Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 A jaky scart jsi mel se zlatyma koncema nebo obyc, i kdyz to by nemelo mit vliv.JJ tak to bude nejspis tim recievrem vevnitr, a zkousel jsi jiny sex box? jestli treba neni spatny signal obecne? Mám scart zlatej i obyč...a nic...a všem okolo to jde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Jirko nová mapa hoši, myslím že se začnu poohlížet po novým železe, vypadá to fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak to zas né, fotky si nechám na jindy :smich: joo to známe....si to necháš k večeři.....co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 joo to známe....si to necháš k večeři.....co? to ne, nějak se mi do toho ani nechce , ale těch 50 ti budu muset ohodnotit, abych splnil podmínky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Máro beztak v te TV bezi hovno .. .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 to ne, nějak se mi do toho ani nechce , ale těch 50 ti budu muset ohodnotit, abych splnil podmínky pocky za 50 hodnocenych muzes akorat cist prispevky.. za 100 muzes i odpovidat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 pocky za 50 hodnocenych muzes akorat cist prispevky.. za 100 muzes i odpovidat .) tos mě potěšil jak průjem v narvaným autobuse :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Máro beztak v te TV bezi hovno .. .) tj a když ne tak tady jich je hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 pocky za 50 hodnocenych muzes akorat cist prispevky.. za 100 muzes i odpovidat .) jj pěkně si to napsal ¨Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tj a když ne tak tady jich je hodně už zase jo, tě ta stránka nějak láká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 to ne,to je pro tebe abys mohl hodnotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 to ne,to je pro tebe abys mohl hodnotit to si moc milej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 pánové jdu na oběd,dneska něco z tohoto: Italská se sýrem Houbový karbanátek, brambor, okurek čočka nakyselo, opečený párek, chléb Kuřecí přírodní řízek se šunkou, rýľe, obloha tak dobrou chuť kdo jdete taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Mám scart zlatej i obyč...a nic...a všem okolo to jde.... zkoušel si to i jinak propojit???teda jestli tam jsou jiný přípojný konektory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jj pěkně si to napsal ¨Jirko Jak jinak .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Kua sem si zase precet topic o poklicich .. to sem se zase vytocil !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Máro beztak v te TV bezi hovno .. .) jen nerikej dvakrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Kua sem si zase precet topic o poklicich .. to sem se zase vytocil !! hod link co tam bylo tak nasirac*ho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Kua sem si zase precet topic o poklicich .. to sem se zase vytocil !! teď jsem na to taky koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 zkoušel si to i jinak propojit???teda jestli tam jsou jiný přípojný konektory Spis jestli zkusil jinej sex box , zda to je orpavdu pristrojem nebo silou signalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 hod link co tam bylo tak nasirac*ho? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72878 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72878 tak to je sila ja jsem s pentadliusem si nejak psal ohledne poklic chtel nejaky, ale nebyl si jisty tim clovekem, tak jsem mu rikal at nebere, ty lidi jsou stejne sfine porad jen a jen podvadet a krast to je stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) Fakt nějakej kryplík co čoruje poklice a pak je tu prodavá... urvat ruce nohy a nechat sežrat prasatama !! a až ho prasata vyserou vyvesit ho na ratemypoo Editováno: 20. Říjen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak to je sila ja jsem s pentadliusem si nejak psal ohledne poklic chtel nejaky, ale nebyl si jisty tim clovekem, tak jsem mu rikal at nebere, ty lidi jsou stejne sfine porad jen a jen podvadet a krast to je stat podělávači jsou všude, to aby ses pomalu bál něco koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Fakt nějakej kryplík co čoruje poklice a pak je tu prodavá... urvat ruce nohy a nechat sežrat prasatama !! a až ho prasata vyserou vyvesit ho na ratemypoo to je slovo chlapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.