Říjen 19, 200915 r jasně... Tak mi prosim posli svoje ivq ja si te pridam ale ja mam anstaveno automaticke prijmani uzivatelu ale uz ne jejich autoamticke ukladani do contact listu
Říjen 19, 200915 r hele teď vážně,jde někomu udělit třeba ikonku zloděj???jeden člen dluží nejen mě peníze a už mě to sere,black list mi nepřijde dostatečné varování
Říjen 19, 200915 r Autor Tak mi prosim posli svoje ivq ja si te pridam ale ja mam anstaveno automaticke prijmani uzivatelu ale uz ne jejich autoamticke ukladani do contact listu ok máš to v SZ..mám autorizaci
Říjen 19, 200915 r Autor Panebože...je to tu samej magor.....teď mi chytráci vytopili jímku s elektromotorama......a nejlepší je že nikdo nic ...každej muzikant....to je pondělí......
Říjen 19, 200915 r Panebože...je to tu samej magor.....teď mi chytráci vytopili jímku s elektromotorama......a nejlepší je že nikdo nic ...každej muzikant....to je pondělí...... tak to pro ty el.motory asi nebude to nejlepší ta koupel co?
Říjen 19, 200915 r Autor jo už připravujeme náhradní co máme v rezervě.....tý jo jak já se rozčílil..i sprostej jsem byl...... Upraveno Říjen 19, 200915 r od Marek
Říjen 19, 200915 r Autor tak když dáte nový tak hlavně ať je i lázeň chladící připravená woe ještě Ty blbni....
Říjen 19, 200915 r woe ještě Ty blbni.... hele teď už to musíš brát ,už se stalo a snad se nestane to samý zase
Říjen 19, 200915 r Hoši sem objevil v novinách : Roomster bude na elektrinu - Přibližně v březnu nebo dubnu příštího roku si budou moci první zájemci koupit škodu roomster na el. pohon. Přestavbu vozu z MB bude nabízet hulínská firma EVC, která se na podobné úravy specializuje. Co vy na to ? .)
Říjen 19, 200915 r Tady taky hrozny srumec Marku tak jsem si te pridal so seznamu ted cekam an tovji autoriazci
Říjen 19, 200915 r tady jsou k tomu nejake detaily .)) http://www.evcgroup.cz/automobily/rommster-electric/
Říjen 19, 200915 r Autor Hoši sem objevil v novinách : Roomster bude na elektrinu - Přibližně v březnu nebo dubnu příštího roku si budou moci první zájemci koupit škodu roomster na el. pohon. Přestavbu vozu z MB bude nabízet hulínská firma EVC, která se na podobné úravy specializuje. Co vy na to ? .) blbost a nic pro mě......
Říjen 19, 200915 r Autor Tady taky hrozny srumec Marku tak jsem si te pridal so seznamu ted cekam an tovji autoriazci hotovo.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.