Říjen 20, 200915 r Autor A jaky scart jsi mel se zlatyma koncema nebo obyc, i kdyz to by nemelo mit vliv.JJ tak to bude nejspis tim recievrem vevnitr, a zkousel jsi jiny sex box? jestli treba neni spatny signal obecne? Mám scart zlatej i obyč...a nic...a všem okolo to jde....
Říjen 20, 200915 r Jirko nová mapa hoši, myslím že se začnu poohlížet po novým železe, vypadá to fakt super
Říjen 20, 200915 r tak to zas né, fotky si nechám na jindy :smich: joo to známe....si to necháš k večeři.....co?
Říjen 20, 200915 r joo to známe....si to necháš k večeři.....co? to ne, nějak se mi do toho ani nechce , ale těch 50 ti budu muset ohodnotit, abych splnil podmínky
Říjen 20, 200915 r to ne, nějak se mi do toho ani nechce , ale těch 50 ti budu muset ohodnotit, abych splnil podmínky pocky za 50 hodnocenych muzes akorat cist prispevky.. za 100 muzes i odpovidat .)
Říjen 20, 200915 r pocky za 50 hodnocenych muzes akorat cist prispevky.. za 100 muzes i odpovidat .) tos mě potěšil jak průjem v narvaným autobuse :smich:
Říjen 20, 200915 r pocky za 50 hodnocenych muzes akorat cist prispevky.. za 100 muzes i odpovidat .) jj pěkně si to napsal ¨Jirko
Říjen 20, 200915 r pánové jdu na oběd,dneska něco z tohoto: Italská se sýrem Houbový karbanátek, brambor, okurek čočka nakyselo, opečený párek, chléb Kuřecí přírodní řízek se šunkou, rýľe, obloha tak dobrou chuť kdo jdete taky
Říjen 20, 200915 r Mám scart zlatej i obyč...a nic...a všem okolo to jde.... zkoušel si to i jinak propojit???teda jestli tam jsou jiný přípojný konektory
Říjen 20, 200915 r Kua sem si zase precet topic o poklicich .. to sem se zase vytocil !! hod link co tam bylo tak nasirac*ho?
Říjen 20, 200915 r Kua sem si zase precet topic o poklicich .. to sem se zase vytocil !! teď jsem na to taky koukal
Říjen 20, 200915 r zkoušel si to i jinak propojit???teda jestli tam jsou jiný přípojný konektory Spis jestli zkusil jinej sex box , zda to je orpavdu pristrojem nebo silou signalu?
Říjen 20, 200915 r hod link co tam bylo tak nasirac*ho? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72878
Říjen 20, 200915 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72878 tak to je sila ja jsem s pentadliusem si nejak psal ohledne poklic chtel nejaky, ale nebyl si jisty tim clovekem, tak jsem mu rikal at nebere, ty lidi jsou stejne sfine porad jen a jen podvadet a krast to je stat
Říjen 20, 200915 r Fakt nějakej kryplík co čoruje poklice a pak je tu prodavá... urvat ruce nohy a nechat sežrat prasatama !! a až ho prasata vyserou vyvesit ho na ratemypoo Upraveno Říjen 20, 200915 r od Evers
Říjen 20, 200915 r tak to je sila ja jsem s pentadliusem si nejak psal ohledne poklic chtel nejaky, ale nebyl si jisty tim clovekem, tak jsem mu rikal at nebere, ty lidi jsou stejne sfine porad jen a jen podvadet a krast to je stat podělávači jsou všude, to aby ses pomalu bál něco koupit
Říjen 20, 200915 r Fakt nějakej kryplík co čoruje poklice a pak je tu prodavá... urvat ruce nohy a nechat sežrat prasatama !! a až ho prasata vyserou vyvesit ho na ratemypoo to je slovo chlapa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.