Říjen 20, 200915 r chrom čudl už mám , tak ještě hlasovat :smich: jj bylo to na tebe,čudl už máš teď ještě hlasovat
Říjen 20, 200915 r tak tak,je to takový home made :smich: taky si nějaký foto přidal? :smich: Koukám jak se začne mluvit o hovnech a to doslova, tak je tu hromada novejch příspěvků, čím to asi bude? :smich: :smich:
Říjen 20, 200915 r :smich: taky si nějaký foto přidal? :smich: Koukám jak se začne mluvit o hovnech a to doslova, tak je tu hromada novejch příspěvků, čím to asi bude? :smich: :smich: ze jsme vsichni v pr*eli
Říjen 20, 200915 r jj bylo to na tebe,čudl už máš teď ještě hlasovat ja cudl nemam ani kozenou rucku a pekne me to se*e asi tam neco pridam aby bylo videt jak moc
Říjen 20, 200915 r no já tm foto nedal,ale myslím že bychom si mohli udělat svoje vlákno s hlasováním ......co vy na to???
Říjen 20, 200915 r no já tm foto nedal,ale myslím že bychom si mohli udělat svoje vlákno s hlasováním ......co vy na to??? Ja uz jsem z toho zmateny jak uz tam cetl ze bychom si mohli udelat svoje ho*no s hlasovanim takze se vyhlasuej soutez o nejlepsi sra*ku
Říjen 20, 200915 r ja cudl nemam ani kozenou rucku a pekne me to se*e asi tam neco pridam aby bylo videt jak moc tak přidej foto, hlavně to neudělej na sedačku, to by bylo krajně nepříjemné :smich:
Říjen 20, 200915 r no já tm foto nedal,ale myslím že bychom si mohli udělat svoje vlákno s hlasováním ......co vy na to??? :smich: to je zas debata, uplně o hov.ně :smich: Ale tak založit můžeš no
Říjen 20, 200915 r No mel jsem pridat foto z vcera to bylo Ale reknu vam jak se tady zacne probirat nejaka prasarna, tak se tady ztrhen takovy prispevkovy gangbang Upraveno Říjen 20, 200915 r od Tomas86
Říjen 20, 200915 r No mel jsem pridat foto z vcera to bylo Ale reknu vam jak se tady zacne probirat nejaka prasarna, tak se tady ztrhen takovy prispevkovy gangbang to je jak v politice, když se mluví o rozpočtu tak je ticho a když se probírá zákon o psích hov.nech, tak by všichni diskutovali.
Říjen 20, 200915 r to je jak v politice, když se mluví o rozpočtu tak je ticho a když se probírá zákon o psích hov.nech, tak by všichni diskutovali. Tak to jsme takovy parlament tady no jeste ty platy by to chtelo
Říjen 20, 200915 r Tak to jsme takovy parlament tady no jeste ty platy by to chtelo tj, nic neděláme, diskutujem o hov.nech, jen ty platy no
Říjen 20, 200915 r teda já to vlákno myslel ze srandy ...teda vy dva voayeři...co vy byste chtěli vidět :smich:
Říjen 20, 200915 r teda já to vlákno myslel ze srandy ...teda vy dva voayeři...co vy byste chtěli vidět :smich: jojojo beztak ho už máš založený a jen nám ho tajíš :smich:
Říjen 20, 200915 r teda já to vlákno myslel ze srandy ...teda vy dva voayeři...co vy byste chtěli vidět :smich: nejaky poradny
Říjen 20, 200915 r jojojo beztak ho už máš založený a jen nám ho tajíš :smich: Ondor priznej se kdepak je
Říjen 20, 200915 r jojojo beztak ho už máš založený a jen nám ho tajíš :smich: já??? tak to ani náhodou,ale vidím že diváky bych měl min 2 Upraveno Říjen 20, 200915 r od spineshank
Říjen 20, 200915 r já??? tak to ani náhodou,ale vidím že diváky bych měl min 2 tak to si piš, to bych si nenechal ujít :smich:
Říjen 20, 200915 r no to bych možná začal uvažovati o webce ..přeci jen live je nejlepší no vidět tě sr.át online si asi odpustím :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.