Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Fakt nějakej kryplík co čoruje poklice a pak je tu prodavá... urvat ruce nohy a nechat sežrat prasatama !! a až ho prasata vyserou vyvesit ho na ratemypoo to je slovo chlapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 zkoušel si to i jinak propojit???teda jestli tam jsou jiný přípojný konektory jinak to nejde..jsou tam scarty...a už jsem čaroval se všema možnejma kombinacema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 to je slovo chlapa :smich: proč jsme napsali to samí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 :smich: proč jsme napsali to samí? Hoši hoši ) Máro : kua na to aby si byl študovanej zapojit bednu .) ( to máš nějaký UPC bo O2 nebo klasiku ??? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 klasiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) klasiku kabel(spolecna antena) bo satelit ? znamej to ma v ricanech, klasiku a taky mu ten obraz cca jednou za pet minut zkostovati pak to preblikne zpatky... Editováno: 20. Říjen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) společná...ale vše jde..jen sex box blbne...a má to přes sex box..a vyřešil to nějak?? Editováno: 20. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) ma set-top-box a covece myslim ze to nevyresil .. ale jestli to vsem jede tak to bude nejake kokotina Editováno: 20. Říjen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Proste jinej sex box, nebo jeste muze byt spatny antenni kabel, nekde prelamany a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 bude to tím sex boxem..třeba 5h to jede a pak šlus....někdy 1h a zase kostičky......zítra jim ho zreklamuju..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 bude to tím sex boxem..třeba 5h to jede a pak šlus....někdy 1h a zase kostičky......zítra jim ho zreklamuju..... nebo se zkus domluvit na jiným modelu, já mám teď novej a má o hodně lepší příjem než ten co jsem měl před tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Nejsou spatny modely s USB vstupe ze pak jim muzes aktualizovat firmware, ze si ho nekde stahnes z webu na flashku a pak to tam nahrajes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 já mám dva scarty i USB.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Kua sem si zase precet topic o poklicich .. to sem se zase vytocil !! jj taky sem to četl...být pražák tak dotyčného navštívím a zarazím mu nos doprostřed hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jinak to nejde..jsou tam scarty...a už jsem čaroval se všema možnejma kombinacema nejsou tam cinche?stačí žlutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ne Ondro..špičku boty do prdele..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 nejsou tam cinche?stačí žlutej ne...a jak bych to propojil s TV když ta má scart? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ahoj Marku.Ty zas houby děláš co? To je život! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ne Ondro..špičku boty do prdele..... ten nos by bolel vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ty hele mazej na svoje forum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ten nos by bolel vic to je fakt...ta prdel by se mu mohla i líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ne...a jak bych to propojil s TV když ta má scart? tak na telce mužeš mít HDMI,Scart i jen ob.cinch,jen se ptám jaká je situace u tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 to je fakt...ta prdel by se mu mohla i líbit tj kdyby to byl nějakej řiťopich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ty hele mazej na svoje forum.. Volám tvymu vedoucimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 vedoucí jsem já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.