Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 tak z nějaký ruský dědiny no, tak tady na mojí dědinu moc nemachruj no jo no .....jdu se radši koukat na TV....pa bagříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tak Bari co delas a jak to jde? tak dneska celkem nic moc, venku celej den prší, takže jsem obešel co jsem potřeboval a už jsem zas doma A co ty, dnes je už nálada lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Presne tak takže musíme zjistit, kdo by všechno přijel, ale jak to netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 no jo no .....jdu se radši koukat na TV....pa bagříku tak čau pane vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 tak čau pane vedoucí predsda se nam zdejchnul k TV no oni asi davaji formule ze jp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 takže musíme zjistit, kdo by všechno přijel, ale jak to netuším No proste to tady napiseme nebo dame do sekce srazy a akce musime mit naplanovano misto dopravu zajisteni ubytovani a priapdne strau kdyz by to bylo s prespanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 tak dneska celkem nic moc, venku celej den prší, takže jsem obešel co jsem potřeboval a už jsem zas doma A co ty, dnes je už nálada lepší? no jdu s pritelkyni vecer na veceri tak uvidim jestli se nalada zlepsi a nebo ne, jak to vsechno bude dal, je pravda ze ted jsme na tom orpavdu hodne zle, ale tak vecer se ukaze co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 ok , tak nějaká hospůdka případně s ubytováním a je vystaráno Tak ať to večer dobře dopadne. Ještě jsem se chtěl zeptat, jak si psal, že dokážeš udělat cenu na lakování, jen tak teoreticky na kolik by vyšlo nalakování předního RS nárazníku do mojí barvy? Je to barva "cayene" nebo tak nějak (číslo 9770) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 možná pustím i ty plecháče pokud je nebude chtít Riper týýýýýýýýýý jo nikomu nic plechy jsou moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 a puklice zase moje...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 no jdu s pritelkyni vecer na veceri tak uvidim jestli se nalada zlepsi a nebo ne, jak to vsechno bude dal, je pravda ze ted jsme na tom orpavdu hodne zle, ale tak vecer se ukaze co a jak tak ne že budeš šetřit a pozveš jí jen na smažák a ještě bez tatarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tak že maro po pátraní sem něco našel a zabalil moc nekoukej na obal dal jsem vše co jsem našel doma tak snad to dojde v pořádku zabaleno a připraveno k expedici a to riper se nečerti ne se neukážeš jak je nos dlouhej tvůj tak se pak nediv že nevím co chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 mno a jinak koukám že tu nikdo není tak se jdu pobalit a hurá do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 mno a jinak koukám že tu nikdo není tak se jdu pobalit a hurá do práce tak ať se Ti dobře pracuje...až já budu spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Tak že maro po pátraní sem něco našel a zabalil moc nekoukej na obal dal jsem vše co jsem našel doma tak snad to dojde v pořádku zabaleno a připraveno k expedici Super......jsem na to zvědavej Editováno: 18. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 To si piš já mám nejradši noc nikdo neotravuje a je klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 hmmm tak to mě zase otravuje manželka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 no kdybych měl větší krabičku tak sem ti jich zabalil 5 ale vešli se jen 4 tak ta 5 poklučka tu čeká na to až ti dojdou i ty co ti posílám zatiim jí mám v garáži na hřebíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 jo manželka jo tak to je dobré tu moji to ani nenapadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 no kdybych měl větší krabičku tak sem ti jich zabalil 5 ale vešli se jen 4 tak ta 5 poklučka tu čeká nato až ti dojdou i ty co ti posílám zatiim jí mám v garáži na hřebíčku super...vím kde pak mám jednu schovanou...to jsi jí měl i na rezervě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 jo manželka jo tak to je dobré tu moji to ani nenapadne buď rád....denně je to už pak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 co to je denně?? jaá až na vánoce a to už budeeee jo jinak na rezervě sem jí neměl ale měl sem dvě sady a ty tři už také šli do světa po kuse těm co je pořád ztrácej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 no ještě že tě máme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 nevadí když tak seženem dalšíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Dobrý večer. Kdo mi řekne něco zajímavého a pěkného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.