Říjen 20, 200915 r no to bych možná začal uvažovati o webce ..přeci jen live je nejlepší tak to neni spatny napad
Říjen 20, 200915 r Autor co jsi mel za sex box nebo v cem nefunguje? drobí obraz na kostičky.....a není to ani TV ani kabelama.....
Říjen 20, 200915 r drobí obraz na kostičky.....a není to ani TV ani kabelama..... A jaky scart jsi mel se zlatyma koncema nebo obyc, i kdyz to by nemelo mit vliv. JJ tak to bude nejspis tim recievrem vevnitr, a zkousel jsi jiny sex box? jestli treba neni spatny signal obecne?
Říjen 20, 200915 r :smich: ale tak jsem měl hlad Jak se ted o tom jidle bavime tak to na me prislo ze by snedl i ten monitor
Říjen 20, 200915 r Jak se ted o tom jidle bavime tak to na me prislo ze by snedl i ten monitor tak to si dej radši ty sešenky TUC a natucni se k prasknutí
Říjen 20, 200915 r tak to si dej radši ty sešenky TUC a natucni se k prasknutí Uz pise kolega ze by sel tak ja jdu a jsem zvedavy kam se to tady zase zvrhne
Říjen 20, 200915 r no vidět tě sr.át online si asi odpustím :smich: to bys přišel o největší kulturní zážitek svého života :smich:
Říjen 20, 200915 r drobí obraz na kostičky.....a není to ani TV ani kabelama..... to je to digitální vysíláni 1a 0
Říjen 20, 200915 r Uz pise kolega ze by sel tak ja jdu a jsem zvedavy kam se to tady zase zvrhne tak dobrou chuť, to nevím jestli teď budu mít čas sem přispívat, zas tu musím trošku studovat
Říjen 20, 200915 r Ondro vydani je posunuto az na 24.11. jo ? tak podle poslední info co mám tak to byl fake,datum je 10.11.2009
Říjen 20, 200915 r to bys přišel o největší kulturní zážitek svého života :smich: no ještě se rozhodnu, to je fakt že by to byla škoda si takovej zážitek nechat ujít
Říjen 20, 200915 r no já při tom jedl bagetu :smich: chlape ty mě jen dnes překvapuješ :smich: ....von u toho jí bagetu a urču hodnotí ty fotky
Říjen 20, 200915 r chlape ty mě jen dnes překvapuješ :smich: ....von u toho jí bagetu a urču hodnotí ty fotky tak to zas né, fotky si nechám na jindy :smich:
Říjen 20, 200915 r chlape ty mě jen dnes překvapuješ :smich: ....von u toho jí bagetu a urču hodnotí ty fotky dobytek )
Říjen 20, 200915 r už to šlape , je klid jdu to slechnout ) no bezva do 3 se to povedlo,tak jsem zvědavej jak se ti to bude líbit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.