spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 něco tajit???a tobě???...tak to vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 no jen aby..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 no já s tím radši mažu slečny :smich: jesenkou mona tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 copak...nějaká prasárnička-uchylárnička jako vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 jasně... Tak mi prosim posli svoje ivq ja si te pridam ale ja mam anstaveno automaticke prijmani uzivatelu ale uz ne jejich autoamticke ukladani do contact listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 hele teď vážně,jde někomu udělit třeba ikonku zloděj???jeden člen dluží nejen mě peníze a už mě to sere,black list mi nepřijde dostatečné varování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tak mi prosim posli svoje ivq ja si te pridam ale ja mam anstaveno automaticke prijmani uzivatelu ale uz ne jejich autoamticke ukladani do contact listu ok máš to v SZ..mám autorizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Panebože...je to tu samej magor.....teď mi chytráci vytopili jímku s elektromotorama......a nejlepší je že nikdo nic ...každej muzikant....to je pondělí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Panebože...je to tu samej magor.....teď mi chytráci vytopili jímku s elektromotorama......a nejlepší je že nikdo nic ...každej muzikant....to je pondělí...... tak to pro ty el.motory asi nebude to nejlepší ta koupel co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) jo už připravujeme náhradní co máme v rezervě.....tý jo jak já se rozčílil..i sprostej jsem byl...... Editováno: 19. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tak když dáte nový tak hlavně ať je i lázeň chladící připravená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 kdepak je dneska Jirka???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tak když dáte nový tak hlavně ať je i lázeň chladící připravená woe ještě Ty blbni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 woe ještě Ty blbni.... hele teď už to musíš brát ,už se stalo a snad se nestane to samý zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 no s těma lidma co tu jsou...bych to na 100% neodpřísáhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 kdepak je dneska Jirka???? Tady .) Nějakej šrumec.. tak sem uklidnoval davy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 huráááááááááááááááááááááá žijééééééééééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 nazdar Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 nazdár kucí ? tak co víkend ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Hoši sem objevil v novinách : Roomster bude na elektrinu - Přibližně v březnu nebo dubnu příštího roku si budou moci první zájemci koupit škodu roomster na el. pohon. Přestavbu vozu z MB bude nabízet hulínská firma EVC, která se na podobné úravy specializuje. Co vy na to ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tady taky hrozny srumec Marku tak jsem si te pridal so seznamu ted cekam an tovji autoriazci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tady jsou k tomu nejake detaily .)) http://www.evcgroup.cz/automobily/rommster-electric/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Hoši sem objevil v novinách : Roomster bude na elektrinu - Přibližně v březnu nebo dubnu příštího roku si budou moci první zájemci koupit škodu roomster na el. pohon. Přestavbu vozu z MB bude nabízet hulínská firma EVC, která se na podobné úravy specializuje. Co vy na to ? .) blbost a nic pro mě...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tady taky hrozny srumec Marku tak jsem si te pridal so seznamu ted cekam an tovji autoriazci hotovo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 blbost a nic pro mě...... Dedku musis bejt otevrenej novejm vecem .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.