Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tak prave ze bychom se dododli na jednom datu a mistu co by vyhovovalo vsem a tak by to mohlo byt dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 je to složitý...každej z jinýho kouta republiky...... to je právě ono no, kvůli tomu nepojedu ani na SH, bych se tam jen otočil a jel domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Tak prave ze bychom se dododli na jednom datu a mistu co by vyhovovalo vsem a tak by to mohlo byt dobre tak teď jen přijít na to správný místo Editováno: 18. Říjen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) takže se zde nikdy nesjedeme...jen Ti co to mají k sobě jakž takž blízko... a jet na sraz třeba 100km tam a 100 zpět mě moc neláká... ..páč to by bylo drahý kafe Editováno: 18. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Chlapi je to jen o kmpromisu pro vsechny aby to mel kazdy relativne stejne daleko pro me neni problem kamkoli dojet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 tak snad se na něčem dohodnem. A Tome doufám že dorazíš sem k nám, chtěl bych si vyzkoušet maxíka. No já teď na chvíli mizím, tak zatim čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 já jel třeba až do hradce, ale to byl mega sraz a spalo se tam......ale jet na kafčo ....to nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 No tak nekde neco bychom zajistili nejake ubytovani a tam si dali ten sraz i s prespanim To Bari jj snad dorazim co nejdrive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Hoj klucííí kde že se srážíííte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 No jeste nikde to se teprve musime vsichni doodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) jo aha já už myslel že jsem to někde přehledl mno a jestli někdo chce ty poklice tak mám 4 kusy vyměním za něco třeba za dobrou káávu Editováno: 18. Říjen 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 jo aha já už myslel že jsem to někde přehledlmno a jestli někdo chce ty poklice tak mám 4 kusy vyměním za něco třeba za dobrou káávu Treba Davidoff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Dal by si někdo dobrou kávu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 máš SZ.....snad se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Maro tak by jsi mel pro pani do foroty ty dalsi poklice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Maro tak by jsi mel pro pani do foroty ty dalsi poklice no jasně....oni tam zrovna moc dobře nedrží..na FI to bylo řešený líp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 no jasně....oni tam zrovna moc dobře nedrží..na FI to bylo řešený líp.... To je pravda tam to jde ztuha, jestli to je na FII reseny jako na Ibize ze tam jsou jen ty tupliky plastovy co se zarazi do disku tak ty drzi opravdu malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 přesně tak jen na okraji za to pero...u FI to drželo za ty plechový svorky co se nacvakly do disku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 mno nevím mě tam drželi jak zarezlé sem je ani nemohl sundat možná pustím i ty plecháče pokud je nebude chtít Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 plechy mám nový....ale puklice se hodí...máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 přesně tak jen na okraji za to pero...u FI to drželo za ty plechový svorky co se nacvakly do disku.... Tak to tam opravdu moc nedrzi tak mamka jezdi v zime bez poklice je to hruza ale co se da delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) jinak je lidi připevňujou těma elektrikářskejma páskama z plastu.....jinak montyk mi je pošle.... Editováno: 18. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tak super ze vyreseno tak se budu angazovat jinak jak bude potreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 jasně Tome.....klídek.....já se někdy připomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 jo Hledám krabičku do čeho to dát ale někde se ta mrcha schovává bych se z toho jo ale Maro mejt je nebudu jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.