Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Me zas trener rikal kdyz sjem delal jeste atletiku, tak rikal prej bababy to je na ridky sperma to Peter North je ji asi na tuny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 No nic chlapi mejte se tu hezky, mozna vecer dorazi, ja uz letim z prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 já počkám na nějakou přepověď a asi stejně o příštím víkendu přehodím kola taky,ale jak se mi nechtělo min.týden tak se mi nechce ani teď Ta veta je mi povedoma .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tak já se prozatím taky loučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Ta veta je mi povedoma .) deja vu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Me zas trener rikal kdyz sjem delal jeste atletiku, tak rikal prej bababy to je na ridky sperma to Peter North je ji asi na tuny toto mě musíš přeložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 jsem opět zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 no už nám tu bylo smutno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Ahoj všem Máro tak to máš odeslané přes SZ ti pošlu číslo balíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 domů,večer Máro možná dáme :kol-51: co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tak tady nikdo nejni tak jdu kouřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Ahoj všem Máro tak to máš odeslané přes SZ tipošlu číslo balíku díky...jak bylo v rachotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tak tady nikdo nejni tak jdu kouřit napadá mě jen napsat: KOMU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 teda ten Mára se nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 domů,večer Máro možná dáme co?? jasně...vodprásknu tě jako škodnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 ale ted už vážne valím,kdyžtak večer...čussss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 teda ten Mára se nezdá jo to mám od Vás...jste dobří učitelé..hlavně Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 ale ted už vážne valím,kdyžtak večer...čussss mazej sekačkáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Jo v práci v poho před chvilkou jsem vstával tak jsem nějakej rozlámanej ale jinak v poho balíček je poslanej tak snad ti dojde v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 určitě..přeci známe naší dobrou ČP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Dobrý den pánové.'To je forum o autech nebo o čem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 a hele...óčkař...jasně že o všem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Kluci: dejte do držky tomu pánovi! To je ale děsnej rejpal co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 hele Romčo...jsi v mojí hospodě tak pomalu.....nebo zavelím a jdeš až se za Tebou bude prášit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Děláš moderátora či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.