Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 to je jasný.....to v práci zvládne WAPka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Maro co máš za autíí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 FII combi elegance HTP 1,2 51kW.....corrida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 joj o kousek delší než já jinak stejné a i chip?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 ne chip.....já to nějak nemuším.....stačí co mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 a jak si spokojen??? s chipem je to o dost znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) tak v létě to byl rok co to mám a spokojenost...před tím jsem měl FI classic....a tohle je dle mého lepší...hlavně posez...a i výbava.........hlavně climatronic.....a výhřev sedaček...teď v zimě.... je to EDITION 08 Editováno: 18. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Jdu hledat tu krabičku ať to zabalím přijdu později tak zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 ok....čus.....a dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Maro no teda to pekne vybaveny teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 jo sice motor slabej....ale já šel hlavně po výbavě...1,2 jsem měl již v předchozí FI a spokojenost...takže volba byla jasná.....1,2 + max výbava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 jo sice motor slabej....ale já šel hlavně po výbavě...1,2 jsem měl již v předchozí FI a spokojenost...takže volba byla jasná.....1,2 + max výbava A to v FII ma jeste o 4kw vic nez v FI vid tedy pokud jsi mel tech 47Kw v FI a ted mas 51kw vid, ta vybava je asi super to ma i maxik a vse v el a dalsi vymozenosti skodovky vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 hoj, tak jsem zas tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 A to v FII ma jeste o 4kw vic nez v FI vid tedy pokud jsi mel tech 47Kw v FI a ted mas 51kw vid, ta vybava je asi super to ma i maxik a vse v el a dalsi vymozenosti skodovky vid přesně tak.....jak já říkám je to FULL...ale to se tu moc lidem nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 hoj, tak jsem zas tu už jsi si udělal úkoly a budeš tady zase prudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 už jsi si udělal úkoly a budeš tady zase prudit prudíš jen ty, tak se radši dohodni na srazíku a přijeď na kafe ať si mužrm prohlídnout tu tvojí FULL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 jo ale to by jsi nesměl bydlet v nějaký zapadlý dědině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Proto rikam dohodnout se a udelat to nejakym kompromisnim miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 jo ale to by jsi nesměl bydlet v nějaký zapadlý dědině no jo prosimtě ty rusáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tak Bari co delas a jak to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 nejsem přímo z Varů ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Proto rikam dohodnout se a udelat to nejakym kompromisnim miste tak to by chtělo vědět kdo by přijel a pak to udělat někde uprostřed, aby to měl každej přibližně stejně daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 tak to by chtělo vědět kdo by přijel a pak to udělat někde uprostřed, aby to měl každej přibližně stejně daleko Presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 nejsem přímo z Varů ...... tak z nějaký ruský dědiny no, tak tady na mojí dědinu moc nemachruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 teď už je to na pikačku...počasí každou chvilku bude čím dál hnusnější..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.