Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 hehe .) kuci takhle pred jidlem .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 bacha , bachař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no to bych možná začal uvažovati o webce ..přeci jen live je nejlepší tak to neni spatny napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ondro vydani je posunuto az na 24.11. jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 bacha , bachař A kde? hoenm vsechno schovat a poprit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 hehe .) kuci takhle pred jidlem .) no uz zacinam mit opravdu docela hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 hehe .) kuci takhle pred jidlem .) no já při tom jedl bagetu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no já při tom jedl bagetu :smich: koukam pan je asi labuznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 co jsi mel za sex box nebo v cem nefunguje? drobí obraz na kostičky.....a není to ani TV ani kabelama..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 koukam pan je asi labuznik :smich: ale tak jsem měl hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 drobí obraz na kostičky.....a není to ani TV ani kabelama..... A jaky scart jsi mel se zlatyma koncema nebo obyc, i kdyz to by nemelo mit vliv. JJ tak to bude nejspis tim recievrem vevnitr, a zkousel jsi jiny sex box? jestli treba neni spatny signal obecne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 :smich: ale tak jsem měl hlad Jak se ted o tom jidle bavime tak to na me prislo ze by snedl i ten monitor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Jak se ted o tom jidle bavime tak to na me prislo ze by snedl i ten monitor tak to si dej radši ty sešenky TUC a natucni se k prasknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak to si dej radši ty sešenky TUC a natucni se k prasknutí Uz pise kolega ze by sel tak ja jdu a jsem zvedavy kam se to tady zase zvrhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no vidět tě sr.át online si asi odpustím :smich: to bys přišel o největší kulturní zážitek svého života :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 drobí obraz na kostičky.....a není to ani TV ani kabelama..... to je to digitální vysíláni 1a 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Uz pise kolega ze by sel tak ja jdu a jsem zvedavy kam se to tady zase zvrhne tak dobrou chuť, to nevím jestli teď budu mít čas sem přispívat, zas tu musím trošku studovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ondro vydani je posunuto az na 24.11. jo ? tak podle poslední info co mám tak to byl fake,datum je 10.11.2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 to bys přišel o největší kulturní zážitek svého života :smich: no ještě se rozhodnu, to je fakt že by to byla škoda si takovej zážitek nechat ujít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no já při tom jedl bagetu :smich: chlape ty mě jen dnes překvapuješ :smich: ....von u toho jí bagetu a urču hodnotí ty fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 už to šlape , je klid jdu to slechnout ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 chlape ty mě jen dnes překvapuješ :smich: ....von u toho jí bagetu a urču hodnotí ty fotky tak to zas né, fotky si nechám na jindy :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 chlape ty mě jen dnes překvapuješ :smich: ....von u toho jí bagetu a urču hodnotí ty fotky dobytek ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Jirko nová mapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 už to šlape , je klid jdu to slechnout ) no bezva do 3 se to povedlo,tak jsem zvědavej jak se ti to bude líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.