Říjen 19, 200915 r Hoši sem objevil v novinách : Roomster bude na elektrinu - Přibližně v březnu nebo dubnu příštího roku si budou moci první zájemci koupit škodu roomster na el. pohon. Přestavbu vozu z MB bude nabízet hulínská firma EVC, která se na podobné úravy specializuje. Co vy na to ? .) taky sem to četl......
Říjen 19, 200915 r Sjížděl jsem tu muziku, čoveče Rammsteini jojo ... To se povedlo, ale to Scars mě nějak nechytlo. 2-3 pisně dobré ale celkově to na mě nějak nezapůsobilo. Takovej chaos )
Říjen 19, 200915 r pánové loučím se jdu pomalu domů....tak si tu hezky hrajte a nezlobte No to se nekdo ma ja jdu az za dve hodky pak letim do fitka
Říjen 19, 200915 r Sjížděl jsem tu muziku, čoveče Rammsteini jojo ... To se povedlo, ale to Scars mě nějak nechytlo. 2-3 pisně dobré ale celkově to na mě nějak nezapůsobilo. Takovej chaos ) tak u mě je to u Rammstein 9/10 a u Scars 10/10 oboje fakt povedený,ale z těch Scars fakt uchcávám :palec2:
Říjen 19, 200915 r teď je zase sjíždím ty SOB a opravdu toto album alespoň pro mě nemá hluchý místo je to :prc: :prc: jak se ti líbí album Serj Tankian-Elect the Dead
Říjen 19, 200915 r teď je zase sjíždím ty SOB a opravdu toto album alespoň pro mě nemá hluchý místo je to :prc: :prc: jak se ti líbí album Serj Tankian-Elect the Dead To se ke me vubec covece nedostalo ) neco mozna z radia... .)
Říjen 19, 200915 r dneska jsem nešel ani na oběd,nějak nemám chuť... Co jsi vyvadel o vikendu ze ani na obed nejdes?
Říjen 19, 200915 r To se ke me vubec covece nedostalo ) neco mozna z radia... .) tak to mi vůbec neříkej,ti budu muset asi doplnit hudební pecky zkusím ti to najít
Říjen 19, 200915 r hele asi se o mě pokouší chřipka Je pravda ze je ted toho strasne moc, ze hodne lidi kolem je nemocnych, to jsou ty teplotni skoky
Říjen 19, 200915 r Jirko vyšlo to ve dvou verzích doma mám tuto je to verze s druhým bonusovým CD +karta,vypadá moc dobře tato verze
Říjen 19, 200915 r Ondro , jooo todle je zrovna profláknuté radio + televize , to znám no tak vidíš ,ale mám obavu že pokud ti nesedli SOB tak i toto ti nesedne. Od SOAD se ti líbí vše?
Říjen 19, 200915 r no tak vidíš ,ale mám obavu že pokud ti nesedli SOB tak i toto ti nesedne.Od SOAD se ti líbí vše? Tak uplne vse ne ale vice mene dobre
Říjen 19, 200915 r no tak já jim žeru vše i s navijákem takže pro mě jsou to jednoznačně nej kapela No uvidíš třeba ti Serj sedne ,pak napiš jakej z toho máš pocit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.