Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak mi prosim posli svoje ivq ja si te pridam ale ja mam anstaveno automaticke prijmani uzivatelu ale uz ne jejich autoamticke ukladani do contact listu :palec2:

ok máš to v SZ..mám autorizaci

Vloženo

Panebože...je to tu samej magor.....teď mi chytráci vytopili jímku s elektromotorama......a nejlepší je že nikdo nic ...každej muzikant....to je pondělí......

Vloženo
Panebože...je to tu samej magor.....teď mi chytráci vytopili jímku s elektromotorama......a nejlepší je že nikdo nic ...každej muzikant....to je pondělí......

tak to pro ty el.motory asi nebude to nejlepší ta koupel co? :smich:

Vloženo (editace)

jo už připravujeme náhradní co máme v rezervě.....tý jo jak já se rozčílil..i sprostej jsem byl......

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

Hoši sem objevil v novinách :

Roomster bude na elektrinu - Přibližně v březnu nebo dubnu příštího roku si budou moci první zájemci koupit škodu roomster na el. pohon. Přestavbu vozu z MB bude nabízet hulínská firma EVC, která se na podobné úravy specializuje.

Co vy na to ? .)

Vloženo
Hoši sem objevil v novinách :

Roomster bude na elektrinu - Přibližně v březnu nebo dubnu příštího roku si budou moci první zájemci koupit škodu roomster na el. pohon. Přestavbu vozu z MB bude nabízet hulínská firma EVC, která se na podobné úravy specializuje.

Co vy na to ? .)

blbost a nic pro mě......

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...