Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 to budou asi pekny sra*ky jsou to celkem pěkný hovna .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no jak který,musíš pořádně vybírat už je znáš všechny nazpaměť co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 mužu ti říct jedno, je to slušnej výtvor :smich: tak tak,je to takový home made Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 chrom čudl už mám , tak ještě hlasovat :smich: jj bylo to na tebe,čudl už máš teď ještě hlasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak tak,je to takový home made :smich: taky si nějaký foto přidal? :smich: Koukám jak se začne mluvit o hovnech a to doslova, tak je tu hromada novejch příspěvků, čím to asi bude? :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak tak,je to takový home made ten tvorim pravidelne a ho*no z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 :smich: taky si nějaký foto přidal? :smich: Koukám jak se začne mluvit o hovnech a to doslova, tak je tu hromada novejch příspěvků, čím to asi bude? :smich: :smich: ze jsme vsichni v pr*eli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jj bylo to na tebe,čudl už máš teď ještě hlasovat neboj, všechno bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jj bylo to na tebe,čudl už máš teď ještě hlasovat ja cudl nemam ani kozenou rucku a pekne me to se*e asi tam neco pridam aby bylo videt jak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no já tm foto nedal,ale myslím že bychom si mohli udělat svoje vlákno s hlasováním ......co vy na to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no já tm foto nedal,ale myslím že bychom si mohli udělat svoje vlákno s hlasováním ......co vy na to??? Ja uz jsem z toho zmateny jak uz tam cetl ze bychom si mohli udelat svoje ho*no s hlasovanim takze se vyhlasuej soutez o nejlepsi sra*ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ja cudl nemam ani kozenou rucku a pekne me to se*e asi tam neco pridam aby bylo videt jak moc tak přidej foto, hlavně to neudělej na sedačku, to by bylo krajně nepříjemné :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no já tm foto nedal,ale myslím že bychom si mohli udělat svoje vlákno s hlasováním ......co vy na to??? :smich: to je zas debata, uplně o hov.ně :smich: Ale tak založit můžeš no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) No mel jsem pridat foto z vcera to bylo Ale reknu vam jak se tady zacne probirat nejaka prasarna, tak se tady ztrhen takovy prispevkovy gangbang Editováno: 20. Říjen 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No mel jsem pridat foto z vcera to bylo Ale reknu vam jak se tady zacne probirat nejaka prasarna, tak se tady ztrhen takovy prispevkovy gangbang to je jak v politice, když se mluví o rozpočtu tak je ticho a když se probírá zákon o psích hov.nech, tak by všichni diskutovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 to je jak v politice, když se mluví o rozpočtu tak je ticho a když se probírá zákon o psích hov.nech, tak by všichni diskutovali. Tak to jsme takovy parlament tady no jeste ty platy by to chtelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak to jsme takovy parlament tady no jeste ty platy by to chtelo tj, nic neděláme, diskutujem o hov.nech, jen ty platy no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 teda já to vlákno myslel ze srandy ...teda vy dva voayeři...co vy byste chtěli vidět :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 teda já to vlákno myslel ze srandy ...teda vy dva voayeři...co vy byste chtěli vidět :smich: jojojo beztak ho už máš založený a jen nám ho tajíš :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 teda já to vlákno myslel ze srandy ...teda vy dva voayeři...co vy byste chtěli vidět :smich: nejaky poradny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jojojo beztak ho už máš založený a jen nám ho tajíš :smich: Ondor priznej se kdepak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) jojojo beztak ho už máš založený a jen nám ho tajíš :smich: já??? tak to ani náhodou,ale vidím že diváky bych měl min 2 Editováno: 20. Říjen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 já??? tak to ani náhodou,ale vidím že diváky bych měl min 2 tak to si piš, to bych si nenechal ujít :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no to bych možná začal uvažovati o webce ..přeci jen live je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no to bych možná začal uvažovati o webce ..přeci jen live je nejlepší no vidět tě sr.át online si asi odpustím :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.