Říjen 20, 200915 r Fakt nějakej kryplík co čoruje poklice a pak je tu prodavá... urvat ruce nohy a nechat sežrat prasatama !! a až ho prasata vyserou vyvesit ho na ratemypoo to je slovo chlapa
Říjen 20, 200915 r Autor zkoušel si to i jinak propojit???teda jestli tam jsou jiný přípojný konektory jinak to nejde..jsou tam scarty...a už jsem čaroval se všema možnejma kombinacema
Říjen 20, 200915 r :smich: proč jsme napsali to samí? Hoši hoši ) Máro : kua na to aby si byl študovanej zapojit bednu .) ( to máš nějaký UPC bo O2 nebo klasiku ??? )
Říjen 20, 200915 r klasiku kabel(spolecna antena) bo satelit ? znamej to ma v ricanech, klasiku a taky mu ten obraz cca jednou za pet minut zkostovati pak to preblikne zpatky... Upraveno Říjen 20, 200915 r od Evers
Říjen 20, 200915 r Autor společná...ale vše jde..jen sex box blbne...a má to přes sex box..a vyřešil to nějak?? Upraveno Říjen 20, 200915 r od Marek
Říjen 20, 200915 r ma set-top-box a covece myslim ze to nevyresil .. ale jestli to vsem jede tak to bude nejake kokotina Upraveno Říjen 20, 200915 r od Evers
Říjen 20, 200915 r Proste jinej sex box, nebo jeste muze byt spatny antenni kabel, nekde prelamany a tak
Říjen 20, 200915 r Autor bude to tím sex boxem..třeba 5h to jede a pak šlus....někdy 1h a zase kostičky......zítra jim ho zreklamuju.....
Říjen 20, 200915 r bude to tím sex boxem..třeba 5h to jede a pak šlus....někdy 1h a zase kostičky......zítra jim ho zreklamuju..... nebo se zkus domluvit na jiným modelu, já mám teď novej a má o hodně lepší příjem než ten co jsem měl před tím
Říjen 20, 200915 r Nejsou spatny modely s USB vstupe ze pak jim muzes aktualizovat firmware, ze si ho nekde stahnes z webu na flashku a pak to tam nahrajes
Říjen 20, 200915 r Kua sem si zase precet topic o poklicich .. to sem se zase vytocil !! jj taky sem to četl...být pražák tak dotyčného navštívím a zarazím mu nos doprostřed hlavy
Říjen 20, 200915 r jinak to nejde..jsou tam scarty...a už jsem čaroval se všema možnejma kombinacema nejsou tam cinche?stačí žlutej
Říjen 20, 200915 r Autor nejsou tam cinche?stačí žlutej ne...a jak bych to propojil s TV když ta má scart?
Říjen 20, 200915 r ne...a jak bych to propojil s TV když ta má scart? tak na telce mužeš mít HDMI,Scart i jen ob.cinch,jen se ptám jaká je situace u tebe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.