je to tak umisteny, tyhle kryty ze proste to musi schytat nejakou tu ranu vid, muzu se zeptat co stoji tyto origo nebo zda se daji jeste shenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Já je sehnal za necelejch 700 tady na foru.....jo a tady je foto tý poklice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 JJ ja ne ne koukal jak nekdo tady prodaval ten zimni komplet z FII, zitra zajedu ke klukum a pozeptam se na to a sezenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 stačí jedna....ale ne že ji někde někomu šlohneš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 stačí jedna....ale ne že ji někde někomu šlohneš :) neboj to opravdu neni muj styl ja si vse podstive koupim zitra dam info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 OK.....jinak do středy by jsi to měl mít doma.....vyhlížej pošťáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 OK.....jinak do středy by jsi to měl mít doma.....vyhlížej pošťáka Ok diky moc ty ho pak taky vyhlizej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 woe...nic za to nechci......pokud budeš mít info o poklici pošli SZ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Ja taky za to nic nechci, proste kdyz bude tak koupim a poslu Editováno: 18. Říjen 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 jééé tady se něco rozdává? já chci takyyy :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tady je armada spasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tady je armada spasy tak koukám že nabízíte poklice, co tam máte dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 No jeste nejaky pedaly, krtky prahu a nejaky ty motory ze by byli :smich: nebo ze by nejake zvozi do nosu :smich: tak az snad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 tak to zní zajímavě, a kde že to rozdáváte? Že bych se stavil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 No jeste nikde to musime domluvit, chtelo by udelat i nejaky takovy sraz zdejsi hospody v realu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 tak to zní zajímavě, a kde že to rozdáváte? Že bych se stavil jo stav se...i pro tebe se něco najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 nebuď agresivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 No jeste nikde to musime domluvit, chtelo by udelat i nejaky takovy sraz zdejsi hospody v realu to by bylo fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 to by bylo fajn Asi proste se jen domluvit spolecne na mistu datu a casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 jj, no skoda ze nebudu na SH srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 No prave ze tam takhle lidi nepojedou , tak jsem myslel ze by si Hospoda mohla udelat vlastni sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 je to složitý...každej z jinýho kouta republiky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.